ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΑΒΒΑ ΚΩΦΙΔΗ! ΟΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙΣ..!

    Κοινοποίηση:
    exo kofidis

    Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για τους “πρόσφυγες” , τους Έλληνες και τι σημαίνει πατρίδα.

    Δείτε τι είπε στην ΕΡΑσπορ 101,8 ο άλλοτε μεγάλος ποδοσφαιριστής :

     

    «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μάθει ο άνθρωπος ότι από την στιγμή που ζει και συνυπάρχει με άλλους μέσα σε μια κοινωνία είναι απαραίτητο να είναι ενεργός και να συμμετέχει στα κοινά, να “πολιτικοποιείται” όχι να “κομματικοποιείται”…»

     «Πολλοί νομίζουν ότι αυτά τα δύο είναι ίδια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σήμερα ο άνθρωπος βρίσκεται σε ηθική αποσύνθεση και παρακμή κι αυτό συμβαίνει διότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια και έτσι πλέον αρέσκεται να παραποιεί, να παραχαράσσει και κυρίως να «ηθικολογεί».

    Ο πλανήτης γη δεν ανήκει σε κανέναν. Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι τεράστια, αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι σημαίνει «μετανάστης», τι «πρόσφυγας», τι «Γερμανός» και τι « Έλληνας». Εγώ δεν γνωρίζω αυτές τις έννοιες. Το μόνο που ξέρω και θέλω να ανακαλύπτω καθημερινά είναι ο «άνθρωπος».

    Αυτή η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, έχω το δικαίωμα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος θέλω και να ζήσω, γιατί αναγκάζομαι να φύγω από τον τόπο μου όπως έφυγαν οι Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν. Για μένα πατρίδα δεν είναι το μέρος καταγωγής μου, αλλά είναι όλη η Γη».   

     

    Έπεσαν όλοι να φάνε τον Αλέκο Αλεξανδρή επειδή είπε την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες, αυτοί οι ίδιοι που τώρα θα προσκυνήσουν τον Κωφίδη…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    85 Σχόλια

    1. Ουζμπεκισταν!!! Εκεί γεννήθηκε τί περιμένατε να λέει; Βγάζει όλα του τα κόμπλεξ !!!
      Κρίμα και είναι και γνωστός μου!!!

    2. Αυτό που συμβαίνει με τον Κωφίδη και τους λοιπούς αριστερούς στην Ελλάδα είναι αξιοπερίεργο. Από την μια μισούν την Ελλάδα, όλη η γη είναι πατρίδα τους, είναι διεθνιστές, οι ΄Ελληνες είναι φασίστες και από την άλλη λυσσάνε να κάθονται στην Ελλάδα. Αφού μισείτε την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, αφού όλη η γη είναι πατρίδα σας, αφού οι Έλληνες είναι φασίστες γιατί δεν ξεκουμπίζεστε να μας αφήσετε ήσυχους? Άει στο διάολο καθίκια!

    3. Σηκω και φυγε τωρα βρωμιαρη…Και μεις πως και πως περιμενουμε να ξεκουμπιστειτε και να πατε στο διαολο

    4. Με πόσα καλτσόν πηδιόταν η γειτόνισσα σου στην Σοβιετική Ένωση ρε τσογλαναρά ..Σε επιτρέψαμε να έρθεις εδώ, πεινασμένε και χόρτασες ψωμάκι λιγδιάρη και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε και τις πορδές σου..γιατί δεν έμεινες στην Ρωσία ρε μαλάκα , μιας και όλος ο πλανήτης είναι η πατρίδα σου και μας κατσικώθηκες εδώ ,στην δικιά μας πατρίδα .. γιατί δεν πήγες στην Βόρεια Κορέα, ρε σοσιαλησταρά και ήρθες εδώ στην καπιταλιστική Ελλάδα..και δεν μας φτάνει που μας κουβαλήθηκες εδώ απρόσκλητος αλλά κάνεις και προσκλητήριο να έρθουν και άλλοι σαν και του λόγου σου..να τους πάρεις σπίτι σου , τενεκέ ξεγάνωτε και δεν ενοώ εδώ στην Ελλάδα αλλά εκεί στην Σοβιετική ένωση..όπου κατουρούσατε μέσα σε σακούλες και τις πετάγατε από τα μπαλκόνια..

