ΤΗΝ ΕΧΕΙ “ΔΑΓΚΩΣΕΙ” ΑΣΧΗΜΑ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ Ο “ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΓΑΣ” ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΙΑ. “ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ”. ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΕΝΘΕΡΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    papadakis1

    Eίναι ο Παπαδάκης, ο Δραγασάκης του ΑΝΤ1;
    Γενικά το κινητό της Μπάγια κρύβει μυστικά και ντοκουμέντα
    H πιο πρόσφατη παπάρα που είπε ο Γιάννης Δραγασάκης ήταν “παιδιά να μαζευτούμε να κάνουμε ένα κόμμα παντός καιρού!…”

    Φωνάξτε τώρα εσείς επιδέξιους επιστήμονες που ασχολούνται με την τεχνητή νοημοσύνη να μας πουν τι εννοεί ο παππούς.

    Από τον Βασίλη Μπόνιο

    Ο Δραγασάκης είναι στα πολιτικά πράγματα της χώρας από την εποχή που το Πολίτμπιρο του ΚΚΕ συνεδρίαζε για να ασχοληθεί με τα κοντά φορεματάκια της Μαρίας.

    -Μαράκι, κάνε μια γύρα να δούμε το φορεματάκι σου…Τι ωραίο πιπίνι που είσαι εσύ….χο, χο, χο…

    έλεγε ο Χαρίλαος και ο Δραγασάκης επικροτούσε με θαυμασμό και δέος προς τον Χαρίλαο. Οι δεκαετίες πέρασαν, η ζωή και η φύση στάθηκαν γενναιόδωρες με τον Δραγασάκη και να που ο παππούς είναι υπουργός στα 120 του και έχει και φρέσκιες ιδέες για κόμμα παντός καιρού.

    Ο Δραγασάκης του ΑΝΤ1 είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Οπως όλα δείχνουν έπιασε φωτιά στον γέρικο αχυρώνα και δεν μπορούν να την σβήσουν τα γερόντια καλεσμένοι του (κάτι σαρδανάπαλοι εκδότες-δημοσιογράφοι-πεπετζήδες της φακής) με τους οποίους μοιράζεται τον πόνο του και τη χολή του για όσους κάνουν πλάκα με το νεανικό εγκεφαλικό του σφρίγος.

    Την πιο χοντρή πλάκα στον Παπαδάκη όμως την έκανε αυτή η Μπάγια η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής-για την ακρίβεια γλάστρα μια και ο Παπαδάκης δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει. Ετσι είχε φάει και την κακομοίρα την Μπαλοδήμου της οποίας η φωνή ήταν πιο σπάνια από το Ιερό Δισκοπότηρο. Ο Παπαδάκης τις προάλλες ζοχαδιάστηκε επειδή η Μπάγια στη διάρκεια της εκπομπής έστελνε sms σε κάποιο 25χρονο τεκνό.

    (Η Μπάγια που μάλλον δεν θέλει να τον βλέπει- δείτε τι φωτογραφία έχει βάλει στο προφίλ της στο fb: Tη καράφλα του παππού ο οποίος μόλις και διακρίνεται έτοιμος να μας αφήσει για άλλους γαλαξίες. Εσείς τι νόημα βγάζετε από αυτή τη φωτό;)

    Με το που τέλειωσε η εκπομπή ο 78χρονος (όπως τον αποκαλεί ο Χίος) της έβαλε τις φωνές σε τέτοιο βαθμό που εκείνη ξέσπασε σε κλάματα-όπως μας πληροφορούν από τους διαδρόμους του καναλιού.

    Ο Παπαδάκης απαιτεί από την Μπάγια να κάθεται σε όλη την διάρκεια της εκπομπής και να ανοιγοκλείνει τα μάτια της με θαυμασμό καθώς εκείνος διηγείται τις συνήθεις ιστορίες που λένε οι παππούδες όταν βρίσκουν ακροατήριο.

    Η φιμωμένη Μπάγια δεν άντεξε να κοιτάει στα μάτια τον εκπάγλου καλλονής παρουσιαστή της εκπομπής και πλακώθηκε στα μηνύματα.

    Ο 78χρονος δεν το άντεξε αυτό.

    Ο πληγωμένος εγωισμός θα ξεσπούσε σαν τυφώνας στο ανυπεράσπιστο κορίτσι-ο έτερος συμπαρουσιαστής έχει βλέπεις και την τράπεζα για αποκούμπι.

    Μετά το ξέσπασμα οι κακές γλώσσες λένε ότι ακολούθησαν πολλά μηνύματα προς το κινητό της Μπάγια. Ενας θρύλος θέλει και τον Θοδωρή Κυριακού να έχει στείλει μήνυμα στη Μπάγια για να μάθει τι παίζει με τον 78χρονο.

    Γενικά το κινητό της Μπάγια κρύβει μυστικά και ντοκουμέντα σύμφωνα με έγκριτους εμπειρογνώμονες…Δεν κάνει που δεν κάνει εκλογές ο Τσίπρας-ευτυχώς συμβαίνουν και κάτι τέτοια για να περνάει η ώρα…

    από το kourdistoportocali.com

    ***Από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ προς τον κ.Μπόνιο με ευσπλαχνική κατανόηση. Εμείς 68χρονο τον αποκαλέσαμε τον “Μπουγά” του ΑΝΤ1, όχι 78χρονο. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αυτό τώρα τι νόημα έχει ; άσε που δεν βλέπω ούτε ενδείξεις ότι παίζει κάτι πονηρό αλλά και να έπαιζε μαγκιά του λογαριασμό θα σας δώσει ;
      Εγώ προσωπικά θα του έδινα και συγχαρητήρια ….

    2. Κιομως το καλοκσιρι τα πηγε πολυ κσλα και με επαγγελματικη
      Ικανοτητα που δεν φαινοτανε πριν.
      Το να πσιζει με το κινητο της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εν ωρα εκπομπης στον αερα. Λαθος συμπεριφορα κιαπτους δυο τους……
      Δεν νομιζω πλεον συμμετοχη τουσ στην ιδα εκπομπη…..

    3. Αυτός ο γεροδημοσιογράφος είναι γνωστός για την άσχημη συμπεριφορά του σε συναδέλφους και σε μαθητευόμενους, απορώ πως τον παρακολουθουν ακόμα

    Comments are closed.