!ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ! ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ 3 – ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΑΥΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΜ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
TOURKOS-OUTREXTI

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από πυροβολισμούς μέσα σε τραμ, το πρωί της Δευτέρας στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Ακόμα εννέα τραυματίστηκαν, τρεις από αυτούς σοβαρά, σύμφωνα με τα στοιχεία από τον δήμο Ουτρέχτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εξελιξη: 4 δράστες συμμετείχαν στην επίθεση της Ουτρέχτης – Φώναζαν «Αλλαχού Ακμπάρ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουτρέχτη: Ετοιμάζουν έφοδο σε διαμέρισμα-3 νεκροί και 9 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ολλανδική αστυνομία κατονόμασε ως δράστη τον 37χρονο Τούρκο Γκοκμέν Τανίς και έδωσε στην δημοσιότητα την φωτογραφία του.

Φωτογραφία ενός άντρα που οι ολλανδικές αρχές αναζητούν ως τον δράστη της επίθεσης στο τραμ, έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία.

Στην φωτογραφία ο άντρας φαίνεται μέσα στο τραμ, λίγη ώρα πριν βγάλει όπλο και αρχίσει να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και να τραυματίσει σοβαρά άλλους επτά.

 

 

Σε μήνυμά της στο Twitter η ολλανδική αστυνομία αναφέρει ότι ο άντρας αυτός είναι 37 ετών, λέγεται Γκοκμάν Τανίς και έχει γεννηθεί στην Τουρκία.

«Μην επιχειρήσετε να τον πλησιάσετε, αλλά ειδοποιήστε αμέσως την αστυνομία», αναφέρεται στο tweet.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Ο ΄΄ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΣ΄΄ ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΣΑΝΟ……………………

  2. ξεχωριστό μανιφέστο, έχει τον ήδη κηρυγμένο πόλεμο του Κορανίου εναντίον των απίστων.

  3. Προσεχως και στα δικα μας και μακαρι να βγω ψευτης με τους ανεγκεφαλους μπολσεβικους που μπλεξαμε που εχουν μαζεψει εδω την μιση τουρκια και την αλλη μιση ασια και αφρικη.Αλλα αυτοι δεν θα παθουν τιποτα ο απλος κοσμος θα την πληρωσει.Ο Θεος να βαλει το χερι του.

  4. Στους τζιχαντιστες δεν χρειάζονται αντίποινα για να χτυπήσουν, χτυπούνε διαρκώς εκεί που δεν το περιμένεις

  5. Αν πράγματι είναι έτσι, τότε αυτό μπορεί να είναι αντίποινα για την επίθεση του φανατικού ανθρώπου στη Νέα Ζηλανδία και μπορεί να υπάρχουν επιθέσεις σε χριστιανικούς ναούς, ορθοδόξους και άλλους, αλλά κυρίως ορθοδόξους μέσα στο Πάσχα, από φανατικούς Τούρκους (γκρίζους λύκους), που θα χτυπήσουν τους γκιαούρηδες, για να τους εξοντώσουν, μέσα στο Πάσχα, όπως είπε ο Ερντογάν στη Σμύρνη πρόσφατα. Να γιατί έβαλαν αυτό το αρρωστημένο άτομο, να χτυπήσει στη Νέα Ζηλανδία. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν όλα

    1. Αντιποινα?? Εσυ πιστευεις οτι τα τζιχαντια περιμεναν εναν τουρκοφαγο για να κανουν επιθεσεις?? Οταν αποκεφαλισαν πριν κατι μηνες 2 κοπελες απο Νορβηγια και Δανια, υπηρχε κανενας τουρκοφαγος? Οταν μπουκαραν σε κλαμπ στην Γαλλια, υπηρχε τουρκοφαγος?? Οταν περνουσαν με νταλικες πανω απο παιδακια σε χριστουγεννιατικες αγορες, υπηρχε τουρκοφαγος?? Οταν ανατιναζαν το μετρο στο βελγιο υπηρχε τουρκοφαγος?? Τι λετε ρε ?? Τα τζιχαντια εχουν αρχισει ιερο πολεμο εδω και χρονια. Εχουν βγαλει χαρτες για καταληψη σχεδον ολοκληρης της Ευρωπης. Ποια αντιποινα και βλακειες! Και στο κατω κατω γιατι να μην πουν οι περισσοτεροι οτι απο δω και περα ας περιμενουν και τα τζιχαντια αντιποινα? Ελεος πια!

      1. Οταν ρίχ￸νανε αε￸ρο￸πλ￸άνα στους π￸ύρ￸γους όμως υπήρχαν πολλοί του￸ρκο￸φάγοι πάντως

    2. Πριν απ αυτον ποσες φορες κτυπησαν τα μουσουλμανια σε ολο τον κοσμο,τις εχεις μετρησει?

Comments are closed.