    5. Δώσε πονο Σαββα και κάνε τους φασίστες να σκουζουν εδώ μεσα6

      1. ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ…ΝΝΝΝΥΧ

    6. Ακριβως τα ιδια υποστηριζαν και υποστηριζουν ολοι οι αποικιοκρατες. Οτι θα συναντιωταν η συγχρονη αριστερα με οτι ποιο αντιδραστικο αυτο δεν το περιμενα. Ξυπνα Κωφιδη ειστε οι χρησιμοι ηλιθιοι του κεφαλαιου.

    7. Άκου τώρα να δεις. Αυτός εδώ ο τόπος έχει χτιστεί με ιδρώτα και αίμα. Οι παππούδες μας πέθαναν και έμειναν ανάπηροι για να μπορείς εσύ να βιοποριζεσαι ελεύθερος από το ποδόσφαιρο. Εγώ και οι γονείς μου και ο καθένας μας πλήρωνε, πληρώνει και θα πληρώνει ένα σορό φόρους για να μπορέσουμε να κάνουμε την Ελλάδα αξιοπρεπή χώρα διαβίωσης. Αυτά δεν τα κάναμε όλα για να έρθουν κάποιοι τυχοδιώκτες από αφρικη και ασια και να κατσικωθουν στο σβέρκο μας απαιτώντας στέγη τροφή και λεφτά τσάμπα. Αν αυτά δεν τα κατανοείς κουφιδη πρόβλημα σου αλλά καλά θα κάνεις να τα χωνέψεις γιατί η υπομονή στέρεψε με το σιναφι σου.

    8. Ο Κωφίδης του αρέσει να ανακαλύπτει καθημερινά τζιχαντιστές… Έχει μπερδέψει την αναζήτηση ανθρώπων με τα πιο βρωμερά ζώα…

    9. ΚΑΠΟΤΕ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ? ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ , ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΤΙ ΜΑΛΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΑ? ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!

    10. Τελικά δεν είσαι Κωφίδης… είσαι κουφιδης και κούφιος ανθελληνας.

    11. Αντε στο διαβολο γελοιε τιποτενιε που κανεις και κυρηγμα

    12. Καλά τώρα στα γεράματα θέλησες να μας δείξεις πόσο ηλίθιος είσαι;

    13. Η Σαβουλα η Κωφιδαινα να τους παρει στην οικια του οχι πολλους 5-6 αφου τους γουσταρει να δει τον Ουρανο σφονδυλι και τα αστρα μακαρονια ο Λαθρολαγνος.Ποσα πηρες απτον Σωρος ρε αηδιαστηκε καλικαντζαρε.

    14. Τεράστιος παίχτης,σεμνός , τεράστιος άνθρωπος.
      Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του.Μάθετε να σέβεστε την απόφαση κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα αν σας αρέσει η όχι.

    15. Όλα τα κουμούνια αυτά τα Άθεα κολοσκυλα και τα κουμουνιστικα κολοπαιδα που έφεραν στο κόσμο μας κατάντησαν έτσι
      Αντί να τους ταϊζει στη γιαρο δε τους εκτελούσε στα 6 μετρα ο Πατριοταρας να ξεβρωμουσε ο τοπος

    16. Ποσο αγαπας τον πατερουλη Σταλιν.Εχεις παθει τετοια πλυση εγκεφαλου στην πρωην Σοβιετικη ενωση, ωστε να μην μπορεις να συνελθεις ακομη.Ελληνοποιηθηκες ,οπως πολλοι αλλοι σαν εσενα για ευνοητους λογους.Η μονη δεξιοτητα σου ειναι τα ποδια σου.Απο μυαλο μηδεν.Αναφορικα με την Ελληνικη γλωσσα,πρεπει να πλενεις το στομα σου με αντισηπτικο.Για πηγαινε στις ΗΠΑ?Εισαι πεθαμενος.Κοιταξε τι παθαμε απο τους πολιτικους μας!..Γυρισαν τα ποδια και χτυπανε το κεφαλι!..

