ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ: “ΕΧΕΤΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ…”

    Κοινοποίηση:
    1250_5

    Διορία 15 ημερών για την εκκένωση των καταλήψεων δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με ανακοίνωσή του, θέτοντας τελεσίγραφο, είτε τα υπό κατάληψη κτίρια είναι ιδιωτικά είτε δημόσια.

    Σύμφωνα με το υπουργείο, όσοι παράνομα έχουν καταλάβει κτήρια, καλούνται να τα εκκενώσουν, ενώ εάν στις καταλήψεις στεγάζονται πρόσφυγες ή μετανάστες, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε κέντρα στην ενδοχώρα.

    Η διορία του υπουργείου αφορά τόσο τις δημόσιες όσο και τις ιδιωτικές καταλήψεις. «Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης, σημειώνει το υπουργείο.

    Το σημερινό τελεσίγραφο έρχεται σε συνέχεια της εκκένωσης μιας σειράς από καταλήψεις από την αστυνομία, ενώ το περασμένο διάστημα, με πρόσκληση ενδιαφέροντος,  το υπουργείο αναζητούσε σπίτια για να εγκαταστήσει τους πρόσφυγες.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

    Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Για τον σκοπό της μετακίνησης, θα επικοινωνήσουν μαζί τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης.

    Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. 15 μέρες;;; Χαχαχαχα, τεράστιο χρονικό διάστημα.

    2. Τους δίνουν 15 μέρες διορία να μεταφέρουν τον οπλισμό και τις γιάφκες τους χαχαχαχαχαχαχα Δεν ξανάγινε….

    3. Ετοιμάζουμε καλή πορεία διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια να ξέρετε. Μόνο μην πετύχουμε ματατζη μόνο του!!!

      1. Καλά ναι ναι.. σιγά μην βγάλετε και τα καλάσνικοφ από τις ξεχυλωμένες κολοτρυπιδες σας😂😂😂… Δεν έχουμε ΣΥΡΙΖΑ πλέον να δίνουν εντολή να σας κοιτάνε οι ματατζηδες για να μην συλλάβουν τους γιούς τους…τώρα οι αστυνομικοί είναι ελεύθεροι να σας γ@μίσøův οπότε γουστάρουν….ξέρουν και τα σπίτια σας κλπ…. Ελπίζω να τους στρίψει και να χρησιμοποιήσουν τα πιστόλια που έχουν μπας και φύγει αυτός ο καρκίνος της κοινωνίας

        Είσαι και οπαδός του ΠΑΟΚ… Εμείς εδώ πάνω καίμε τις καταλήψεις των αναρχικών και είμαστε πατριώτες γιατί χάσαμε ήδη τις πατριδες μας και εσείς στην Αθήνα τις υπερασπίζεστε και μισείτε την ράτσα σας

    4. 15 δευτερόλεπτα δεν φτάνουν να βγουν όλοι έξω;;;;;;

    5. Τα αχρηστα αυτα υποκειμενα ειναι μονο για να καταστρεφουν περιουσιες ανθρωπων που πανε να βγαλουν το μεροκαματο, σπαζοντας τους τα μαγαζια!!!!!!!! Τα θρασειδηλα αυτα παραπλανημενα ανθρωπακια δεν πηγαν ποτε να κανουν ζημιες σε σπιτια πολιτικαντηδων, καταστρεφουν μονο περιουσιες απλων ανθρωπων!!!!!!!! Το προβλημα ειναι οτι το κακο παραγινε και η πολιτεια πρεπει να τελειωνει μ’ αυτα τα παλιοτομαρα!!!!!!!! Χρυσοχοιδη μην ακους τους αρλουμπολογους του Συριζα, οι οποιοι τα χαιδευαν τεσσερα χρονια αυτα τα σκουπιδια, και καθαρισε την κοπρο του Αυγεια, σπαζοντας τους τα κεφαλια εν αναγκη!!!!!!!!!!

