ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ CORVETTE ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΝΑΣΟ! ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    nasos

    Είναι ένα θέμα στο οποίο δεν χωράνε εντυπωσιασμοί, γιατί πολύ απλά περιέχει τον πόνο μιας μητέρας και ενός πατέρα.

    Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί από τώρα το όνομα και το επίθετο του δολοφόνου του νεαρού μοτοσικλετιστή Νάσου Καρανίκα.

    nasos-karanikas-1 nasos-karanikas-2

    Από την πρώτη στιγμή, αποκαλύφθηκε ότι ο εγκληματίας οδηγός της Corvette, είναι γόνος ισχυρής αθηναϊκής οικογένειας.

    Τον ξέρουν οι δημοσιογράφοι, δεν τον ξέρει η Αστυνομία;

    Έγινε γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Τα αρχικά του ονόματός του είναι Κ.Κ και συμπίπτουν με εκείνα ισχυρού προσώπου της Αθηναϊκής κοινωνίας. Εάν πρόκειται όντως για το ίδιο πρόσωπο και δεν πρόκειται περί συνεπωνυμίας- άγνωστο ποιος οδηγούσε- θα γίνει σάλος. Όχι τόσο για το ίδιο το δυστύχημα, όσο για την συμπεριφορά εγκατάλειψης του θύματος αλλά και τους αργούς ρυθμούς που ακολούθησαν για την αποκάλυψη του ονόματος οι Aρχές.

    • Αυτήν την στιγμή οι δικηγόροι του ασυνείδητου οδηγού έχουν καταστρώσει το σχέδιο υπεράσπισης του. Όσο περνάει η ώρα, λιγοστεύουν και οι ελπίδες να μάθουμε αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
    • Τους γονείς του νεαρού Νάσου, άραγε τους σκέφτεται κανείς;
    • Γιατί καθυστερεί η Τροχαία και η ΕΛ.ΑΣ. να μπουσουριάσουν τον εγκληματία; Τι φοβούνται;

    Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα όπου πολυτελές αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή.
    Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.
    Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.
    Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο ”καταδίωκε” άλλο αυτοκίνητο.
    Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

    Άφαντος ακόμα ο οδηγός του αυτοκινήτου
    Άφαντος παραμένει ακόμα ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκίνητου που παρέσυρε και σκότωσε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε. Οι έρευνες της αστυνομίας και μετά από εξέταση βίντεο από κάμερες ασφαλείας από το σημείο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020), στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, έχει προκαλέσει μια μαύρη Corvette. Αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί αν το άτομο στο όνομα του οποίου βρίσκεται το πολυτελές όχημα ήταν και ο οδηγός την ώρα του δυστυχήματος.

    Δραματική έκκληση του πατέρα
    Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο κάνει δραματική έκκληση για μάρτυρες. «Να παρακαλέσω όποιον έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω αυτό τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε στην άσφαλτο. Έχουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Να τιμωρηθεί όπως του αξίζει».

    Θανατηφόρο τροχαίο! Σκότωσε 25χρονο και “εξαφανίστηκε”
    Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.

    Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά.

    Κι αυτό γιατί αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Δηλαδή θες υψηλή νοημοσύνη για να μάθεις τον δολοφόνο? Πόσες ίδιες μαύρες corvette κυκλοφορούν στη Αθήνα? Δέκα? Έλεος πια.

    2. Είναι πολύ απλό, καθυστερούν για να βγάλουν ασφάλεια στο αυτοκίνητο, να δείτε ότι θα βρεθεί ασφαλισμένο, γίνεται άνετα αυτό! Και θα μεταφέρουν ότι περιουσία έχει ο νεαρός ώστε σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να ασφαλισουν το αυτοκίνητο να μην μπορούν οι γονείς του αδικοχαμένου παλληκαριου να διεκδικήσουν τίποτα!

    3. Τι!!!!! Λέτε το αυτοκίνητο να είχε κλαπεί??????? Εεεεε τι λέτε.

    4. Μόνο του τοξοβολου την φάτσα βλέπαμε κάθε μέρα..τώρα μόκο..

