ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MEGA CHANNEL ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ. ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μεγκα

    «Επεισοδιακή» ήταν η συμμετοχή του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

    Έξω φρενών εμφανίστηκε ο κ. Μουτζούρης, ο οποίος ωρυόταν από την αρχή της συνομιλίας του με την δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου.

    Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν χυδαία η συμπεριφορά του στο βίντεο όπου εμφανίζεται να λέει για τον πρωθυπουργό «να, κι αν είναι οργισμένος».

    Στη συνέχεια είπε πως η βιντεοσκόπηση της ιδιωτικής συνομιλίας είναι παράνομο υλικό, δηλώνοντας πως όσοι το προβάλλουν παρανομούν.

    Με έξαλλο ύφος έλεγε διαρκώς «Θα εκφράζομαι όπως θέλω, κι εσείς συμβάλλετε στην παρανομία, σας καταγγέλλω γιατί το βίντεο βιντεοσκοπήθηκε παράνομα. Δεν ήταν χυδαία η αναφορά μου. Παρανομείτε. Παρουσιάζετε με μονομέρεια μια ιδιωτική συνομιλία. Όποιος την μαγνητοσκόπησε παρανομεί κι εσείς παρανομείτε».

    Και σηκώθηκε από την καρέκλα του φωνάζοντας «σας απαγορεύω να παρανομείτε, παρανομήσατε».

    Όταν μιλάει με δημοσιογράφους ο κ. Μουτζούρης να προσέχει τι λέει:
    Όταν μιλάς στο δρόμο και σε καταγραφούν οι κάμερες δεν είναι ιδιωτική κουβέντα.

    Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Είμαστε με το Μουτζούρη διότι αγωνίζεται σκληρά τόσες μέρες υπέρ των νησιωτών κ έκανε ανθρώπινα μια κίνηση κ αμέσως σαυτό επικεντρλωθηκαν οι δημοσιογράφοι.Μαζί του!!!

    2. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποτύχει στο σύνολό της.Δημιουργήθηκε κι ανδρώθηκε πριν από σαράντα χρόνια από τους ντεσπεράντος της Αριστεράς που ποτέ δε θα ανέρχονταν σε καμία κυβέρνηση γιατί δε συμφωνούν ούτε και μεταξύ τους.Στηρίχτηκε στον ερεθισμό του θυμικού των πιό αγράμματων στοιχείων του λαού και κινητοποιούσε δυνάμεις να επιβάλουν με τη βία τις απόψεις τους.Έχει πολλές “επιτυχίες”στο ενεργητικό της:α)Μη λειτουργία του πετροχημικού εργοστασίου στην Αιτωλοακαρνανία,β)Μη λειτουργία του έργου έστω της μερικής εκτροπής του Αχελώου και αποτελεσματική άρδευση του θεσσαλικού κάμπου,γ)Μη λειτουργία άλλου ΧΥΤΑ στην Αττική με τη γνωστή ντροπιαστική ιστορία της Κερατέας όπου καταλύθηκε το κράτος πριν από οχτώ χρόνια και εμμονή στη δηλητηρίαση των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.δ)Ματαίωση ή αναβολή του μεγαλόπνοου έργου στις Σκουριές με τον εμπρησμό οχημάτων της επιχείρησης και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.ε)Ενώ η κεντρική κυβέρνηση έχει νομοθετήσει τους ΧΥΤΑ από το 1993,ξεσηκώνει τον όχλο κι έχουν κάψει έτοιμο ΧΥΤΑ με ευρωπαϊκά χρήματα στο Αίγιο και συνεχίζει να τορπιλίζει την εξεύρεση μόνιμης λύσης στην περιοχή γιά δεκαετίες,ενώ προτιμά τη μεταφορά των σκουπιδιών στη Φωκίδα. στ)Επιτρέπει το αίσχος των σκουπιδιών σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα,αντί να πει την αλήθεια στους κατοίκους και να λύσει το πρόβλημα τοπικά.ζ)Δεν έχει πρόταση γιά το πρόβλημα της έλλειψης νερού και έχει συμφιλιωθεί με το νόθο καθεστώς των γεωτρητάδων που έχουν ελαττώσει πολύ τον υδροφόρο ορίζοντα,αντί να συμφωνήσουν όλοι στην ΚΕΔΕ γιά την κατασκευή πολλών φραγμάτων γιά τη συλλογή του βρόχινου νερού σε νομούς που έχουν έλλειψη.η)Δεν είναι ικανοί ούτε τα σκουπίδια να διαχωρίσουν:λένε,λένε εδώ και δεκαετίες και τίποτε δεν κάνουν.η)Ξεσηκώνονται ακόμα και γιά τη δημιουργία αιολικών πάρκων σε αρκετές περιοχές της χώρας!Αυτά κι άλλα πολλά ακόμα.
      Αυτό το μόνιμα οργισμένο,αντικυβερνητικό κλίμα της δήθεν κοινωνίας των πολιτών,εκφράζει και ο πολύς καθηγητής κος Μουτζούρης,πρώην πρύτανης του ΠΑΔΑ και καθηγητής του ΕΜΠ.Μόνο ντροπή και αίσχος του αξίζει,γιατί όλον αυτό το λαό,αντί να τον διαπαιδαγωγήσει,όπως χρόνια έκανε με τους φοιτητές,προτίμησε την εύκολη λύση της εκμετάλλευσης της ευαισθησίας που έχουν στο μεταναστευτικό θέμα,όπως έκαναν και όλοι οι δήμαρχοι της Αριστεράς με άλλα θέματα.Βέβαια,ελέγχεται,όπως όλοι οι δήμαρχοι,νομάρχες κλπ,ότι συμβιβάστηκε με ομάδες πίεσης,που δεν είναι μόνο οι ΜΚΟ,οι οποίες και πραγματικά κυβερνούν,κι όχι ο Μητσοτάκης,ο Τσίπρας ή ο Παπανδρέου,όπως αφελέστατα γράφουν πολλοί εδώ μέσα.

