ΤΟΥ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! “ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ” – ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

    Κοινοποίηση:
    1232749

    Την απειλή ότι… αν δεν κάτσει φρόνιμα, «θα μιλήσουν τα καλάσνικοφ», εκτόξευσαν στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή και μάλιστα μέσα στο δημαρχείο, στο προσωρινό γραφείο που διατηρεί μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου, Ρομά από τον αυτοσχέδιο καταυλισμό έξω από την Περαία.

    Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να απομακρύνει τον καταυλισμό από την περιοχή, διότι κάποιοι από τους Ρομά, που διαμένουν προσωρινά κατά διαστήματα σε αυτόν, αναπτύσσουν παραβατική συμπεριφορά. Επιδίδονται κυρίως σε κλοπές αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια τα διαλύουν και πουλάνε τα εξαρτήματά τους.

    «Ήρθαν πριν από λίγες μέρες στο προσωρινό μου γραφείο, στο δημαρχείο και μου είπαν ότι ‘’θα μιλήσουν τα καλάσνικοφ’’, Τους απάντησα ‘’αν είναι να το κάνετε, κάντε το τώρα, γιατί εγώ δε θα υποχωρήσω. Αν δε φύγετε από μόνοι σας, θα διαλύσω τον καταυλισμό με κάθε κόστος. ’’. Κάποιοι από αυτούς αναπτύσσουν παραβατικές συμπεριφορές, Σχεδόν καθημερινά τους συλλαμβάνει η αστυνομία για διάφορα αδικήματα», λέει σε γνωστή ενημερωτικη ιστοσελίδα ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού.

    Αρκετά τα περιστατικά απειλών

    Τα περιστατικά μεταξύ Ρομά και νέου δημάρχου Θερμαϊκού είναι αρκετά το τελευταίο διάστημα. Όπως λέει ο κ. Τσαμασλής, πριν από λίγες μέρες κι ενώ βρισκόταν στην παραλία των Νέων Επιβατών, μία ομάδα Ρομά τον πλησίασε και άρχισε να του φωνάζει και να τον απειλεί.  «Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω, διότι η παραλία είχε πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος επενέβη, άρχισε να τους γιουχάρει και αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν. Το περιστατικό έγινε, μάλιστα, μπροστά στα μάτια τουριστών», υποστηρίζει ο κ. Τσαμασλής.

    Ο ίδιος σημειώνει ακόμα ότι οι μόνιμοι κάτοικοι του καταυλισμού, ο οποίος βρίσκεται αρκετές δεκαετίες στην περιοχή, δεν ξεπερνούν τους εκατό και η συντριπτική πλειοψηφία δε δημιουργεί προβλήματα. «Οι παραβατικοί είναι αυτοί που έρχονται από τις περιοχές των Σοφάδων και των Φαρσάλων, οι οποίοι είναι πλούσιοι στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, αφού έχουν διώροφα σπίτια και βίλες. Έρχονται εδώ ανά διαστήματα, κλέβουν αυτοκίνητα και άλλα πράγματα, συγκεντρώνουν τα χρήματα από την παράνομη δραστηριότητά τους και μετά γυρίζουν στον τόπο τους. Το ίδιο κάνουν και κάποιοι Βούλγαροι και Σκοπιανοί Ρομά», τονίζει ο κ. Τσαμασλής.

    Πολύ συχνές οι πυρκαγιές

    Στην περιοχή του καταυλισμού είναι πάρα πολύ συχνές οι πυρκαγιές, τις οποίες βάζουν οι Ρομά, για να κάψουν διάφορα αντικείμενα. Σε κάποιες περιπτώσεις οι πυρκαγιές ξεφεύγουν από τον έλεγχο και παίρνουν διαστάσεις, όπως αυτή που σημειώθηκε στο μεσημέρι της Τρίτης, όταν μαύροι καπνοί σκέπασαν μεγάλο μέρος της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στη φωτιά της Τρίτης κάηκαν και 25 αυτοκίνητα.