    5. Απλα δεν θελουν οι μπασκινες να τον δωσουν………Τα παντα ξερουν χωρα ρουφιανων ειμαστε…….και βγαινουν και μας λενε παπαριες οι αληταραδες..ποιος ξερει το τσογλανι σε ποια χωρα του εξωτερικου ειδη τον εχουν στειλει…………

    6. 1)Θα εμφανιστεί μπροστινος.Και αυτό είναι πολύ δυσκολο.Να βρεθει μπροστινος που να μην λυγισει σε εξαντλητικη(υποτίθεται…)ανακριση
      2)Αν αυτό ειχε γινει οπουδήποτε αλλου εκτος από μπανανιες,θα ειχαν βρεθει μεχρι και τα μουλικα ανα τον κοσμο που ειχε σπειρει(αν εχε σπειρει),ο προπάππους του μπουλη…Ο δε μπουλης φονιας/θρασοπουστας θα ειχε ηδη δικαστει με συνοπτικες διαδικασιες.
      3)εδώ στο Ελλαδισταν αυτές τις στιγμες που εμεις γραφουμε τις μαλακιες μας παιζεται ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ για το βιδανιο που θα παρουν από τον μπαμπα του μπουλη,που αναλογα με τα μαυρα του θα χωσει από 1 εως 3 εκ ευκολα!Και τωρα που μιλαμε ΗΔΗ εχει αρχισει το παζαρι και κολλαει στην μοιρασια!Κια μονον!Ολα τα αλλα είναι π@υτσες μπλε…

      1. Smart Στα περισσοτερα πιστευω πως εισαι μεσα,οποτε +1000 κ λιγα ειναι.

    7. ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΟ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ….. ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ………ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΧΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ……

    8. Φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα του πατέρα που δεν του έβγαινε η φωνή. Για την μάνα ούτε να φανταστώ δεν μπορώ τι περνάει αυτή τη στιγμή.

    9. Θα που πως δεν οδηγούσε αυτός και θα βάλουν έναν αυτοφοράκια που ξαφνικά θα δει φουσκωμένο το λογαριασμό τραπέζης του

      1. Αφελες!Τα μαυρα δεν τα βαζουν στην τραπεζα ρε μπαρμπα….

      2. Κάμερες δεν υπάρχουν για απόδειξη; τόσα μαγαζιά και επιχειρήσεις τριγύρω. Η αστυνομίαία να κάνει τη δουλειά της,

    10. Καταλαβατε τωρα νεοελληνες προβατα, πως σας βλεπει εσας τους απλους πολιτες η αστυνομια η δικαιοσυνη και οι πολιτικοι????

    11. 2 λεπτά ΈΨΑΞΑ στο ίντερνετ και τον βρήκα αμέσως. Πατέρας με πολλές “υψηλές γνωριμίες”. Η οικογένεια να μην κολωσει. Φταίνε από όπου και να το πιάσεις. Κυκλοφόρησε στο δρόμο ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα. Σκότωσε άνθρωπο. ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΕ. Να δω πως θα το καλύψουν οι δικηγοροι. Τώρα αν ήταν υπό επήρεια αλκοόλ η ουσιων δεν ξέρω πως θα το αποδείξουν.

      1. Πως θα το καληψουν??????Μα με λαδωματα σε μπατσους δικαστες εισαγγελεις δικηγορους αυτες οι ισχυρες οικογενειες τους κραταναι………..σαν του δραστη δολοφονου….. και τελος…δεν υπαρχη δικαιοσυνη σε κρατος μπουρδελο οι 10 ισχυρες οικογενειες κανουν κουμαντο και βγαζουν αυτους τους προδοτες που εχουμε στο κεφαλι μας σε μια δολοφονια θα κολλησουν τωρα????

    12. Τι δουλειά έχουν οι Συριζαίοι ωρέ λεβέντες.
      Κοντεύει χρόνο ο ακατονόμαστος στην εξουσία.Και ο Χρυσοχοίδης χαμένος.Αν δεν κόψει κώλ@@ς αυτός είναι ο υπεύθυνος που δεν βγαίνει όνομα τρεις μέρες.

    13. θα μπορούσανε να πούνε αμέσως το όνομα του κατόχου του αυτοκινήτου οπότε να ψάξουμε να τον βρούμε είτε αυτός να μας πει σε ποιον έδωσε το αμάξι και να ψάξουμε πάλι όλοι μαζί. Παίζει να μιλάμε για γιο προέδρου δημοκρατίας και τέτοια.

