ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    IMG_20190617_162634_186-768x431

    Η έκτακτη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ, όσο και στο Αιγαίο, το απόγευμα της Κυριακής, φαίνεται πως εντάσσεται στο «παιχνίδι διάσωσης» του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εθνικών εκλογών. Κανείς από τον κυβερνητικό μηχανισμό δεν μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους που έκαναν τόσο αναγκαία τη σύγκλιση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας, τόσο πριν τη συνεδρίαση στο Μαξίμου, όσο και μετά.

    Μάλιστα όπως μετέδωσε κατ΄ αποκλειστικότητα το One Channel, την ώρα της «συνεχιζόμενης έντασης» στα ελληνοτουρκικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης προτίμησε τη Δευτέρα να μην πάει στο Πεντάγωνο, αλλά να βρεθεί σε εστιατόριο του Σχοινιά, για να απολαύσει το γεύμα του με παρέα.

    Το πιθανότερο είναι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ως πολύπειρο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιολογεί διαφορετικά το βαθμό της έντασης στα ελληνοτουρκικά.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΔΔεν μου αρέσει ο υπουργός Άμυνας γιατί έχει δείξει τα πολιτικά του πιστεύω εδώ και πολλά χρόνια , Πράγα απαράδεκτο για ένα στρατιωτικό εν ενεργεία . Το να πάει κάπου και να φάει δεν είναι είδηση δηλαδή αν κάνει απεργία πείνας θα εξομαλυνθούν αυτομάτως οι εντάσεις με την Τουρκία;

    2. Δεν το γραφεις καλα οχι μονο προκαλουν κανουν ειδη γεωτρηση στα σπλαχνα του υποτηθεμενου ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Αιγαιου

    3. Τα χουν ξεπουλησει ολα στους Τουρκουςοι προδοτες γι αυτο και τρωνε πινουν εις υγειαν των κοροιδων

    4. Ο Κωσταράκος δεν τρώει, ούτε κοιμάται… Κι ο Μανωλάκος παρομοίως…

    5. Τα άκρα πάντα συγκλίνουν. Έτσι και εσείς όπως φέρεται το ΚΚΕ τα ίδια και εσείς. Δεν βρέχει αααα!!! η κυβέρνηση φταίει, βρέχει? κακώς αυτοί το έκαναν η κυβέρνηση φταίει θέλει να μας πνίξει. ΤΙΠΟΤΑ σωστό και να κάτι γίνει σωστό το παραβλέπουμε και το μεταφράζουμε αρνητικά.

    Comments are closed.