    «Όλα τα καμένα αυτοκίνητα ήταν κλεμμένα και βρίσκονταν μέσα σε μία χαράδρα. Η πυροσβεστική κατάφερε να σώσει άλλα 10-15 αυτοκίνητα, που ήταν και αυτά κλεμμένα. Οι πυρκαγιές είναι πολύ συχνές στην περιοχή, αλλά η χθεσινή ξεπέρασε τα όρια. Δε φταίμε σε τίποτα οι κάτοικοι κάθε τρεις και λίγο να αναπνέουμε τον καπνό από τα καμένα πλαστικά και να ρυπαίνεται το περιβάλλον. Τη δεκαετία του ΄90 δημιουργήθηκε για τους Ρομά καταυλισμός πρότυπο, επιπέδου ξενοδοχειακής μονάδας. Δε χρησιμοποίησαν ποτέ τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις και σήμερα δεν υπάρχει τίποτα από αυτές στο σημείο. Τα έχουν καταστρέψει όλα», τονίζει ο κ. Τσαμασλής.

    fotia_6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Ναι αυτό σε πειραξε εσενα τα επιδόματα των γυφτων,εδω πληρωνεις κάθε μηνα τους μισθους των παπαδων και δεν λες τιποτα .

      1. Σώπα ρε αντίχριστε βλάκοσυριζαίε.

    2. Ημουν στο ταχυδρομειο μπροστα μου ηταν μια γυφτισσα για να παρει το επιδομα εισεπραξε χιλια πεντακοσια ευρω και της λεει η υπαλληλος τα αλλα την αλλη βδομαδα οταν ηρθε η σειρα μου ρωτησα την υπαλληλο ποσα ειναι τα αλλα; Παιρνει συνολο πεντε χιλιαρικα μου απαντα γιατι εχει πολλα παιδια. Αυτα συνελληνες με τις υγειες μας δουλευουμε για τους γυφτους και τους λαθρο….

      1. Το είχαν πεί γύφτοι στην τηλεόραση ότι κάνουν παιδιά για να παίρνουν τα επιδόματα. Και να σκεφθεί κανείς ότι δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε Ενφια. Άρχοντες! Και από πάνω κάνουν και ληστείες έτσι ώστε έχουν πλούτη αλλά χωρίς καμμία υποχρέωση.

    3. αναρχικοί και γύφτοι (άν τούς απολυμάνεις πρώτα) … κάνουν το καλύτερο σαπούνι

    4. Αν καποιος απο εμας απειλήσει εναν ανθρωπο και μάλιστα με τον φόβο του καλασνικοφ, θα ειχαμε συλληφθεί, ενω αυτους τους αφήνουν ελεύθερους;;; Μπορούν να απειλούν ετςι ωμά και δημόσια όποιον θελουν;;; Μπράβο, ωραία δικαιοσυνη εχουμε.

    5. Ένας άνθρωπος βρέθηκε να απαλλάξει τον κόσμο από τα παράσιτα και πέσαν πάνω να τον φάνε. Α ρε Αδολφε πόσο μπροστά ήσουνα.

    6. εσεις οι antifa ειστε τα ιδια με δαυτους βρωμιαρηδες και απλυτοι antifa και παπαριες κοτες ειστε

    7. γαμήστε τους όλους τους βρωμόγυφτους που έχουν κάνει άβατο τον Δενδροπόταμο, την Περαία, τα Λιόσια κτλ. Γαμησι , ξύλο και πρόστιμο μέχρι νεωτέρας στα μουνόπανα που απειλούν τους πάντες με τα όπλα.
      Ευτυχώς υπάρχει και η δικαιοσύνη που άγρυπνα. χαχαχα!!!!!