    17. Τα λεφτα που σου εδωσα καποτε τα θελω πισω ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΟΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ
      Οταν θα μας επιτεθουν τα ΠΑΚΙ …θα εισαι ο πρωτος στοχος….ΚΡΑΤΑ ΤΟ

    18. “Ο πλανήτης γη δεν ανήκει σε κανέναν”. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο πλανήτης Γη μπορεί να μην ανήκει σε κανέναν, η Ελλάδα όμως ανήκει στους Έλληνες…

      “Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι τεράστια, αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι σημαίνει «μετανάστης», τι «πρόσφυγας», τι «Γερμανός» και τι « Έλληνας». Εγώ δεν γνωρίζω αυτές τις έννοιες.” ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η Ελληνική γλώσσα είναι τεράστια όντως και διδάσκεται, εάν εσύ δεν την έχεις διδαχτεί και δεν ξέρεις τι σημαίνουν οι έννοιες που ζητάς, να πας επιτέλους στο σχολείο. Ποτέ δεν είναι αργά… Αλλά ας σου δώσω μερικά προκαταρκτικά μαθήματα της γλώσσας. Μετανάστης είναι ο μεταβαίνων σε άλλη χώρα, νομίμως με διαβατήριο, ταυτότητα κλπ και κατόπιν κρατικής πρόσκλησης για προσφορά εργασίας… Πρόσφυγας είναι αυτός που μεταβαίνει από εμπόλεμη χώρα στην πρώτη ασφαλή χώρα… Γερμανός είναι ο υπήκοος Γερμανίας και Έλληνας ο υπήκοος Ελλάδος.. Αντερστούντ;

      “Το μόνο που ξέρω και θέλω να ανακαλύπτω καθημερινά είναι ο «άνθρωπος».” ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μπράβο σου. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ανακαλύπτει καθημερινά ότι γουστάρει.

      “Αυτή η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, έχω το δικαίωμα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος θέλω και να ζήσω, γιατί αναγκάζομαι να φύγω από τον τόπο μου όπως έφυγαν οι Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν.” ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Είπαμε η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός αλλά η Γη χωρίζεται σε χωράφια (κράτη). Στα χωράφια λοιπόν του αλλουνού δεν πας χωρίς την άδεια του. Που το βρήκες το δικαίωμα να μπουκάρεις στο χωράφι του αλλουνού και ποιος στο έδωσε; Στην Γη που δεν ανήκει σε κανέναν, υπάρχουν 196 χωράφια. Αυτά ανήκουν σε 196 ιδιοκτήτες. Από αυτά βέβαια υπάρχει και ένα ξέφραγο μπουρδελοχώραφο που μπορεί να μπουκάρει όποιος γουστάρει έτσι με το έτσι γουστάρω και να τον περιμένουν και με ανοικτές αγκάλες… Στο ξέφραγο μπουρδελοχώραφο Ελλάδα, πουθενά αλλού, αλλά είσαι ήδη στο χωράφι αυτό και εάν διαφωνείς με τα όσα σου λέω, τράβα σε κάποιο από τα υπόλοιπα 195 χωράφια να δούμε σε πόση ώρα σε έχουν μπαγλαρώσει και σε έχουν στείλει πίσω…

