«ΤΙΝΑΖΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ! ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΣΤΕΡ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ «ΜΑΤΙΑ ΕΧΩ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ» ….! ΆΝΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

    Κοινοποίηση:
    kouik - kouroumplis

    Ο πρώην επίτιμος Ρώσος πρόξενος, Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, φέρεται να είναι άλλο ένα πρόσωπο «κλειδί» στο σχέδιο των Ρώσων διπλωματών για… μπουρλότο στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Γκαμπαερίδης είχε διοριστεί από τον Νίκο Κοτζιά, αλλά στη συνέχεια παύθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών.

    Στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ προβλήθηκαν φωτογραφίες του από τη συνάντηση που είχε με τον -τότε- υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

    «Το 2015 έκανα επισκέψεις στη Θράκη ως υπουργός Υγείας. Ήμασταν μαζί με τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τότε δεν είχε καμία κυβερνητική ιδιότητα. Δεν έχω αρνηθεί σε κανέναν άνθρωπο να με συναντήσει. Ας μην ενοχοποιούμε και τις δημόσιες εμφανίσεις και συναντήσεις», ήταν το σχόλιο του κ. Κουρουμπλή στην εκπομπή.

    Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Δεν γνωρίζω τίποτα

    Νωρίτερα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση με τους Ρώσους διπλωμάτες και τον πρώην γενικό πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Αλεξέι Ποπόφ, τονίζοντας πως: «Ήταν ένας από τους θεμελιωτές της αδελφοποίησης της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη. Αν υπάρχει πρόβλημα χρηματισμού, αυτό μακριά από τον Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.  Δεν γνωρίζω για χρηματισμούς ούτε παράνομες ενέργειες. Αν κάπου μπορούμε, θα βοηθήσουμε για να διαλευκάνουμε κάποια πράγματα που αφορούν το εθνικό συμφέρον».

     

    Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: