ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΠΟΥΤΙΝ! ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ “ΨΗΤΟ” ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ

    Κοινοποίηση:
    5b5721c6b2cc9

    Οι τουρκικές αρχές ανησυχούσαν ότι οι Ρώσοι είχαν σχεδιάσει να ανατινάξουν το παλάτι του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως αντίποινα για την κατάρρευση του ρώσικου βομβαρδιστικού τύπου Sukhoi Su-24M που επιχειρούσε κατά Σύριων Τουρκμένων ανταρτών στη βόρεια Συρία, στις 24 Νοεμβρίου 2015.

    Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε έγγραφο μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας που περιήλθε στην κατοχή της ιστοσελίδας Nordic Monitor.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που έλαβε η Διεύθυνση Πληροφοριών Σήματος του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών της Τουρκίας (MITSIB), οι Ρώσοι σχεδίαζαν να πετάξουν τα αεροπλάνα «με ένα βαρύτερο φορτίο από το συνηθισμένο».

    Στις 3 Δεκεμβρίου καταγράφεται συζήτηση αξιωματούχων που μιλούσαν για μία συνάντηση στις 30 Δεκεμβρίου 2015 στη ρωσική αεροπορική εταιρεία Hmeimim Airbase νοτιοανατολικά της πόλης Latakia, μεταξύ ενός ρωσικού στρατηγού που ορίστηκε ως Σεργκέι και ενός άλλου άγνωστου αξιωματικού από τις δυνάμεις της κυβέρνησης της Συρίας. Ο Ρώσος στρατηγός αναμενόταν να έρθει από την περιοχή Kessab της Συρίας που βρίσκεται στο διοικητικό κέντρο Λατακίας της βορειοδυτικής Συρίας.

    Το θέμα της συζήτησης σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ήταν η φόρτωση των ρωσικών αεροσκαφών SU-22 και SU-34 με «το βαρύτερο φορτίο» και ο Ρώσος στρατηγός αναμενόταν να ενημερώσει τη συριακή πλευρά για τους στόχους στους οποίους θα χρησιμοποιηθεί.

    Στη συνομιλία σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφηκε η ακόλουθη φράση που η τούρκικη κυβέρνηση θεωρεί ως απόδειξη των ρώσικων σχεδίων για επίθεση στο παλάτι του Ερντογάν: «Θα φορτώσουμε πυρομαχικά σε αυτό που θα βγει έξω. Θα προστεθούν επίσης βόμβες και όλα θα πάνε στο παλάτι του Ερντογάν”.

    Διαβάστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης αναλυτικό ρεπορτάζ στην σελ. 9

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Σε χωρα μελος του ΝΑΤΟ,να ριξει η Ρωσια βομβα ;
      Θα πολεμουσαμε και εμεις υπερ της τουρκιας εκτος ολων των αλλων χωρων με τη Ρωσια, αυτο γραφει η συμφωνια του ΝΑΤΟ.

    2. Άμεστε στα σιχτίρια και σείς και κωλο ρώσσοι σας. Πάρετε το απόφαση κοιμήσηδες ότι ο Πούτιν είναι αρχικαπιτάλα του κερατά και δε δίνει δεκάρα για την Ελλαδίτσα μας !

      Ξεχάσατε ρε χαιβάνια τους s400 ;

    3. Μην ξεχνάμε οτι με τους Τούρκους είμαστε αδέλφια και γενετικά.

      1. Η καταγωγή των Τούρκων είναι από την μογγολία ρε γελοιε.

        1. Όχι όλοι, υπάρχουν και τουρκόσποροι, και μάλλον μιλάει για τον εαυτό του.

    4. ….Ο VLAD ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΣΤΑ Π@Π@…Α ΤΟΥ!!…ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ!!…

      1. ο Vlad εξοπλίζει τους Τουρκαλάδες και σείς τον γλύφετε ζώ@

    5. κ μετα οι ρωσοι εσκισα το καλσον.. κ παει το βαρυ φορτιο… θα ενημερωναν τους παντες για να ανατινάξουν τα ανακτορα??? καλο αλλα δεν κανει ουτε για παραμυθι …

    6. Και τελικά, αντί να τον γαμήσουν, έγιναν κολλητές….. Ρε φίλε μου γυρίσματα που έχουν οι καιροί……

    Comments are closed.