    6. Έτσι ρε Μ..ιά αφού στηρίζετε δημοσίως ΣΥΡΙΖΑ και ισλαμιστές και προσβάλλετε τα όσια και ιερά της πατρίδας θα τρώτε αστυνομική χακί @@Α όπου σας βρίσκουν .. Τα ΜΜΕ να το βουλώσουν και να κάνουν μόκο καλύτερα γιατί πρώτη φορά είδαμε μια πιο ειρηνική 17νοεμβρη στη χώρα ..Όσο παίξατε παίξατε και όσα σπάσατε που δεν σας ανήκουν θα τα πληρώσετε στα υπόγεια της Γαδάς και μακάρι να χτιστούν κ άλλα 100 κελιά επιπλέον εκεί κάτω ..Στην κοινωνία πλέον δεν ανήκετε ούτε δικαιώματα έχετε πια. Αφού δεν υπάρχουν όρια στο μίσος σας για την πολιτεία και τον λαό και δεν σέβεστε τίποτα τότε θα μάθετε να ζείτε εκεί κάτω γιατί το παραχέσατε πολύ. Η πολύ δημοκρατία βλάπτει την κοινωνία, σε όλες τις χώρες υπάρχουν Νόμοι, μονάχα εδώ έχουμε αναρχικούς να τα σπάνε ότι ώρα γουστάρουν και την επόμενη όλα κομπλέ μέχρι να τους ξανα..σει να κάνουν πάλι τα ίδια και χειρότερα Και να πω ότι ξεδίνουν σ αυτούς που πραγματικά τ αξίζουν εκεί πάσο και δεν θα ήταν μόνοι τους αλλά με ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Αλλά όχι, γ αυτούς όποιος δεν είναι σαν αυτούς είναι φασίστας, είναι εχθρός είναι ναζιστής. Ζηλόφθονα τεμπέλικα ανθρωπάκια που τρώγατε καλά προπαγάνδες αρχικά από ΚΚΕ μετά ΣΥΡΙΖΑ .. Για να σας δούμε αναρχόπουλα να πάτε να κάνετε τα ίδια στην Αμερική την Ρωσία τη Γαλλία Ισπανία κτλπ..Εκεί δεν έχει μάνα σας πατέρα σας, κατευθείαν μέσα χωρίς πολλά πολλά και στο καπάκι θα πληρώνατε η εσείς η οι δικοί σας πολύ βαρύ πρόστιμο ανάλογα με την εγκληματική σας πράξη.
      ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ και μακάρι να ισχύσει το ίδιο και να πάρουν σειρά ύστερα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που πουλάνε την χώρα (ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποτε το κάνουν τώρα) και αυτά τα βρωμοκόριτσα που προσβάλανε την μνήμη των ηρώων του στρατού μας που χάθηκαν και πέσαν ηρωικά μαχόμενοι στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας για την πατρίδα μας την πίστη μας και την ελευθερία μας. Πεθάνανε γενναία αυτοί για να μαστε εμείς τώρα εδώ …1000φορές να ζούσαν αυτοί, Αλλά, θα είμασταν εμείς τώρα εδώ?

      Ο αγώνας σας δεν συμβαδίζει καθόλου με την αντίσταση κατά της χούντας των πολιτικών ούτε προσπαθεί σε καμία περίπτωση να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δικαιώματα έναντι των παράνομων λάθρο μεταναστών που απειλούν κάθε μέρα και νύχτα όχι μόνο την ΕΛ.ΑΣ αλλά και αθώο κόσμο που ζει στα ίδια του τα μέρη.. Την αντίσταση την θυμάστε μονάχα 17νοεμβρη και 6 πλέον Δεκέμβρη και όλος τυχαίως ποτέ δεν κατευθυνθήκατε ούτε σε προεδρικά Μέγαρα, ούτε στις βίλες τους, ούτε στην βουλή, ούτε σε αμερικανοτουρκογερμανικες πρεσβείες ούτε στα ισλαμικά που δρουν μες την χώρα μας ακραία κέντρα, καθώς και στα ακραία ισλαμικά έθιμα που δρουν επίσης σε ξένη χώρα και θρησκεία, μονάχα στα αυτοκίνητα του κοσμάκη στην περιουσία τους ακομα και μέσα στα πανεπιστήμια και όπου βλέπετε ΜΑΤ. Ε, τώρα τα ΜΑΤ και η ΕΛ.ΑΣ σας απαντάνε με Ρουαματ.

      1. ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΣ

    7. ΜΕ τα πανεπιστημια ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ο καθε αχρηστος θα καταλαμβανει χωρους για να παρανομει?

    Comments are closed.