      “Για μένα πατρίδα δεν είναι το μέρος καταγωγής μου, αλλά είναι όλη η Γη” ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Συνεπώς όταν εσύ ταξιδέψεις σε μία άλλη χώρα, να πας χωρίς διαβατήρια και ταυτότητα και όταν σε τσακώσουν και σε ρωτήσουν από που είσαι, μη τους πεις Έλληνας αλλά Γήινος. Θα βρεθείς πάραυτα στο κοντινότερο “Asylum” σε δωμάτιο με ενσωματωμένα μαξιλάρια σε τοίχους και ντουβάρια και μία πανέμορφη λευκή εφαρμοστή στολή με πολλές πολλές ζωνούλες πάνω της, τελευταία λέξη της μόδας…

    19. Τεράστιος ο Σάββαρος ο Κωφίδης. Όσοι διαφωνείτε είστε απλά ούγκανα φασίστες και η πηγάδα σας περιμένει σιχάματα.

      1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΚΛΑΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ. ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΠΑΟΥΛΟ

      2. ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΕ!

      3. Ρε κουμουνιστοσυμοριτη θα σας γλεντησουσε…….μουνοπανα.

      4. Κι εσύ πρόσεχε γιατί θα έχεις το τέλος του Τσαουσέσκου, άπλυτε.

      5. Γεια σου ρε Μπιλ που ονειρεύεσαι πηγαδες,λεβέντη,μπορεί βέβαια και λεβεντιά ίσως,βέβαια αρκετά αφελής ίσως και μειωμένης αντίληψης,δεδομένου ότι οι ip των σχολιαστών γίνονται γνωστές αρκετά εύκολα,και το σχόλιο σου βάση του αντιρατσιστικού,στοιχειωθετει εύκολα σοβαρές κατηγορίες…..

    20. Να ανακαλυπτεις τον ανθρωπο ε,αμα δεν υπηρχαν καποιοι ρε καραγκιοζη κωφιδη το 1821 και το 1940 να χυσουν το αιμα τους τωρα δεν θα εισουνα εδω να λες αυτα που λες ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

    21. 1. Τρικυμια εν κρανιω. 2. Ντρεπομαι που καποτε φορεσες την φανελλα της ομαδας μου. 3. Εαν δεν ξερεις τι σημαινουν ολες αυτες οι εννοιες , ανοιξε να διαβασεις ενα λεξικο (αν ξερεις να διαβαζεις). 4.Τα γλυκαναλατα και ζουζουνιαρικα περι αγαπης, γης, αδελφοσυνης κλπ να τα πεις , εσυ και οι ομοιοι σου , στον λαο της Συριας που τοσα εχει περασει απο τους τζιχαντιστες, και σε οσους εχουν γνωρισει αυτη την ”αγαπη”. Κυκλοφορουν δεκαδες βιντεο με αποδειξεις . Αποκεφαλισμοι, βασανηστηρια, βιασμοι, καμενες εκκλησιες, κατεστραμενα μουσεια και λοιπα. Ξαναγυρνα στην μαστουρα σου……

    22. Εγώ ξέρω ότι στο Mundial 1994 ήταν ο πιο αξιοπρεπής Έλληνας παίκτης και ο μοναδικός που τουλάχιστον σούταρε σε εκείνο το ναυάγιο του 4 – 4 – 2 ….Καλό τύπας πάντα με τα γουόκμαν στα αυτιά πολιτικοποιημένος είναι καλός άνθρωπος και πάντα τα πίστευε αυτά…..Αν αρέσουν ή όχι εξαρτάται από που τα βλέπεις….

    23. ,Κωφίδη αυτά που λες πάνε πέστα και στην Τουρκία.Που ξεκαναν όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    24. Άσε το μαλλί σου ανέμελο Σαββούλα μιας και με λίγο κραγιόν στα χείλη θα περάσεις καλά στα χοτ σποτ των ανθρωποφάγων πιθήκων. Η φιλοξενία τους θα σου αποδείξει αν είμαστε όλοι ίδιοι και αν ο πλανήτης γη ανήκει σε όλους. Απολίτιστους ανθρωποφάγους και πολιτισμένους που δημιούργησαν την δημοκρατία και τον Παρθενώνα.
      Είμαστε κοντά….

