ΤΕΛΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ H ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΣΣΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΛΟΪΖΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ! ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ. ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ Η “ΣΠΟΥΔΑΙΑ” ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Κοινοποίηση:
loizou-xaris-alexioy

Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε από

υποψήφια ευρωβουλευτής η Μυρσίνη Λοΐζου. Ο σάλος που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για την παράνομη σύνταξη που έπαιρνε επί 5,5 χρόνια δεν μαζευόταν με τίποτα από το Μαξίμου. Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις και παρασκήνιο και αποφασίστηκε να αποσυρθεί η υποψηφιότητά της.

Μονόδρομος για την κυβέρνηση ήταν η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το τσουνάμι των αποκαλύψεων για την σύνταξη της νεκρής μητέρας της την οποία η κα Λοΐζου εισέπραττε παράνομα επί 5,5 χρόνια «κατάπιε» την υποψηφιότητά της και έπληξε πιθανόν ανεπανόρθωτα το πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Παρά τις προσπάθειες του Μεγάρου Μαξίμου να σώσει την κατάσταση με την κα Μυρσίνη Λοΐζου να καλείται εκεί προκειμένου να βρεθεί διέξοδος, τελικά κρίθηκε σωστότερο να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Διαβάστε επίσης: “ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Η ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΙΖΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ – ΒΟΥΤΗΞΕ 100.000 ΕΥΡΩ – ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ-ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ” ΑΥΤΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ!

Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής της η Μυρσίνη Λοΐζου

«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν. Η μία περίπτωση σχετίζεται με την τιμητική σύνταξη που λάμβανε η μητέρα μου, βραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας, Μάρω Λοΐζου από τον Υπουργείο Πολιτισμού. Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες. Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα χρέος προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ύψους περίπου 180.000 ευρώ. Το χρέος αυτό προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσα με τον πρώην σύζυγο μου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να το αναλάβει εξ ολοκλήρου, αφού εκείνος ήταν ο αποκλειστικός διαχειριστής των οικονομικών ζητημάτων.

Και οι δύο υποθέσεις θα ήταν σκανδαλώδεις, εφόσον είχα προσπαθήσει να αποκρύψω ή να αποφύγω κάποια υποχρέωση μου. Αντιθέτως, έχω υπάρξει συνεπής σε κάθε διαδικασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας.

Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν για να ενώσω τις δυνάμεις μου ώστε να αντιμετωπίσουμε επείγοντα και σπουδαία ζητήματα που μας αφορούν όλους, και όχι μικροπολιτικά κουτσομπολιά σχετικά με την οικογένεια μου.

Επειδή ακριβώς η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς, καθώς και στην ανάδειξη του κομβικού ρόλου του πολιτισμού σε αυτή τη μάχη, δεν επιθυμώ να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας μου και, συνεπώς, θέτω στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή μου από το ευρωψηφοδέλτιο.

Αυτό που συμβαίνει, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι η αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό. Προσπαθούν να καλύψουν με αυτό τον κανιβαλισμό την έλλειψη λύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, την έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά την οποία μάλιστα με αυτούς τους χειρισμούς τροφοδοτούν. Αυτόν τον τακτικισμό, εγώ δε θα τον εξυπηρετήσω.

mirsini_loizou_16_3

Η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες δε θα περάσει. Όπως και ο φασισμός δε θα περάσει. Οι πολίτες δε θα επιτρέψουν να περάσει.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύτηκαν και δεσμεύομαι ότι, θα συνεχίσω να στέκομαι με όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και ανεκτική κοινωνία για όλους και όλες, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε πεδίο, είτε είναι η πολιτική, είτε είναι ο δρόμος», καταλήγει η Μυρσίνη Λοΐζου.

Να την συγχαρούμε για όσα είπε, να την αποθεώσουμε γιατί έκλεβε το Δημόσιο, την ώρα που οι χήρες βογγάνε με τρείς κι εξήντα και να συγχαρούμε και την μέγιστη αριστερή της Μεταπολίτευσης, Χάρις Αλεξίου που πήγε μάρτυρας σε μια κατά δικαστική απόφαση απατέωνισσα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ!!!

  2. Δεν υπάρχει ένας ψυχίατρος να την εξετάσει? Λέει “η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς” και έβαλε υποψήφια με τον Σύριζα που είχε συνεργαστεί με την ακροδεξιά του Καμένου για να κάνει κυβέρνηση. Όποτε μας συμφέρει η ακροδεξιά είναι καλή και όποτε δεν μας συμφέρει η ακροδεξιά είναι φτου κακά.

  3. Άντε μωρη να φτιάξεις τα δόντια σου που μοιάζεις με τον βρυκόλακα των Καρπαθίων κ μετά να γελάς στον φακό. αεί στο διάολο αρπαχτρα που τα μασαγες τόσο καιρό κ τώρα θέλησες κ να τα νομιμοποιήσεις..κ ο άλλος ο χαζός γελάει δίπλα σου στη φωτό ο αποβλακωμενος..αηδία κ ξερασματα είστε κ οι δυο.

  4. Kαπου θα την βολεψει τη σκροφα ο Αρχιμπινες,καμμια πατσαβουρα χασιστερη δεν παει σι-χαμενη.

  5. Πως να μη κλέψει? Κοιτάξτε προσεκτικά τα μπότοξ στα μάγουλα, το τράβηγμα στα φρύδια και τη σιλικόνη στα χείλη… χρειάζονται φράγκα για να το παίζεις cougar… και πόσα ακόμα που δε βλέπουμε… κατά τα άλλα… η 90χρονη γιαγιά που πουλούσε τα καλτσάκια έκλεβε… Αιδώς Αργείοι !!! Ε ρε, βούρδουλας που σας χρειάζεται….

  6. ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ DAP ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΩΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ… ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΚΗΣ Η ΣΚΡΟΦΑ.

  7. Επαναστάτρια και αντικαθεστωτικη του κωλου…. Από την μία πολεμάμε την Ευρώπη των τραπεζών και των πολυεθνικών στα λόγια, από την άλλη να βγούμε ευρώ βουλευτές να τα τσεπωνουμε και να κάνουμε διακοπές και πάνωκαβαλικια στις Βρυξέλλες…. Πολεμάμε την διαφθορά στα λόγια και από την άλλη τσεπωνουμε παράνομα την σύνταξη της νεκρης μάνας… Τι να πει κανείς…. Που είσαι Παπαδόπουλε!!!!!

  8. Κοίτα κάτι μούτρα ρε μαλακά. Άνοιξα τον υπολογιστή μια μόλις είδα την φάτσα της τον έσπασα. Ανοίγω το τάμπλετ πάλι το ίδιο. Τώρα ανοίγω και το τηλέφωνο τι να δω, πάλι μπροστά μου ο δίαολος. Αι σιχτίρ το έσπασα και αυτο.

    1. Και πως συνεχιζεις να γραφεις ρε φιλε αφου τα εσπασες ολα,τηλεκουνητικος εισαι???

  9. Αυτην θα την πληρωναμε εμεις απο τη τσεπη μας με 25000 ευρω τον μηνα.
    Οσο για την Αλεξιου, ΝΤΡΟΠΗ της.

  10. Μμμμμμμμμ συριζεικο σαπούνι ΑΑ

  11. Μυρσίνη Λοϊζου: Μόνο 180.000 Ευρώ χρωστούσε στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και 52.000 Ευρώ , από τούς 69 μήνες συντάξεως της μητέρας της , την οποίαν εισέπραττε κανονικά, σύν τόκοι σύν προσαυξήσεις+άλλα , αλλά φταίει η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας και ο Μητσοτάκης και ο καννιβαλισμός των μέσων. Πόσο ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ , ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ………………..καθίκια……………………….

    ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ……………….

  12. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΄Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΠΛΕΚΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ……………………..

  13. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ……ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΡΕΖΟΥ !

  14. τσίπρα να τήν κάνεις απόψε κιόλας υπουργό δημοσίας τάξης … μαζί με την γεροβασίλω και την παπακώστα θα ειναι το τρίο τής απόλυτης επιτυχίας ….
    γελάνε ρε τσίπρα μαζί σας ΟΛΑ τα σαλιγκάρια οι χελώνες οι τσιπούρες παγκοσμίως ….
    χαχαχαχα τσύριζα ψηφίσατε ηλίθιοι ….ελληναράδες

  15. Στο σάπιο πολιτικό μας σύστημα, αρχηγοί φιλοΕΕ κομμάτων επιλέγουν υποψήφιους για την Ευρωβουλή όλους και όλες που έχουν ‘λερωμένη τη φωλιά’ τους… προφανώς αυτό γίνεται για να ‘τους έχει στο χέρι΄ ο κος Γιούνκερ και το ΕΕ Διευθυντήριο των Βρυξελλών για να περνάνε τα αντιλαϊκά τους μέτρα ….

    Είναι φανερό ότι η κα Λοϊζου ως άριστερή’ (τρομάρα μας!!!) χρωστάει πολλά…από τα χρήματα των ελλήνων εργαζόμενων φορολογούμενων….και ζήτησε ευρωπαϊκό ‘βόλεμα’ από τον ΣΥΡΙΖΑ….. ΑΙΣΧΟΣ !!

  16. Το μόνο σίγουρο πως με κάτι τέτοια άτομα σαν εσένα, εμείς στην ακροδεξιά θα εκτοξευτούμε. Μακάρι να εμφανιστούν κι άλλα νούμερα σαν εσένα και τους συντρόφους σου για να το πάρει χαμπάρι και ο πλέον μακάκας πως μόνο εδώ απέμειναν, ιδεολογικοί απόγονοι των Στάλιν, Λένιν, Μάο, Τρότσκι και άλλων γραφικών της Παγκόσμιας Ιστορίας και να σας στείλουν εκεί που ανήκετε. Στον απόπατο.