    3. Γιατί άνοιξε πάλι το κωλοκάναλο, εκεί που είχαμε ξεβρομίσει..

    4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ!!!
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΥΣΟ!!!
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΧΡΩΤΙΖΕΤΑΙ!!!
      ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ TΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΗΓΗΚΕΝ Η ΩΡΑ!!!

    5. Έτσι συμπεριφέρονται οι αληθινοί άνδρες Έλληνες…οι αδελφούλες και οι πουλημένοι σιωπή!

    6. Ενας μαλακας ειναι ο Μουτζουρης και αισχρος συναμα καταπτυστος του κερατα……..

    7. Πολλοι δημοσιογραφοι εχουν καβαλησει το καλαμι και νομιζουν οτι ειναι δικαστες και οτι πρεπει ο καθε ατυχος που βρησκεται απεναντι τους να απολογειται τους εχουμε συχαθει τους τιποτενιους

    8. αυτη ο κοπελλα ηθελα να ηξερα τι προσοντα εχει, εννοω σπουδες, μυαλο, γενικες γνωσεις για να στηθει εκει και να κανει ερωτησεις. το να λεει οτι της λενε στο ακουστικο ανεκφραστη αυτο την κανει δημοσιογραφο;;;;;;;..και μαλιστα κεντρικη παρουσιαστρα ειδησεων…
      Δοθηκε εντολη ξεφτυλιστε το περιφερειαρχη γιατι ετσι και βγουνε μετα απο μια δεκατια στους δρομους και οποιον παρει σβαρνα δεν μας σωζει τιποτε (ολους τους τρακοσιους και ολους τους γλυφτες γυρω τους)
      ειναι γραφικος ο περιφεριαρχης και ο Κουλης ειναι ο μεγαλος ηγετης που θα φερει απασχοληση και θα τακτοποιησει το μεταναστευτικο…οταν δεν εχει κανει μητε μια μερα δοτλεια στην ζωη του και να επιτυχει κατι
      τα λεφτα και το σπρωξιμο του μπαμπα θεος σχωρεστον

    9. Στήριξη στον κ. Μουτζούρη. Όσο για το μεγκα, συνεχίζουν να είναι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια της κυβέρνησης.

    10. Ενας μαλ@κας κωλογερος μερος του συστηματος και αυτος

    11. Και βέβαια έχει δίκιο να μιλάει έτσι, ακριβώς επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο. Κι ο Κούλης είναι δημόσιο πρόσωπο, αλλά δεν είδα ν’ αναρωτιούνται αν του επιτρέπει το αξίωμά του να αποκαλεί έτσι τους πολίτες που καλεί να υπηρετήσει, όχι να τους απαυτώσει.
      Επιβάλλεται να μιλάει έτσι ο Μουντζούρης, οι συνθήκες δεν είναι νορμάλ για να μιλάει με το σεις και με το σας. Και λίγα του ‘πε.

    12. Η δημοσιογράφος τον πήρε απτά μούτρα. Κολο μεγκα ακόμα δε ξεκίνησες. Αντε γειααα…

    13. Κότα είναι και ο Μουτζούρης. Έπρεπε να απαντήσει, καλά έκανα, τον γράφω τον πρωθυπουργό στα αρχίδια μου και θα τον γράφω μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Έχεις κάνα πρόβλημα; Έτσι απαντούν οι άρχοντες και οι άντρες. Αυτός το έριξε στα προσωπικά δεδομένα σαν κοτούλα…. Ούστ.

    14. Μπράβο κύριε Μουτζούρη. Λέτε στους δημοσιογράφους την αλήθεια. Αυτό το στιγμιότυπο μου θυμίζει εποχές Κωνσταντοπούλου – Mεγκα- Σκάι.

    15. Τηλεσανοφάγοι Έλληνες ξυπνήστε και ενισχύστε τους πατριώτες Μουτζούρηδες.
      Και εφεξής τέτοιους να ψηφίζετε αλλιώς χάνεστε.
      Τα ΜΜΕ- τεθωρακισμένα της Μέρκελ και του Ερδογάν
      μαζί με το τους ξένους πράκτορες πολιτικούς της Βουλής
      σάς πάνε προοδευτικά για ειρηνική αντικατάστασι πληθυσμού, γενοκτονία και αφανισμό.

    16. Ηταν κλειστό και είχαμε γλιτώσει για λίγο. Άρχισε το μέγκα πάλι τον κυβερνητικό αγώνα.

    17. Δεν αλλαξε τιποτα στο καναλι μπ@υρδ@ελο.
      Εφυγε καθαρος ο εθνικος απατεωνας εργολαβος και ηρθε ο εθνικος μεταφορεας διαφορων .

    18. Μάγκας ο Μουτζούρης αλλά τα ξεπουλημένα ΜΜΕ θα τον ξεπουπουλιάσουν.

      1. Στο χέρι του κόσμου και των ψηφοφόρων του είναι να τον στηριξουν

    Comments are closed.