    25. Οι γνωστές αναρχοσυριζαίικες μαλακίες… Σπαταλάς το σάλιο σου εάν του απαντήσεις εκτός εάν είναι να τον φτύσεις.

      1. Μπαααα, ουτε για να τον φτύσει κανεις αξίζει. Ουτε το σάλιο μου δεν θα ξόδευα γι αυτον. Εγω παντως δεν ανησυχώ. Ξερω οτι θα ΒΑΛΟΥΝ καλο ολοι αυτοι, μονο που θα ειναι πλεον αργα. Οταν θα τους σφάζουν τα αγαπημένα τους λαθρο.

    26. Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να λες οτι πατρίδα σου είναι όλη η γή; Δηλαδή πατρίδα σου είναι η Β. Κορέα; Για πέρνα καμιά βόλτα. Άσε που αυτό το σύνθημα είναι ιμπεριαλιστικό και θέλει να κατακτήσει όλο τον κόσμο και να τον έχει πατρίδα του. Κωστίδης Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.

    27. Αλλο ενα κοπροσκυλο .Σταλινοφα σιστας χωρις πατριδα θρησκεια οικογενεια.Ψωφα Χαζομαλακα.Ουστ παλιοαδελφη.

    28. KWFIDI ARXIDI NEONAZIDI STO DIAOLO ESI KAI TO KKKE SOU FASISTERO ANTIXRISTO SKOULIKI RWSSOPONTIE MOGGOLE

    29. ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΣΙΑ !!!!!!!!

    30. Τι περιμενεις απο εναν 60χρονο που οταν μιλαει ιδροκοπαει να συνταξει μια φραση και ακουει μπλακ μεταλ?

      1. Ενώ τα φασιστάκια που γράφουν εδώ είναι απόφοιτοι της οξφόρδης .ΓΕΛΟΙΟΙ

        1. …μπορεί να μην είναι, αλλά σίγουρα είναι πιο έξυπνοι από σένα.

      2. Ότι ειδικά στο Black Metal είναι σχεδόν όλοι εθνικιστές και λατρέυουν τις χώρες τους!!!Ειδικά Νορβηγοί και Σουηδοί (σε αντίθεση με τους συμπατριώτες τους που ακούνε ποπ) και ανήκουν στο Black Metal δεν γουστάρουν καθόλου τους Λάθρο και με κάθε ευκαιρία έχουν δίπλα τους την σημαία της Σουηδίας η της Νορβηγίας γιατί απλά αγαπούν τις χώρες τους!!!

        1. Ρε σχετικοτατε, παντα απο μουσικης αποψης, ειναι τουλαχιστον αστειο να εισαι 60 χρονων και να ακους μπλακ και νταρκ μεταλ.

    31. Πέστα Σάββα!!!Άσε τα φασιστοειδή να βρίζουν. Τόσο μυαλό έχουν.

    32. Den irthame edo gia na minoume stin mikri vromiki hora sas. Perimenoume pos kai pos na figoume . Edo den ehete na trote . Tourkia tha sas gamisi anapoda

      1. Γιατί δεν έρχεσαι να μου το πεις πρόσωπο με πρόσωπο μωρή κότα λυράτη?
        Οι 2 μας , να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

      2. Να πάτε στα τσακίδια σκατοπουσταραδες βρωμιαριδες λαθρομετανάστες. Δεν σας θελουμε ρε καταλάβετε το και ας μην έχουμε να φάμε, γαμω το μουνι που σας πέταγε!

      3. Πουτανας γιε αριστερέ βάλε όνομα λοιπά στοιχεία και πες τα ξανά απ’ την αρχη

    33. Κωφιδη εισαι ενας νεκρος που δεν σε θυμαται ΚΑΝΕΙΣ και προσπαθεις με τις τρισαθλιες δηλωσεις σου να αναστηθεις μαλακα ε μαλακα!! ασχολησου με την περμαναντ σου καλυτερα παλιοαδερφη !!

