ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥΣΤΙ@ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ – ΜΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ – ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Τουλάχιστον 60.000 μάσκες χημικού πολέμου έχει μοιράσει ο «Εθνικός Στρατός της Λιβύης» στους στρατιώτες του καθώς φοβούνται ότι οι τουρκικές δυνάμεις που αποβιβάστηκαν σήμερα, δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα κατά των λιβυκών δυνάμεων.

    Σύμφωνα με τον «Εθνικό Στρατό της Λιβύης» , μοιράστηκαν 60.000 αντιασφυξιογόνες μάσκες στους στρατιώτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των μαχών, αλλά και στα επιτελεία των μεγάλων πόλεων, προκειμένου να είναι αποτελεσματικοί στο ενδεχόμενο που δεχτούν επίθεση με χημικά, από τους Τούρκους, κάτι που έχουν κάνει και στην βόρεια Συρία, όσο και αν προσπάθησαν να το διαψεύσουν αργότερα οι Τούρκοι.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    ‘Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν μεταφερθεί ποσότητες χημικών όπλων από τη Μισράτα στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα αέριο μουστάρδας.

    Όπως είναι φυσικό, τα νέα έχουν θορυβήσει τους αμάχους, που εδώ και πολλές εβδομάδες παραμένουν οχυρωμένοι και αποκλεισμένοι βλέποντας τις προμήθειες να στερεύουν.

    Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και έκτακτη συνεδρίαση των αρχηγών των φυλών μετά τις προκλήσεις της Τουρκίας με την αποστολή δύο φρεγατών στη χώρα.

    Η ένταση στην περιοχή χτυπά κόκκινο, με συγκρούσεις να καταγράφονται καθημερινά μεταξύ των δυνάμεων του Χαλίφα Χαφτάρ, που πολιορκεί την πρωτεύουσα, και των δυνάμεων του τουρκόφιλου Φάγεζ αλ Σάρατζ.

    Σύμφωνα με ανάρτηση του ανεπίσημου λογαριασμού στο Twitter του «Εθνικού Λιβυκού Στρατού», η συνεδρίαση γίνεται προκειμένου να συνεκτιμηθεί η κατάσταση έπειτα την εμφάνιση δύο τουρκικών φρεγατών ανοιχτά της πρωτεύουσας Τρίπολης, όπου είναι η έδρα του καθεστώς του Φαγιέζ αλ Σάρατζ αλλά και ειδικότερα των πληροφοριών για απόβαση τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή.

    Παράλληλα, στον ανεπίσημο λογαριασμό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού LNA στο Twitter αναφέρεται:

    «Τουρκικές μονάδες και άρματα μάχης αποβιβάστηκαν στην Τρίπολη και με προστασία από τις ταξιαρχίες Αλναβάσι και Αλράντα κινούνται προς την αεροπορική βάση της Μιτίγκα».

    Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τη γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, είπε ότι η Αγκυρα θα στείλει στρατιωτικό προσωπικό στη Λιβύη για να εκπαιδεύσει τις δυνάμεις που είναι πιστές στην Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας.

    Είχε στείλε δε το μήνυμα ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε μόνος τους «αδελφούς Λίβυους» σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Και το μ@@νί του μιτσοτάκι ασχολείται με τον παοκ αντί να στείλει ότι χρειάζεται στον Χαφτάρ να βουλιάξει τις φρεγάτες του τουρκομογγόλου.

    2. Πάντα έτσι ήταν αυτοί εδώ στην ιστορική μάχη στο Μανιάκι χρησιμοποίησαν ενάντια λίγων Ελλήνων πολεμιστών από εκατοντάδες άλογα μέχρι κανονιοβολισμούς λες και πήγανε για πολιορκία!! Τέτοιες κότες ήταν πάντα αυτοί.

    Comments are closed.