ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙTΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟΥ – ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ! ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!

    Κοινοποίηση:
    makeleio-maniadakis1

    Όταν το ρεπορτάζ επιβραβεύει την δημοσιογραφική έρευνα και κάνει μία εφημερίδα του αντι-συστήματος, ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων.

    Αυτό εν ολίγοις είναι το περιεχόμενο του σημερινού αποκαλυπτικού δημοσιεύματος, του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί απρόσκοπτα-και παρά τις φτηνοδουλειές διώξεων και αδιάκοπου κυνηγητού από κυβερνητικούς, κόκκινους, γαλάζιους και ερυθρόδερμους- εδώ και 4 χρόνια, βάζοντας τα γυαλιά σε υποτιθέμενους μεγαλοεκδότες της συμφοράς, καθώς και σε πολυέξοδα κανάλια-τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν χάσει εκατομμύρια για να ασχολούνται με εκδουλεύσεις κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών.

    ΠΩΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΤΟΝ «ΛΑΓΟ» 

    Εδώ και μέρες είχαμε την πληροφορία, ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας από τις Ελληνικές αρχές, με το κωδικό όνομα «Αναστασίου», ήτοι, ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Νίκος Μανιαδάκης, σύζυγος της τραγουδίστριας, Χριστίνας Φαρμάκη (η οποία έχει και η ίδια εμπλοκή στην υπόθεση χρηματισμού πολιτικών προσώπων), ετοίμαζε τα μπαγκάζια του για το εξωτερικό. Με ένα κλικ καταγράψαμε την μετακόμιση και την φυγή του, πιθανόν, από την πολυτελέστατη άνω των 3.000.000 ευρώ αξίας βίλα στα Β.Π, γιατί είχε αντιληφθεί ότι από μάρτυρας- λόγω της εμπλοκής του, με τις μαύρες βαλίτσες της Νοβάρτις- θα γινόταν, κατηγορούμενος. 

    Οι αστυνομικές αρχές πρέπει να κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου, όπως και οι εισαγγελικές αρχές. Στη μία τη νύχτα, μόλις έγινε γνωστό το πρωτοσέλιδό μας, ακολούθησε ένα απίστευτο θρίλερ. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, οι προστατευόμενοι μάρτυρες από τρεις γίνονται πλέον δυο, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος ενός προσώπου, του κ. Μανιαδάκη, που απ ότι όλα δείχνουν θα τον ακολουθήσει κι η σύζυγός του.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πρόσωπο αυτό είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας -που επίσης βρίσκονται στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών (Γεωργιάδης – Λοβέρδος) -για την ίδια υπόθεση, και είχε δεχτεί να καταθέσει στοιχεία για χρηματισμούς υψηλόβαθμων αξιωματούχων κάτι που όμως, όπως φαίνεται, δεν έκανε.

    Με λίγα λόγια δούλευε την Δικαιοσύνη, όπως ορθά είχε επισημάνει, κρούοντας συνεχώς τις θύρες, ο ποινικολόγος, Παύλος Σαράκης, εκπρόσωπος των δύο μαρτύρων που έδωσαν πολύτιμα στοιχεία στο FBI, για την υπόθεση χρηματισμού και αθέμιτου ανταγωνισμού της φαρμακοβιομηχανίας που με τη βοήθεια πρωτοκλασσάτων πολιτικών και πρωθυπουργών στην Ελλάδα, είχε φτάσει τα φάρμακα στα ύψη, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι ασφαλισμένοι των Δημοσίων Ταμείων. 

     

    makeleio-maniadakis2

    Πήγε να φύγει;

    Πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόσωπο αυτό, ο Μανιαδάκης, το οποίο είναι και πανεπιστημιακός,  επιχείρησε να φύγει από την Ελλάδα με την οικογένειά του αλλά μπλοκαρίστηκε από τις αρχές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως του αφαιρέθηκε το διαβατήριο ενώ ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος.

    Γιατί ασκήθηκε η δίωξη στον Μανιαδάκη

    Ο εν λόγω καθηγητής και σύμβουλος υπουργών, φέρεται να είναι ο ένας από τους 3 προστατευόμενους μάρτυρες που κατέθεσε στην ελληνική δικαιοσύνη ενώ είχε θέση και στην έρευνα των αμερικανικών αρχών για την υπόθεση, όπως επιμένουν  άλλες πληροφορίες. Όταν όμως ήρθε η ώρα να μιλήσει για χρηματισμούς που εκτιμάται πως ενέπλεκαν και τον ίδιο φαίνεται πως αποφάσισε να σιωπήσει.

    Κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες απολαμβάνουν ασυλίας μόνον εφ’ όσον αποκαλύψουν όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν και τους ίδιους. Ήδη όμως φέρονται να υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του, με αποτέλεσμα η άρνησή του να αποκαλύψει περαιτέρω πράγματα να οδηγήσει τελικά στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές το πρόσωπο αυτό, επιχείρησε να φύγει από την Ελλάδα χθες το βράδυ, μετακομίζοντας εν κρυπτώ μαζί με όλη του την οικογένεια. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές αρχές -χάριν του πρωτοσέλιδου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ-  σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα ενώ παρέδωσε και το διαβατήριο του.

    Δεν θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας αλλά λόγω του σημερινού μας δημοσιεύματος χθες τη νύχτα τους κάναμε κι έτρεχαν: οι διωκτικές αρχές σήμαναν συναγερμό  και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ μετά την σε βάρος δίωξή του, παρέδωσε το διαβατήριο στις Αστυνομικές αρχές. 

    Σε επικοινωνία που είχε χθες το απόγευμα ο ίδιος ο Στέφανος Χίος με τον καθηγητή Δημόσιας Υγείας  Ν.Μανιαδάκη, και σε ερώτηση για το που βρίσκεται, μας απάντησε ότι βρίσκεται στο Λονδίνο. Ήταν εκεί και ήρθε πάλι στην Αθήνα, για να πάρει την οικογένεια του ή μας έλεγε ψέμματα; Άλλωστε η συνέντευξη που του πήραμε θα προβληθεί, όταν πρέπει. 

    Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας που απέτρεψε την φυγή και ένα ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΦΙΑΣΚΟ! Ανάψτε μας κανένα κερί, θα σας χρειαστεί.

    Και κάτι ακόμα: Εμείς δεν είμαστε υπηρέτες κανενός κόμματος. Κάνουμε τη δουλειά μας. Όποιος έκλεψε πρέπει να πάει φυλακή. Τέλος. 

    1.indd

    https://www.makeleio.gr/%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-1/%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%95-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%83/

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τελικα τα κρητικατσια αποδεικνυεται οτι εκτος απο ψηφους στο Παστοκ και τον Συριζα ειναι τα περισσότερα κλεφτοκοτάδες και λαμογια ολκης,α ρε παπαδοπουλε μισες δουλειες εκανες.

      1. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΕ ΧΡΥΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ……..ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ , ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ,ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ…..Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΖΙΜΕΝΣ Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….. ΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΩΝΕΨΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ….ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ …..

    2. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ!!!

    3. αξιος κυριε Στεφανε… καλη συνεχεια στην αξιοπιστη ενημέρωση σας.

      1. του λοβερδου συμβουλος ηταν η ετσι διεδιδε!!!!

    Comments are closed.