    34. απο Βουλγάρες….. τι να περιμένεις….. ουγκαντες.

      1. η χωρα σου ειναι game over αιλοινα ραγια. Υunanistan ητανε κ Yunanistan θα γινει. Εμεις θα εχουμε την Μεγαλη Μακεδονια αιλοινα. Εσυ? Μαλλον θα ξαναγινεις προσφυγας. Καλο αφανισμο απογονε του στολου. Meraba 1926

        1. Ρε μυγοχεσμα Luceskou, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, εχουμε συντριψει στο παρελθον πολυ πιο ισχυρους εχθρους απο αυτα τα ερπετοειδη που εισβαλλουν τωρα μαζι με τα αφεντικα τους. Η ΝΕΜΕΣΙΣ γνωριζει τι θα κανει στην ωρα του… Γυρνα λοιπον στη τρυπα σου σαν καλη κατσαριδα που εισαι και μην ξεχνας να πλενεις το βρωμοστομα σου με χυσογαλο οταν αναφερεσαι στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

    35. Ποια γριά του να ρωτήσει;;;;; Την μάνα του την λένε Ρουντα , και δεν μιλάει Ελληνικά.

    36. POIOS EINAI AUTOS PALI H KOKKINOSKOUFITSA, TELIKA MOY FAINETAI OTI OLOI AYTH THN EPOXH EGINAN XAFNIKA FILOSOFOI KAI FTEROKOULTOURARHDES XXXAXAXAXAXAXAXAA TI MALAKEIES EINAI AUTES NA TOU PEITE TOY BLAKA POU TA LEEI NA PAEI NA MEINEI EKEI STO AFGANISTAN NA DEITE POS 8A TREXEI SAN TON LAGO KAI 8A LEEI ELLADA MOY ALLA TI NA PEIS TA EGRAPSA PIO PANO ME TON KA8E GELOIO….

    37. Αυτός δεν είναι Έλληνας , ήρθε από την Γεωργία την δεκαετία του 70′ . Όλοι αυτοί οι δήθεν Ελληνικής καταγωγής δεν αγάπησαν ποτέ την χώρα μας . Για όλους αυτούς η Ελλάδα ήταν απλά ένας χώρος όπου θα ζούσαν καλύτερα.
      Σε αντίθεση με εμάς , που συγκινούμαστε σκεπτόμενοι ότι περπατάμε πάνω στα κόκαλα των προγόνων μας που έπεσαν για αυτήν την γη .
      Άλλωστε φαίνεται ποιος είναι , από την μαυριδερή σκατοφατσα με τα μογγολοκαυκασια χαρακτηριστικά

    38. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΡΑΜΑΤΑ ΗΜΙΜΑΘΗ ΝΑΖΙΔΙΑ ΣΑΒΒΑ ΜΟΥ !!!!!!!!! @@

      1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ;;; ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΩΡΗΣΗ;…ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΗ.

    39. Άντε γαμήσου πίσω στο Καζακσταν τότε ελληνόφωνη σταλινική μούμια!
      Πάρτε κάτι μαλάκες που μας κουβαλήθηκαν εδώ πέρα να μας κάνουν και υποδείξεις!

