ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ! “ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ – ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ”: ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΛΒΙΝΙ & ΛΕΠΕΝ – ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    28cabf917f9a4904b791790a6befe0b5

    Σε κεντρικό πρωταγωνιστή της συγκέντρωσης των κομμάτων πατριωτικής Δεξιάς στο Μιλάνο αναδείχθηκε ο Ματέο Σαλβίνι, όπου δήλωσε πως θέλει να απελευθερώσει τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ από την «παράνομη κατοχή» των Βρυξελλών

    «Σε αυτήν την πλατεία δεν υπάρχουν εξτρεμιστές, δεν υπάρχουν ρατσιστές ή φασίστες», είπε ο Σαλβίνι δήλωσε απευθυνόμενος σε χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν υπό βροχήν στην μεγάλη πλατεία του καθεδρικού ναού του Μιλάνου.

    «Οι εξτρεμιστές είναι εκείνοι που κυβέρνησαν την Ευρώπη επί 20 χρόνια στο όνομα της φτώχειας και της αβεβαιότητας», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και αρχηγός της Λέγκα μπροστά τις γαλάζιες σημαίες του κόμματός του και λίγες κόκκινες του Εθνικού Συναγερμού της Λεπέν.

    Ο Σαλβίνι κάλεσε τους ψηφοφόρους να κινητοποιηθούν μαζικά στις 26 Μαΐου για να ξεπεράσουν την Αριστερά στις ευρωεκλογές και να γυρίσουν την πλάτη στο παρελθόν. «Η επιλογή είναι ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, ανάμεσα στον δρόμο και τα σαλόνια των επιχειρηματικών κύκλων», είπε.

    Ενώ αναφέρθηκε επανειλημμένα στην καθολική θρησκεία και στις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης, κραδαίνοντας ένα ροζάριο και επικαλούμενος την Παρθένο Μαρία. «Μία θρησκεία που λέει ότι μία γυναίκα αξίζει λιγότερο από έναν άνδρα δεν θα μπορέσει ποτέ να επιβληθεί στη δική μου πατρίδα», φώναξε ο Ματέο Σαλβίνι, υπό τα χειροκροτήματα του πλήθους.

    «Basta islam», είχε φωνάξει λίγο πριν την ομιλία του Σαλβίνι ο Γκέερτ Βίλντερς, επικεφαλής του Κόμματος της Ελευθερίας στην Ολλανδία, ενώ η Μαρίν Λεπέν έστρεψε τα πυρά της κατά «μίας ολιγαρχίας χωρίς σημεία αναφοράς, χωρίς ρίζες, χωρίς ψυχή, που μας κυβερνά με μόνη φιλοδοξία την υποταγή και στην διάλυση των εθνών μας».

    «Λέμε «όχι» σε αυτή τη μετανάστευση που πνίγει τις χώρες μας και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των λαών μας, του κοινωνικού μας κράτους και τις αξίες του πολιτισμού», είπε η επικαλούμενη την Ευρώπη «των χιλιετιών», «κόρη της Αθήνας και της Ρώμης, του χριστιανισμού και του Διαφωτισμού». «Θέλουμε να ζήσουμε στην Γαλλία ως Γάλλοι, στην Ιταλοί ως Ιταλοί και ευρύτερα στην Ευρώπη ως Ευρωπαίοι», είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Η ΕΕ είναι μία εγκληματική οργάνωση μία επικίνδυνη συμμορία πού καταστρέφει
      τά Κράτη τής Ευρώπης.Θέλουν Κράτη χωρίς σύνορα γιά νά μπαίνουν όλα τά απο-
      βράσματα τής Ασίας καί τής Αφρικής ελεύθερα στήν Ευρώπη.Η ΕΕ γέμισε τήν Ελ-
      λάδα μέ λάθρους καί τήν έκανε μπάχαλο.Ο Ζάν Κλόντ Γιούνκερ είναι ένας μαφιό-
      ζος.Πίσω από όλους είναι ο “Νονός” Σόρος.Ζήτω ο λεβέντης Ματτέο Σαλβινι,ζήτω
      ο Ορμπαν,ζήτω η Μαρί Λεπέν.Τώρα ελεύθερη Εύρώπη
      Γιάννης

    2. Μ’εμας εδω τι γινεται…
      Η Χ.Α. εχει μεινει στασιμη σε τρεις εκλογικες αναμετρησεις κατω απο 10%… αλλα και σε ολες τις δημοσκοπησεις το ιδιο…αρα λοιπον κατι φταιει.

      1. Φίλε, εδώ Ηρακλαμάντ Κρητιστάν. Στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζω, στις προηγούμενες εκλογές, 4 φίλοι ψηφίσαμε Χ. Α. στο ίδιο τμήμα. Πόσες εμφάνισαν οι μ@υρόχαυλοι δικαστικός και εφορευτικοί στο αποτέλεσμα;;;
        Μόνο μια. Οι άλλες μάλλον με σύμφωνη γνώμη ή με δεξιοτεχνία αυτού που τις άνοιγε, ακυρώθηκαν.
        Η Χ.Α. πανελλήνια παίρνει άνω του 15% αλλά οι κηφήνες του ανθελληνικού τόξου το εξαφανίζουν.
        Για να μη μιλήσουμε για την masonrysingular.

    3. Ωχχχχχ,Βλέπω όλη τη σαβούρα από Γαλλία και Ιταλία να την μαζεύουν στο Ελλαδιστάν

    4. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου δεξιά χάπατα επειδή η Ελλάδα έχει γεμίσει με ηλίθιους σαν και εσένα. Τολμάς ανόητε και ειρωνεύεσαι κιόλας.

    5. Light είναι….. Ειδικά η Λεπέν είναι πολύ λίγη….

    6. Σαλβινί, Λεπέν όπως Ορμπάν και Κουρτς. Οι ιδανικοί για να προωθήσουν 12ωρα και 7ήμερες εργασίες στους ηλίθιους μπατριώτες. Στο όνομα της Πατρίδος της Θρησκείας και της Οικογένειας βεβαίως βεβαίως…

      Με πρώτο διδάξα τον “μεγάλο” Παπαδόπουλο. Που έδινε δουλειές στους εργολάβους οι οποίοι δεν πλήρωναν ούτε εργατικά αφού τους παρείχε τα φανταράκια της ΜΟΜΑ ως τζάμπα εργατικά χέρια… Α ρε Παπαδόπουλε πόσο μπροστά είσουνα. Τι να σου πουν τα 12ωρα εσένα…

      1. Ίσα κουμούνι, ρούφα την π@@τσα του τσ@πρα μπας και πιείς τίποτα.

    7. ειμαστε Χριστιανοι γιατι ειμαστε λευκοι.Αυτο ειναι το σωστο ΚΚ Σαλβινι και Λεπεν.Αυτο ειναι για οσους εχουν ασχοληθει πολυ με την θρησκεια και δεν πιστευουν οσα τους λενε εδω και αιωνες

    8. Έπρεπε να είναι και ο Ηλίας μαζί τους αλλά που να σηκωθεί ο άλλος ο χοντρός από την καρέκλα να καθίσει κανένας άλλος.

    Comments are closed.