ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΤΟΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΑΚΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Άστραψε και βρόντηξε ο Στέφανος Χίος στην σημερινή εκπομπή ΣΤΗ ΦΟΡΑ με τον Φ.Καμπούρη!

    Ο Πολάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τις δηλώσεις του απένατι στο παλικάρι Στέλιο Κυμπουρόπουλο που παρά τα προβλήματα υγείας του, κατάφερε με ήθος και αξιοπρέπεια να προοδεύσει στην ζωή του και να σπουδάσει μάλιστα και ιατρική!

    Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες πατριώτες και πατριώτισσες!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΙΔΕΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ……

    2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ….. ΟΣΟ
      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!!
      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ!!
      ΕΧΕΤΕ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ
      ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
      ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ !!!!

      ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    3. Οι άνδρες δείχνουν την γενναιότητα και την ποιότητά τους με πράξεις και όχι με λόγια. Κάποιοι άλλοι αποτυγχάνουν και στα πολύ εύκολα, στα λόγια, που ως γνωστόν δεν κοστίζουν, γι’ αυτό και δεν αξίζουν τίποτα. Ποιόν από τους δύο θα παίρνατε στα σοβαρά;;;

    4. Ρε τι μιλαμε τωρα…εδω συνεχησε δικαστικη διαμαχη με νεκρο ανθρωπο…τι να λεμε τωρα…χαθηκε η ανθρωπια…

    5. Καλά ο Πολέμης εξυπακούεται ότι είναι για κλωτσιές αλλά, όχι και άνθρωποι που βάζουν υποψήφιοι με την νδ, πασοκ, συριζα, ποτάμια οτι έχουν ηθος και αξιοπρέπεια. Μην μας τρελανετε κιόλας.

    6. Ο κτηνοπολακης ειχε διορίσει τον φιλο του τον βουλκανιζατερα ως Επιμελητή Β σε νοσοκομείο, κ έχει το θράσος να ζητάει τα ρέστα από έναν άνθρωπο που κουράστηκε διπλά κ τριπλα για να παρει το πτυχίο του κ δικαιούνταν κ στο κατω κατω δικαιωματικά την θέση αυτή; Γιατι δεν μας λεει ο φιλος του που άλλαζε λάστιχα τι πτυχίο ειχε;

      1. Και γιατι να μη διορισει το φιλο του που δουλευε βουλκανιζατερ; Αμα θελει κανεις βαλβιδα για
        την καρδια του αυτος ειναι πιο ειδικος απο ολους, θα βρει την καταλληλη.

    7. Ρε αλήτη δε μας λες καλύτερα για την ξαδελφούλα σου (φυσά ρούφα τράβατόνε ) που την επανέφερες στην Υγεία και πήρε στο λαιμό της το τετράχρονο αγγελούδι και μην ασχολείσαι με άτομα που δεν είσαι ικανός ούτε καφέ να τους φτιάχνεις. Έχεις DNA Κρητικού εσύ ρε σκουλήκι. Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο που τον ανδρισμό του τον επιβραβεύει η αδελφάρα Κραουνάκης!

    8. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ . ΑΞΕΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΡΟΧΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΩ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ . ΠΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΕΣΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!!

    Comments are closed.