ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 1142 ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ…

    Κοινοποίηση:
    kapnisma

    Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, η γραμμή 1142 δέχτηκε σε μία μόνο ημέρα συνολικά 235 κλήσεις.

    Από αυτές, 58 αφορούσαν καταγγελίες, 22 αιτήματα βοήθειας για διακοπή καπνίσματος, 66 γενικές πληροφορίες για τον αντικαπνιστικό νόμο, 58 κλήσεις δεν ολοκληρώθηκαν, 14 έκλεισαν τη γραμμή πριν συνομιλήσουν με εκπρόσωπο και 17 αφορούσαν σε άλλο ζήτημα.

    Εκείνο όμως που δεν ξέρουν όσοι τηλεφωνούν στον συγκεκριμένο αριθμό είναι ότι υπάρχει χρέωση ανάλογα από ποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας καλούν.

    Όπως ανέφερε το Open, η χρέωση ξεκινάει από 0,15 ευρώ /λεπτό και μπορεί να φτάσει ως και 0,30 ευρώ/ λεπτό!

    Αλήθεια αυτά τα χρήματα που συγκεντρώνονται, που πάνε; Ποιος τα τσεπώνει;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ .

    2. Σημερα εβγαλα 650 ευρω απο 7 τηλεφωνηματα..
      Το 15% που περνεις τωρα για καθε εγκληματια που συνησφερεις στην εξουδετερωση του ειναι λιγα..
      Γιατι το κράτος να περνει το 85% μετα απο δικη μου πρωτοβουλια???

    3. Σημερα εβγαλα 650 ευρω απο 7 τηλεφωνηματα..
      Το 15% που περνεις τωρα για καθε εγκληματια που συνησφερεις στην εξουδετερωση του ειναι λιγα..
      Γιατι το κράτος να περνει το 85% μετα απο δικη μου πρωτοβουλια???

    4. δεν εχω παει σε κανενα μαγαζι το τελευταιο διμηνο για διασκεδαση ..ουτε σκεφτομαι να παω …οταν αρχισουν οι διαμαρτυριες απο τους ιδιοκτητες για αδεια μαγαζια, τα ξαναλεμε, κυριοι της κυβερνησης που κανετε τα λιονταρια στους καπνιστες και τα γιουσουφακια στην ευρωπη και στους μεταναστες….

    5. καλο ψοφω σε ολους τους ηλιθιους καπνηστες.ουςτ ζωα.

    6. Αμα θελεις ντουμανια παλοπουσταριο να καθεσαι στο σπιτι σου να ντουμανιαζεις, που θα μας πεις βεγκαν και αν πηδαμε κλπ!!!!!! Και πηδαμε και δεν καπνιζουμε και προπαντος κατι βρωμοκ@λους σαν τον δικο σου, δεν τον πηδαμε!!!!!!!! Αντε στα τσακιδια ψευτοεξυπνακια!!!!!!!!

      1. Εάν το “στόμα” σου ήταν τσιγάρο να είσαι βέβαιος πως κανείς δεν θα κάπνιζε τέτοια βρώμα !
        Σαν δεν ντρέπεσαι.

      2. Πουσταριό αυτός που καπνίζει; Μάλλον το αντίθετο, εσένα σου πάει να μπας και πεθάνεις από καρκίνο…
        Ζήσε σκυφτός και κάνε ότι σου λένε. Και τρώγε και κάνα λαχανικό, πίνε γαλατάκι. Όχι τσιγάρο, αυτό είναι για άντρες…

    7. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ.

      1. Μαρία εύγε!
        Αυτό σημαίνει ήθος και αυτή είναι η αλήθεια.
        Μπράβο!

        Μάριος

    8. Περιμένω την ώρα που θα πιάσουν έναν λαθρομετανάστη χωρίς χαρτιά να καπνίζει λαθραία τσιγάρα… Επίδομα θα του δώσουν !!!

    9. Γιατι ρε εξυπνακια να κλεισει το μαγαζι;;;;;; Δεν υπαρχουν ανθρωποι που δεν καπνιζουν;;;;;;;; Μονο εσεις εισαστε που δεν σεβεσθε κανεναν και θελετε να καπνιζετε και οι υπολοιποι να αναπνεουμε την τσιγαριλα σας;;;;;;;;; Να τις αφησετε αυτες τις εξυπναδες!!!!!!!!!

    10. Ειπα στην κυρα να ξηγηθει μια πιπα, και μου λεει “φευγα απο δω, εχουμε αντικαπνιστικο νόμο”, και κατι τετοια…

    11. Την ρουφιανιά αγαπούν όχι τον ρουφιάνο …

    12. Δηλαδη αυτον που καταναγκαστικα ρουφαει τον καπνο καποιου αλλου,τον λεμε ρουφιανο;;;;;;;;;;;;;με το ζορι δηλαδη να πιω τον καπνο ΣΟΥ;;;;;;;οχι ρε φιλε,παει πολυ!!!!!!! Ε τοτε εσυ γιατι να μην εισαι φασιστας,ο καθενας,που με υποχρεωνει να ρουφαω το ντουμανι σου λογω του δικου σου παθους & εξαρτησης;;;;;;;ημουν καπνιστης μεχρι πριν 3,5 χρονια.παντα σεβομουν αυτον που αντιδρουσε και δεν ηθελε να πινει τον καρκινο που του εριχνα εγω ετσιθεληκα.ειναι γα’ι’δουριά!!!!!!τελος!!!!!!!εσυ που θες να καπνισεις,βγες εξω και καπνισε.ετσι εβγαινα κι εγω μεχρι που το εκοψα για λογους υγειας.

