ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! “ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΕΣΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ” – ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    001253553665

    Ένταση επικράτησε μεταξύ των καλεσμένων στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκαν μαζί οι εκπρόσωποι Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και Κινήματος Αλλαγής, αλλά και δημοσιογράφοι-σχολιαστές.

    Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

    Με αφορμή την επίθεση στον δημοσιογράφο της Deutsche Welle κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα εναντίον του λαθροεποικισμού της Ελλάδας, ο Βασίλης Κεγκέρογλου καταδίκαζε το περιστατικό. Τότε παρενέβη ο Γιάννης Στρατάκης, προκειμένου να του υπενθυμίσει πως κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με την συγκεκριμένα μερίδα του κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης.

    Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ απάντησε στον δημοσιογράφο: «Με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το ’11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις». Τότε ήρθε η ανταπάντηση: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

    Τότε η ένταση χτύπησε… κόκκινο. Ο κ. Κεγκέρογλου του ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, με την απάντηση που πήρε να είναι: «Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;». Τότε η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμη περισσότερο, με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να λέει: «Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», με τον κ. Στρατάκη να παίρνει τη… σκυτάλη και να αναφέρει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

    Ο άγριος καυγάς συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, όπως το «έχεις καταντήσει ουρά του Καμμένου» από τον βουλευτή στον δημοσιογράφο και το «είσαι δεξιός και φασίστας στην αντίληψη» που είπε ο κ. Στρατάκης προς τον κ. Κεγκέρογλου. Παράλληλα, σχεδόν εμβρόντητοι παρακολουθούσαν το όλο σκηνικό τόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, όσο και οι δύο άλλοι βουλευτές, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Τρύφων Αλεξιάδης.

    Δείτε το περιστατικό μετά το 13:30 στο παρακάτω βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Όλα τα σκ@τά που κατέστρεψαν την Ελλάδα τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος έκανε την λιγότερη ζημιά. “Τόσους λάθρο παραλάβαμε, τόσους σας παραδώσαμε, τόσους τους κάνατε” … “Τόσα έκλεψε το ΠΑΣΟΚ, τόσα έκλεψε η ΝΔ, τόσα έκλεψε το ΣΥΡΙΖΑ”… ουστ αποτυχημένα ρεμάλια του κερατά ρημάξατε την Χώρα… Και περίπτερο να σας βάλουν να διαχειριστείτε θα το χρεοκοπήσετε΄… Έχετε το θράσος και βγαίνετε στα Κανάλια και μιλάτε, αντί να εξαφανιστείτε από προσώπου Γης από την ντροπή σας…. άχρηστοι…. Αλλά τι λέω , “ντροπή”, ποια ντροπή, έχετε εσείς ντροπή;;;; Εσείς μόνο θράσος έχετε… παλιοσκουπίδια….. Θα μείνετε στην Ιστορία ως προδότες του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού λαού, και τα παιδιά σας θα κουβαλάνε το στίγμα του προδότη… Τον Εφιάλτη 2500 χρόνια μετά οι Έλληνες ακόμα τον θυμούνται… Αλλά το κακό είναι ότι οι σύγχρονοι Εφιάλτες είναι χιλιάδες, απλοί πολίτες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικαστές, κλπ…

    2. Ε ρε τζάμπο που τους χρειάζεται…. Σε όλο το πάνελ…

    3. Μετα πηγαν να τα πιουνε στον Jack Daniels.
      Ειμαστε στα ιδια εργα θεατες κ παντα θυματα μεχρι μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα.

    4. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ…
      Όλοι αυτοί οι γελοίοι που πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό, δεν βγήκαν από παρθενογέννηση γιατί φυσικά κάποιοι τους ψήφισαν και μας τους φόρτωσαν στην πλάτη.
      Κάποια στιγμή πρέπει να θυμηθούμε, πως από την ώρα που η Ελλάδα έγινε ελεύθερο Κράτος υπήρχε στη βουλή το Αγγλικό, το Γαλλικό και το Ρώσικο κόμμα. (ποτέ το Ελληνικό κόμμα)
      Αλήθεια τι άλλαξε από τότε ; ; ;
      Το μόνο που ΑΛΛΑΞΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ….
      Για αυτό ήρθε η ώρα αυτός ο τόπος να αποκτήσει ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ! ! !
      Και πως θα γίνει αυτό ; ; ;
      Απλά πρέπει να ενωθούν όλα τα Πατριωτικά κόμματα, Πατριωτικές κινήσεις και ομάδες κάτω από ένα ηγέτη με καρύδια….
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

      1. Και ποιοι θα απαρτιζουν αυτο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ? Ο Κασιδιαρης, ο Βελοπουλος, ο Πλευρης, ο Κρανιδιωτης και ο Καρατζαφερης? Σαν περιοδευων θιασος μου κανει,οπως και αυτοι που ψηφιζουμε και μας κυβερνανε εδω και 40 χρονια.

    5. Ας ερθουν οι δημοσιογραφοι των συστημικων μεσων εξαπατησης του λαου στην επομενη συγκεντρωση και τους υποσχομαι οτι θα τους βαραω ΚΑΙ ΓΩ μαζι με τους αλλους..

    6. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ “ΠΑΠΑΡΑΚΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ…ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ–ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ–ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΛΕΞΕΙΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ–ΜΕΤΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Ο ΑΝΤ1

    7. Φταινε οι Γερμανοι δημοσιογραφοι ;
      η οι δικοι μας πολιτικοι που αρπαζζουν τα εκατομυρια ευρο απο την ΕΕ προς ιδιον ωφελος.
      Αν δεν βλαψουμε εμεις τον εαυτο μας κανεις δεν μπορει να μας βλαψει ,ουτρε διαλολος .
      Ας καθισουν στο σκαμνι τους [[πολιτικους που επετρεψαν την λαθροεισβολη.
      Αλλιως χτυπαμε το σαμαρι αντι για το γαιδουρι

      1. Σωστοτατος… αλλα στην ελλαδα μονο το ξεκαπιστροτο σαμαρι φταιει και θα φταιει στον αιωνα τον απαντα. Τα ουφος εχουν παιξει επισης μαηαλιοδεστατο ρολο. Καθε φορα που ειμαι στην ελλαδα και μετακινουμαι με ταξι τα ιδια ακουω απο τους ταξιτζιδες…..κ αλλους ανθρωπους που συνομιλω. Ολα καλα :-)))))

    Comments are closed.