      1. Όχι τοοοοοσο υψηλά. Αλλά με πιοοοοοο υψηλές γνωριμιες

    14. Και γιατί ρε Χίο εσύ που δεν φοβάσαι κανέναν δεν γράφεις και το όνομα αυτού του αληταρά να τον φτύσουμε όλοι και να τον στολίσουμε όπως πρέπει; Πόσο “χεσμένος” ήταν απ την πρέζα “το παιδί” και δεν σταμάτησε για να μην δουν τα χάλια του;

      1. Όχι σταμάτησε, κατέβηκε από το αμάξι είδε το παλληκάρι να σβήνει στον δρομο και θεώρησε ότι ήταν χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί μαζι του,μιλάμε δηλαδή για εγκληματία

    15. Καλά ρε. Όλοι εσείς που γράφετε ότι θα τα αναλάβει η ασφαλιστική, το ότι το αυτοκίνητο ήταν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, δε το καταλαβαίνετε; Ντιπ χαζομάρα δηλαδή; Στις επόμενες εκλογές παιδιά μαζί με τους μπαρμπάδες σπίτι κλειδωμένοι, ναι; Εγώ πιστεύω ότι το καλόπαιδο έχει φύγει ήδη για το εξωτερικό και τώρα ψάχνουν τον αυτοφωράκια…..

      1. Εννοείς ότι οι νέοι δεν ψηφίζουν δημοκρατικο τόξο; Ποιος θα ψήφιζε ποιο “δεξιά” ; Ο γκέυ νεαρός της ΚΝΕ και η γκομενα της Μυκόνου με το i-phone ή ο παππούς;;;;;

    16. Χρυσοχοιδη που εισαιιιιι!!!!!!!!!! Τι κάνουν οι αστυνόμοι σου στη Γλυφάδα και στην τροχαία !!!!!!!Ακόμη ψάχνουν ……τι ψάχνουν ……αποτυπώματα δεν πήραν από την κορβέτα του αληταρα ??????? Δεν ξέρουν ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιου ??????? Πλάκα κάνετε !!!!!! Στείλτους σπίτι τους αν ψάχνουν να καλύψουν δολοφόνους που έχουν φράγκα !!!! Βλέπεις το παλικαρακι που έφαγε ο αληταρας ήταν φτωχοπαιδο .Αν ήταν γιος κανενός φράγκα του η από το συναφι σας και είχε συμβεί κάτι ανάλογο θα τον είχατε μαγκωσει τσακ μπαμ !!!! Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι !!!!!!!

    17. τιποτα δεν θα του κανουνε,κριμα για το παλικαρι.θα το αναλάβει η ασφαλιστική.60000 ειναι ο νεκρός και τέρμα.θα δικαστεί για φόνο εξαμελειας οτι δεν υπήρχε δόλος..θα του ριξουνε 3 χρόνια με αναστολή και εξω.Δυστυχώς οι νομοι στην ελλαδα για αυτες τις περιπτώσεις ειναι απαράδεκτες..

    18. Ο θεός τα βλέπει όλα το αδικοχαμένο παληκάρι ωπος και άλλα παληκάρια που έχουν χάσει άδικα την ζωή της από ασυνηδητους φλώρους οδηγους να έχει καλό παράδεισο.οσο για την 5φαλαγγα δημοσιογράφων που κρύβουν τα στοιχεία του γωνου πουστηδων μπασταρδων οικογενειών να βρη φρικτό θάνατο με μεγάλη οδύνη του χρειάζεται.σιγουρα οι γωνεις του τα λεφτά σε ψυχές άλλων έχουν κάνει λεφτά να τα πάρουν μαζί τους στην κόλαση οι μπασταρδοι

    19. Το πιο πιθανό ψάχνουν απεγνωσμένα μπροστινό να πει ότι οδηγούσε αυτός.
      Θα του χώσουν ένα ποσό θα πάει αυτός και θα πει ότι του είχαν δώσει για μία βόλτα το αυτοκίνητο φοβήθηκε και έφυγε.Θα φάει μία ποινή με αναστολή και καθάρισαν όλοι.
      Αλίμονο σε μας τους απλούς πολίτες.