      1. Έλα τώρα παιδάκι ξύπνα πιές το γάλα σου πάρε την σάκα σου και γρήγορα στο σχολείο.
        Καλό μάθημα και φρόνιμα.

        1. Ενω εσυ επειδη καπνιζεις εισαι αντρακλας εεεεεε;;;;;; αντε φαε το τσοκαρο απο τη γυναικα σου.αντε να παρεις την ημερισια δοση σου.

          1. εσύ το τρως από τη μάνα σου που σου ειπε να μην καπνιζεις γιατι θα παθει η υγεία σου

            και ζακετούλα να παρεις

      2. μόνο που αν εγώ ο καπνιστής δεν πάω σε μαγαζιά γιατί δεν μπορώ να μπορώ καπνίσω δεν θα πας και εσύ γιατί μαγαζί θα κλείσει…

      3. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ
        ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΕΓΚΑΝ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΚΡΕΑΣ ΚΛΠ. ΠΗΔΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΕΝΤΑΤΙΝ? ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΦΛΩΡΑΤΖΑ

    13. ρε καθίκια εσείς μας σκεφτήκατε που με τα κωλοαυτοκίνητα σας έχετε ντουμανιασει όλη την χώρα, αυτά παλιόμαλάκες δεν τα βλέπεται το τσιγάρο σας ενόχλησε, βάλανε και φώτο στα τσιγάρα γιατί λέει βλάπτει, και που ξέρω εγώ αν αυτές η φώτο δεν είναι από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και γιατί στα αυτοκίνητα δεν βάζουν και εκεί φώτο από τα δυστυχήματα που γίνονται, άι-σιχτίρ μπετόβλακες

    14. Oταν μεταξύ μας σαν λαός ρουφιανευόμαστε μεταξύ μας, βάζουμε κουκούλες,καλά μας κάνουν οι πολιτικοί και μας αραδιάζουν ψέματα και προδοσία.Μας αξίζει….Είμαστε λαός για τα πανηγύρια,για ζήτω και για χειροκροτήματα(παλαμάκια.)

    15. ολα για την κονομα ειναι και αυτο και το παραμυθι με την ανακυκλωση και τις σακκουλες αν εχεις αρχιδια κρατος κλεισε το εργοστασιο που παραγει τα πλαστικα η τα εργοστασια που παραγουν τα τσιγαρα ποιον κοροιδευουν δηθεν για την υγεια και μπαρμπουτσαλα υποκριτες και βγαλανε τωρα στην φορα την καραμελα με τα τσιγαρα για να μην ασχολειτε ο κοσμος με τους λαθροπιθηκους που πανε να γεμισουν την χωρα

    16. Οι καπνιστές να μη μιλάνε για ρουφιανιά γιατί οι ίδιοι είναι γάιδαροι που τόσα χρόνια δε σεβόντουσαν τίποτα και τώρα το παίζουν κι αντιεξουσιαστές λες κι είδαμε πολλούς καπνιστές να ξεσηκώνονται από τα καφενεία για τόσα θέματα (λάθρο κλπ)

    17. δεν καταλαβα…αμα παρω τηλεφωνο να καταγγειλω εσενα τον βρωμιαρη μπιχλα σιχαμερο νεοελληναρα καπνιστη ειμαι ρουφιανος;; ουστ ρε σιχαματα

      1. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΜΛΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙ

    18. Το 14784 Ραντεβού και Πληροφορίες Π.Ε.Δ.Υ. είναι ο αριθμός για ραντεβού με τους γιατρούς των πολυιατρείων του Π.Ε.Δ.Υ. (πρώην Μονάδων Υγείας ΕΟΠΥΥ) αλλά και για πληροφορίες που αφορούν όλους τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

      Καλώντας στο 14784 μπορείς να:

      Ενημερωθείς για τη διαθεσιμότητα και να κλείσεις ή να τροποποιήσεις ανάλογα τα ραντεβού σου με τους γιατρούς του Π.E.Δ.Υ
      Ενημερωθείς για, τα τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας και τις διευθύνσεις των μονάδων του Π.E.Δ.Υ , και των διαγνωστικών κέντρων με τα οποία συνεργάζεται
      Μάθεις πληροφορίες για τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ που δέχονται στα ιδιωτικά τους ιατρεία
      Μάθεις τα ονόματα των γιατρών ανά ειδικότητα και την διαθεσιμότητα των ραντεβού τους
      Μάθεις πληροφορίες για τις εφημερίες των Νοσοκομείων
      Μάθεις πληροφορίες για τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ (ώρες λειτουργίας, τηλέφωνα, διευθύνσεις)
      Μάθεις πληροφορίες για τα Κοινωνικά Ιατρεία – Κοινωνικά Φαρμακεία (τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.ά.
      Μάθεις πληροφορίες για τις ιατρικές βεβαιώσεις για εγγραφή στο σχολείο, σε κατασκηνώσεις κ.ά.
      Μάθεις πληροφορίες για τον Οικογενειακό Ιατρό.
      Η υπηρεσία για ιατρικά ραντεβού παρέχεται όλο το 24ωρο κάθε ημέρα του έτους.