    40. κύριε Κωφίδη άν δεν ξέρεις τί σημαίνουν οι έννοιες Ελληνας, Γερμανός, πρόσφυγας, μετανάστης τότε είναι δικό σου το πρόβλημα και να πάς να μάθεις, και είναι μεγάλη έκπληξη να βγαίνει κάποιος και να λέει τέτοια πράγματα!! Η Γή όντως δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, αλλά δεν είναι και ζούγκλα, έχει ιστορία, πολιτισμούς, λαούς, έθνη με ιστορία, κανόνες, άλλο η κατανόηση και η φιλοξενία που μπορεί να δείξει ένας λαός απέναντι σε έναν άλλον και άλλο να είναι ξέφραγο αμπέλι και να αλώνεται και να καταστρέφεται με κάθε λογής υποταγή, πόλεμο και εισβολή! Κάθε λαός έχει το δικό του πολιτισμό, την δική του κουλτούρα-ήθη-έθιμα, θρησκεία, οργάνωση, κανόνες, και πρέπει όλα αυτά να είναι σεβαστά γιατί αυτό απαιτεί ο πολιτισμός και η δημοκρατία. Αλλο η ανταλλαγή ιδεών, προιόντων, τεχνολογίας, και ανθρώπινου δυναμικού μεταξύ των λαών μέσα σε λογικά και πολιτισμένα πλαίσια για το όφελος όλων και άλλο η ανεγξέλεκτη καταπάτηση της εδαφικής ακεραιότητας, των εθίμων, της Θρησκείας, των κεκτημένων ενός λαού που μάλιστα βρίσκεται σε κατάσταση ανέχειας υλικής και πνευματικής, γιατί κάποιοι τον οδήγησαν εκεί. Οι Ελληνες που μετανάστευσαν και μεταναστεύουν ακόμη για λόγους βιοποριστικούς, πάντα το έκαναν με νόμιμο τρόπο ακολουθώντας και σεβόμενοι τους κανόνες των χωρών που τους φιλοξένησαν. Μπορεί θεωρητικά πατρίδα μας να είναι όλη η γή, αλλά όμως πρέπει να σεβόμαστε την υλική και πνευματική υπόσταση και περιουσία των άλλων λαών!!!

    41. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΡΟΚΟΛΟ!!! ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ???

    42. μιά ζωή ΜΑ@ΑΚΑΣ ηταν απο την πολύ κόκα …cola
      κωφίδη …λεφτά – σπίτια εχεις ΠΑΡΤΟΥΣ σπίτι σου να σε ΓΑ@ΑΝΕ οι …λαθρομετανάστες ΟΛΟΥ το΄λυ πλανήτη …
      ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ …α και φαντάρος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ …ειχε ψυχολογικά το παιντί …

    43. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ…..
      ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ!
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ….ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΥΤΕ;….

    44. Δεν γαμιεσαι ρε κωφιδη; τί σου τάξανε ρε χαμένε; θώκο κι εσένα;

    45. Αυτή η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, έχω το δικαίωμα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος θέλω και να ζήσω, γιατί αναγκάζομαι να φύγω από τον “τόπο “μου”” όπως έφυγαν οι Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν. Για μένα πατρίδα δεν είναι το μέρος καταγωγή “μου” , αλλά είναι όλη η Γη». Πολλες κτητικες αντωνιμιες εχεις στην προταση σου για τοσο ελευθερος και ανεξαρτητος κατοικος της γης. Πηγαινε τοτε στις χωρες τις μουσουλμανικες να χορτασεις γηινο τοπο, γηινη πατριδα, γηινη αλληλεγγιη και γενικως γηινη μουσουλμανικη «περιποiση». Θα σε περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες…….

    46. Aκόμα κι από αυτή τη σκόπιμα απομονωμένη περικοπή είναι ξεκάθαρο πόσο μεγάλος άνθρωπος παραμένει ο Κωφίδης σε μια εποχή που οι διάφοροι αλεξανδρήδες, τσιάρτες και γιατζόγλου χαϊδεύουν τα πιο ποταπά μισαλλόδοξα, μισάνθρωπα και ρατσιστικά ένστικτα της μάζας των ελληναράδων. Μπράβο του!

    47. Αυτός είναι συ ρίζεος. .πριν χρόνια περνούσε τα διόδια χωρίς να πληρώσει επί εποχές σαμαρα..αναρχικού μου νι ο τύπος. ..