  17. Εγώ βασικά πιστεύω πως ευθύνεται η άνοδος του Φασισμού.

  18. Βρωμοσκυλα του συριζα ολοι τετοιοι ειστε.Τριςχειροτερος ο αρχηγος σας.Τον πουλο για να ξεβρωμισει ο τοπος.

  19. Το σύριζα θα έβαζε μέσα τους κλέφτες, αναρωτιέμαι πόσα έχουν κλέψει αυτοί γιατί με τέτοιους παλιοχαρακτήρες που έχουν όλοι τους θα έχουν κλέψει περισσότερα απο τους προηγούμενους και θα αποδειχτεί στο σύντομο μέλλον. Η μεγαλύτερη κλεψιά τους βέβαια είναι το ξεπούλημα της Μακεδονίας, γιατί όταν πουλάς στον Σόρος ιστορία και εδάφη σίγουρα σου ανήκει ο τίτλος του μεγαλύτερου κλέφτη και απατεώνα. Όσο για την Αλεξίου, επειδή εκτιμάει τον πατέρα της δεν σημαίνει πως πρέπει να δίνει λευκή επιταγή στην κόρη του. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και δεν μπορείς να τον κρίνεις απο το όνομα του αλλά μόνο απο τις πράξεις του. Ο πατέρας της δημιούργησε και η κόρη βρώμισε. Άλλο ένα “ανάπηρο” παιδί απο γονείς που τα έδωσαν όλα και δεν το άφησαν να ψηθεί και να εκτιμήσει τον κόπο του άλλου που δουλεύει και πληρώνει φόρους.

  20. xασαμε τετοιο κελεπουρι?? πω πω καταστροφη…μαυρες πλερεζες στον Συριζα..

  21. Θ’αναστενάξουν οι φούρνοι όταν ψηλώσει η στιγμή.

  22. Το θράσος σου δεν θα περάσει που μας θες και ευροκαρέκλα λιγούρα

  23. Ποια άνοδο της άκρα δεξιάς ρε.. φαντάσματα βλέπετε; ότι θέλετε λέτε και κάνετε αλλά αυτό το γνωρίζουμε ήδη.

    Η διαμαρτυρία του απλού κοσμάκη που σας εμπιστεύτηκε αυξάνεται, που σας έδωσε εξουσία και δεν εκπροσωπείται.

    Φοβάστε την δίκαιη τιμωρία που σας περιμένει και καλά κάνετε, αλλά η τιμωρία θα έρθει.., μισαλλόδοξα προδοτικά ανθελληνικά ανθρωποειδή.

    Ού να μου χαθείτε ξεφτίλες.

  24. για γέλια οι δικαιολογίες της Λοϊζου,φταίνε οι αρμόδιες υπηρεσίες που έμπαινε η σύνταξη επί 69 μήνες και την τσέπωνε χωρίς ντροπή
    όσον αφορά την άλλη τη μουσίτσα την Αλεξίου,κυκλοφοράει στο ίντερνετ φωτό της,όταν ήταν πιτσιρίκα,να τραγουδάει σε εκδήλωση της 21ης Απριλίου και πριν κάτι χρόνια είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής μαζί με άλλους πχιοτικούς καλλιτέχνες που εμφανίζονταν ως απλοί υπάλληλοι σε εταιρίες-σφραγίδες για να μην πληρώνουν φόρους και τώρα μας το παίζει Πασιονάρια

  25. Για να πήγε η Αλεξίου μάρτυρας θα υπάρχουν ιδιαίτεροι δεσμοί μεταξύ τους. Η σχέση τους θα είναι πολύ στενή…

    1. ερωτευμενη με τον Λοιζο ηταν η αλεξιου,δεν το ξερεις; μπορει και κατι παραπανω να υπηρχε,μεταξυ αριστερων όλα επιτρεποντε

  26. ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΙΖΟΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΦΥΛΟ

    1. ΧΑΧΑ! ΣΩΣΤΟΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ!

  27. Γιατί ποιος σας είπε ότι η Αλεξίου είναι καλητερη?πως γίνετε ρε παιδιά όλοι οι (αριστεροί)κωλητεχνες να είναι μέσα στο χρήμα?περίεργο ε?σαν τους αριστερούς αγωνιστές στη χούντα,όλος τυχαίος όλοι με βαρβατα πορτοφόλια ξαφνικά,τυχαίο και αυτό φαντάζομαι

  28. 60 μήνες εισέπραττε παράνομη σύνταξη δεν της κίνησε την περιέργεια το γιατί. το κατάλαβε αφού καταδικάστηκε από το δικαστήριο, ναι σε πιστέψαμε

    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ Η ΘΕΣΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

  29. όχι που δεν θα εβρισκαν τα λαμογια δικαιολογια

Comments are closed.