    8. περιμενετε λιγο ακομα, εχει ακομα καλυτερα σε λιγα χρονια…
      Που εισαι χιτλερ θα λετε και θα κλαιτε…

    9. χαχαχα!! tsopi tsopa!! εδώ πουλάνε και προστασία πλέον!!! για τον πούτσον!!

    10. Η λυση ειναι απλη: μπουκαρεις με τα ΕΚΑΜ και ενα λοχο καταδρομεων σε καθε καταυλισμο και τον ισοπεδωνεις κυριολεκτικα στο εδαφος.Και αν τολμησει να κουνηθει κανενας η να βγαλει οπλο,τον κανεις κοσκινο κατευθειαν.
      Να δεις μετα αν κοβεται η μαγκια και ο τσαμπουκας.
      Ειχε δικιο ο Χιτλερ που τους εξοντωνε,ειναι βρωμερα παρασιτα και τιποτε αλλο.

    11. Βρωμόρατσα…
      Μια ναπάλμ σε κάθε καταυλισμό χρειάζεται…
      Να μη μείνει τσαντίρι για τσαντίρι…
      Σιχαμένοι…

    12. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ (?) ΦΥΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗ ΔΕΗ , ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ . ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΟΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    13. Γιατι τοσο μισος για τους Γυφτους? Ολοι παιδια ενος Θεου δεν ειμαστε ετσι λεει η Ορθοδοξη εκκλησια ψεμματα λεει????
      Λες?

      1. Αγαπάμε τους γύφτους , τη γυφτιά τους μισούμε.

    14. Αν θες Παοκι μακεδονομαχε μπουγατσοκιμα χρυσαυγουλο έχω δωρεάν ευθανασία μόνο για πάρτη σου!

      1. Αν θες ντεμεκ Παοκι μακεδονοπωλητή μπουγατσοκιμα συριζαυγουλο έχω δωρεάν ευθανασία μόνο για πάρτη σου!

      2. Να σε κεράσω ένα ρετσινόλαδο από το κτήμα “Μανιαδάκη”;

      1. Και λίγα τους είπε τους αντιχασίστας.

    15. ….ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ: …ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!….ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ!!

    16. Η καταγωγή τους είναι από την Αίγυπτο αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί, το ξέρετε ότι παίρνουν γυφτοδάνεια από τις Τράπεζες? Φυσικά τα ειδοποιητήρια πάνε στο τσαντίρι No 3, τα πληρώνουμε εμείς. Κλέβουν, σκοτώνουν, πουλάνε ναρκωτικά, παίρνουν ενοίκια από όλους τους ζητιάνους το ξέρατε? Αυτός που ζητιανεύει μέσα στο μετρό ή στον δρόμο ή πουλάει στα φανάρια χαρτομάντιλα ή σου πλένει τα τζάμια, ο τυφλός που ζητιανεύει ΟΛΟΙ αυτοί πληρώνουν ενοίκιο στους γύφτους.

      1. Ποια Αίγυπτο; Από το Πακιστάν κατάγονται. Αυτά τα περί Αιγύπτου δεν ευσταθούν.

    17. Οι γύφτοι είναι γύφτοι και ΔΕΝ αλλάζουν. Πρέπει να δημιουργηθούν φυλακές μόνο για αυτούς . Κάντε τους τόπι στο ξύλο , κόψτε τους και τα επιδόματα και να δούμε τι στα γαμήδια θα κάνουν .
      Το καλύτερο θα ήταν μια διακρατική συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ινδία. Από εκεί κατάγονται. Ας τους πάρουν πίσω.

    18. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

      1. Αν θες Παοκι μακεδονομαχε μπουγατσοκιμα χρυσαυγουλο έχω δωρεάν ευθανασία μόνο για πάρτη σου!

        1. Αν θες ντεμεκ Παοκι μακεδονοπωλητή μπουγατσοκιμα συριζαυγουλο έχω δωρεάν ευθανασία μόνο για πάρτη σου!

    Comments are closed.