    48. Άλλος ένας που ξεπούλησε την ψυχή του στον κολόγαβρο όπως και ο Αλεξανδρής!!! Ίδιοι είναι που είδες την διαφορά;;;

    49. Συμφωνώ με τον Σάββα. Εξάλλου η Ελλάδα απο πρόσφυγες έγινε το κράτος που είναι σήμερα. Οι μικρασιάτες μας μάθανε να σκουπίζουμε τον κώλο μας με χαρτί

      1. Οταν μιλας για τους Μικρασιατες φιλε να πλενεις πρωτα το στομα σου με ακουαφορτε.Οι Μικρασιατες εγιναν προσφυγες και ηρθαν στην μητερα πατριδα γιατι οι Τουρκοι τους εδιωξαν,τους εξολοθρευαν,εκαναν γενοκτονιες.Τι σχεση εχουν οι Προσφυγες Μικρασιατες με τους σημερινους λεγομενους προσφυγες και μεταναστες που απο 75 χωρες κατακλυζουν την πατριδα μας χωρις χαρτια και με πανακριβα αιφον?Ελεος πια με αυτη την καραμελα.Το να ταυτιζουμε τους ξεριζωμενους Ελληνες μεςε τους παρανομους εισβολεις δεν ειναι μονο βλακεια.Ειναι εθνικο εγκλημα.Για οσους βεβαια ακομη σκεφτονται Ελληνικα και δεν τους αλωσε ο φρεντο καπουτσινο,ο καναπες και το δεν βαριεσαι.Ελεος…………………

      2. Το κακό ξέρεις ποιο είναι στην Ελλάδα φίλε;
        Ο κακός ελληνας – με ε – που μισεί την χώρα μας! Και συνήθως τέτοιοι “ελληνες”, είναι τα μουλοσπέρματα της κάθε ξεκωλιάρας σαν τον αρχιδομούρη αγράμματο μπινέ Ψωφίδη!
        Τράβα ρώτα λοιπόν την γριά σου αν ήταν “φρόνιμη”…

      3. Κι εμείς σαν κάναμε μπιντέ πριν σαν πάρουμε απο πίσω γιατί φέρατε στην Ελλάδα και το οθωμανικό που κάνατε στην Ασία αγκαλιά με τα αδελφάκια σας της Τουρκιάς…

      4. Pelo εχεις πολυ πλακα που συγκρινεις τους Μικρασιατες με τους τριτοκοσμικους τι ακριβως πολιτισμο σου εφεραν οι νεοεισερχομενοι, ρε τελικα ποσοι εισαστε που τ`αρπαζεται;

    50. Ο Κωφίδης λέει ανοησίες για να πουλήσει ανθρωπισμό και να το παίξει κάποιος, όπως κάνουν όλοι….

      Όντως η Γη ανήκει σε όλους τους ανθρώπους. Αλλά αυτά που υπάρχουν ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, οι υποδομές, οι δρόμοι, οι γέφυρες, τα κτήρια, τα οχήματα, οι άνθρωποι που εργάζονται, τα εφόδια, η ενέργεια, η τεχνολογία, κλπ κλπ, αυτά δεν είναι “Γη”, αυτά είναι περιουσία και ιδιοκτησία εκείνων που κόπιασαν για αυτά, και κληρονομιά για τους απογόνους τους.

      Δε μπορείς λοιπόν Κωφίδη να χαρίσεις τη περιουσία του Έλληνα στους ξένους εισβολείς, με το έτσι θέλω. Δεν είναι δικιά σου για να τη δώσεις. Δε σου ανήκει, ανήκει συλλογικά στον ελληνικό λαό, κι αν εκείνος αποφασίσει με δημοψήφισμα να τη χαρίσει, καλώς. Αλλά χωρίς να ερωτηθεί δε μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.

      ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    51. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ, ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ….ΜΕ ΣΚΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!!!!

    52. Γαμιεται ο παοκ και η Τουρκία. Γαμω τον Κεμάλ σας κωλοτουρκος. paok bizim ε?? Πλέον συνθήματα στα τουρκικά γραφετε ρε ξεφτιλες. Άρης Θεσσαλονίκης μια ζωη και σουτια στη μάπα του αχμετ

    53. Φάε σκατα,κωλοπεδο, είναι φανερό ότι τα τσεπωνεις από κάπου.

    Comments are closed.