    20. mono apo ton panahristo ke dieftharmeno lao ton greeks vgeni mia toso panahristi ke dieftharmeni astinomia.

    21. Αντιδημοκρατική συμπεριφορά αρχόντων & αρχών καθώς και προσβολή στην νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού, για να μην αναφερθώ στην περιύβριση νεκρού από τις αρχές λόγω εσκεμμένης αδρανείας, συγκάλυψης και περίθαλψης του δράστη. Δωροληψία επίσης δεδομένη, είτε σε χρηματική είτε σε μορφή εύνοιας…
      ΑΙΣΧΟΣ !!!

    22. ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? Ε ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΡΕΕΕΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝΕ ΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ!!

      1. ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ……………………..

    23. Είσαι φτωχός και κλέβεις σοκολάτα από περίπτερο πας κατευθείαν αστυνομία . Είσαι πλούσιος και κλέβεις χιλιάδες ευρώ και εκατομμύρια πας κατευθείαν Σειχελες για τρέλες . Ότι κανείς στη ζωή πάντως αργά η γρήγορα το πληρώνεις . Ο απλήρωτος λογαριασμός το όνομα σου έχει πάντα μέχρι να ξεπληρωθεί….Και αυτοί που ζουν εις βάρος του Ελληνικού λαού δε ζουν για πάντα. Θα γεράσουν και αυτοί και σε 2 μέτρα έδαφος θα μπουν όπως οι άλλοι. Το θέμα είναι που πας μετά. Αν πας πάνω είσαι κ#λοφαρδος,αν πας κάτω έχετε γεια βρυσούλες…

    24. ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕ Ο ΓΟΝΟΣ!!!
      ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ….Κ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ…..
      ΓΙΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙΙΙΙ ΜΑΓΚΕΣ! ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗ[ΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΟΟ!
      ΞΥΠΝΑΤΕ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ Κ Η ΕΛΛΑΔΑ!
      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ,ΔΙΑΒΑΙΝΕ……

    25. Τετοιοι κοπριτες τους χρειαζεται ενας Παπασισιφος!!!!!!! Ο Παπασισιφος, για οποιον δεν θυμαται, εκτελεσε τον δολοφονο του γιου του μεσα στο δικαστηριο!!!!!!!! Ατυχε πατερα παρολο τον φυσιολογικο πονο που εχεις για τον αδικο χαμο του παλικαριου σου, εξηγησου στον ασυνειδητο οπως ο Παπασισιφος, διοτι στην Μπανανια που ζουμε η ποινη θα ειναι δυο- τρια χρονια με αναστολη και ο κοπριτης θα αφεθει ελευθερος σαν να εχει σκοτωσει, οχι ανθρωπο, αλλα μια μυγα!!!!!!!!! Εδω θα ειμαστε!!!!!!!!

    26. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ???

      1. Παιζει να το περασουν και στο ετσι οι αληταραδες……………………..για να μην τιμωρηθει το τσογλανι……

    27. Παλιό πουστη να σε βρουν και μετά από λίγο να πεθάνεις εσύ και η γκόμενα που ήταν μαζί σου.

    28. ΟΔΥΓΟΥΣΕ ΣYΡΙΖΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΗΨΟΥΝ
      ΑΦΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΑ

      1. Μπράβο ρε “μεγάλε”. Το αστείο σου ήταν πετυχημένο.

    29. Από τη στιγμή που η Αστυνομία έχει το αυτοκίνητο έχει την πινακίδα , ξέρει τον ιδιοκτήτη και τον οδηγό από την πρώτη στιγμή.
      Αν ήμουν εγώ εσύ ο κάθε απλός πολίτης ήδη θα τον είχαν μπουζουριάσει.
      Γιατί τον αφήνουν;;;;;; Γιατί προκαλούν το λαό;;;;; Ντροπή τους….κ. Χρυσοχοίδη γιατί δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας;;;;;; Μόνο κανένα πιτσιρικά στα Εξάρχεια ξέρετε να συλλαμβάνετε;;;;;;

    30. Όποιος και να είναι ο δράστης, από τη στιγμή που πέρασε το αυτόφωρο, δεν υπάρχει σύλληψη.
      Πολύ κρίμα για τηναδικοχαμένη ψυχή, κουράγιο στους αγαπημένους τού

    Comments are closed.