      *Χρεώσεις : Σταθερά / κινητό COSMOTE : 1,04€/ κλήση, άλλα δίκτυα κινητής : 1,04 €/λεπτό.
      Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας.
      Οι χρεώσεις είναι ανεξάρτητες από το μηνιαίο πάγιο ή από πακέτα χρόνου ομιλίας.

      *Ολα αυτα μηπως θα επρεπε να ειναι δωρεαν και ο,τι εχει σχεση με τους ρουφιανους του 1142 να ειναι απο 3 ευρω και πανω για να μαθουν οτι η ρουφιανια πληρωνεται και οχι η υγεια;

    19. Με το ζορι να μας κανουν καπνιστους ρουφιανους.Ας λυσουν πρωτα οι νεοταξιτες τα εθνικα λαθρο κ οικονομικα προβληματα κ μετα να κανουν τη διαφημιση στους βιομηχανους με τη απαγορευση!
      Ωρα ειναι να δουμε καμμια διαφημιση, “αλπογορευεται το Μαλμπορο σε κλειστους χωρους”.

    20. Η Ελλαδα του μελλοντος ξεκινησε με 230 ρουφιανους να κυνηγουν ολους τους επαγγελματιες των χωρων εστιασης/ διασκεδασης που προσπαθουν να επιβιωσουν μεσα σε αυτες τις δυσκολες εποχες. Ενα ακομα εισπρακτικο μετρο στο ονομα της “κληματικης αλλαγης”.
      *Σαφως σωστο το μετρο οπου εχει να κανει με παιδια (παιδικοι σταθμοι, παιδικες χαρες, αυτοκινητο) και σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες και τα νοσοκομεια.
      ** Βεβαια ο νομος εχει και μια “ασαφεια”….να μπει και στα σπιτια καπνιζοντων που εχουν παιδια….εκει πια θα το τερματισουν!!!!!!

      1. Σιγά να πούμε που θα λυπηθούμε τους επαγγελματίες εστίασης και διασκέδασης. Να συμμορφώνονται με τους νόμους. Απλά αυτά τα καλόπαιδα, εδώ και 10-15 χρόνια πηδάει ένας τον άλλο. Αν υπήρχε μια κοινή γραμμή απ όλους, όλα θα ήταν μια χαρά. Απλά ο ένας ψάχνει την ευκαιρία να την χώσει στον άλλο
        * Δηλαδή όλα καλά ας πούμε να φουμάρεις δίπλα μου στο μπαρ και να με γεμίζεις μπόχα και καρκίνο
        **Αν κάποιος είναι τόσο κόπανος που καπνίζει μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του, ε είναι οφθαλμοφανές ότι δεν είναι άξιος να έχει παιδιά

        1. Το καθε μαγαζι οφειλει να εχει επαγγελματικο εξαερισμο σε πληρη λειτουργια πραγμα που δεν εχουμε στα σπιτια μας εκτος απο τον απορροφητηρα!
          Καταλαβες?

    21. Πουστης τον πουστη αγαπα, ρουφιανος τον ρουφιανο…

    22. Αντέ ρε Ελληναρες τζαμπατζηδες! Καλα κάνει και χρεώνει, είναι μια υπηρεσία που πρέπει να πληρωθεί. Σιγά τα 30 λεπτά που σε μαρανανε Νεοέλληνα κλαψιαρη!

    23. Η ιστορία βγάζει μάτι.
      Πρόστιμα απο τους καταναλωτές και τους μαγαζάτωρες (εκατό € το χαμηλώτερο ποσό ) + η χρέωση στον 4ψήφιο για τους ρουφιάνους = έμμεση φορολογία. Οι επενδύσεις του κράτους είναι οι φόροι τα πρόστιμα και τα παράβολα. Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν πρόκειται να αλλάξει.

    24. Εμ η ρουφιανιά…πληρώνεται!!!!

    25. υποτιθεται οτι διεξαγουν εκστρατεια κατα του καπνισματος. Παριστανουν τους ηθικους αλλα ο πενταψηφιος αριθμος δεν ειναι τσαμπα…Παντοτε στο μυαλο τους ειναι η κονομα…ποιος;;; γιατι;;;; τιποτε δεν ειναι τυχαιο στην χωρα της βαλιτσας με ροδακια γιατι δυσκολα συκωνεται

      1. ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ? 3 ΛΕΠΤΑ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ

    Comments are closed.