ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΟΛΕΣ! ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΛΟΙΖΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ….Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Με αφορμή το tweet της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μυρσίνης Λοΐζου για τα θύματα της 17Ν και την αναφορά της ίδιας περί “γλωσσικού ατοπήματος”, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο εξωφρενικές αναρτήσεις της στα social media.

    Το επίμαχο tweet:

    Αναρτήσεις της στα social media:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Έπρεπε να τα έκανε αυτά επί επταετίας…

    2. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ,ΚΑΙ ΣΥΧΑΜΕΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥΜΠΕΚΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ……..ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ……

    3. ελα κυρια μυρσινη αμντουλ εντο..
      τα ερτει το βραδι με φιλομου μοχαμεντ να σου ξεβουλωσιμι τη σουφρα.
      τα λεφτα να εκει ετιμα και τα περαση καλα…

    4. σιχαμενη απαισα κλανιολα απλυτη βρωμιαρα συφιλιαρα αξουριστη ασχημη μπολσεβικα!

    5. Αν σας έλεγαν να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα γνήσιο ρολόι Ρόλεξ και σε ένα μαϊμού ρολόι Φόλεξ, εσείς τι θα διαλέγατε? Υποθέτω το Ρόλεξ. Για να καταλάβετε την εγκεφαλική ποιότητα της κυρίας εκείνη διάλεξε το Φόλεξ. Τσακώθηκε με το Πασόκ και τους απαγόρευσε να χρησιμοποιούν το τραγούδι του πατέρα της και βάζει για ευρωβουλευτίνα με τον Σύριζα. Δηλαδή γυρίζει την πλάτη στο ορίτζιναλ και γνήσιο Πασόκ και αγκαλιάζει το κλωνοποιημένο και μαϊμού Πασόκ που είναι ο Σύριζα. Μιλάμε για τέτοια ευφυία.

    6. Σαν μάγισσα είναι. Μόνο ο εθνικιστικος χώρος έχει ωραίες κοπέλες σαν την Ουρανία

        1. Γιατί δεν είναι κούκλα σαν τον αρχηγό μας η ουρανιτσα. Σαν αρχαία ελληνινδα

    7. Η οδοντοστοιχια του καυκασοειδους υποκειμενου της φωτογραφιας ονοματι Μ.Λοιζου, φανερωνει μακροχρονια χρηση ηρωινης.

    8. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ
      ΛΟΓΩ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΗΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
      ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

    9. Ας βρεθεί κάποιος να μου δείξει μια!!!!! Μια!!!όμορφη μπολσεβικα

    10. Η συγκεκριμένη “κυρία” έχει και άλλες προκλητικές αναρτήσεις! Σε μία ανάρτησή της έχει φωτογραφία με αστυνομικούς των ΜΑΤ να καίγονται. Σε άλλη γράφει: «στη χώρα των ηλιθίων πρώτη είδηση στα κανάλια είναι η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα». Επίσης, σε μια άλλη απαράδεκτη ανάρτησή της – που δείχνει για άλλη μια φορά ΑΣΕΒΕΙΑ στους νεκρούς – γράφει για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη (χωρίς να χρησιμοποιεί κεφαλαία): “όπου διαβάζω τίτλους ειδήσεων, προηγείται η υποψηφιότητα της ταινίας του Λάνθιμου του θανάτου του θέμου. είναι και αυτό μια δικαίωση για εμάς τους ζωντανούς”.

    11. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ…ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΠΑΖΟΛΑ ΞΕΡΑΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ

    Comments are closed.