ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΒΡΟΦ – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ – ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ SU-24M ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ – ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    poutin erntogan

    Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-24Μ βομβάρδισαν τουρκικές θέσεις κοντά στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας. με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Τούρκων ενός Τούρκου αξιωματικού κι ενός υπαξιωματικού και τον τραυματισμό άλλων πέντε!

    Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας της χώρας δύο Τούρκοι στρατιώτες παραδέχθηκε την επιδρομή και τον θάνατό τους.

    Τα ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον εξτρεμιστών που υποστηρίζουν την Τουρκία, γεγονός που επέτρεψε σε συριακά στρατεύματα να αποκρούσουν επιτυχώς επιθέσεις που είχαν εξαπολυθεί, όπως ανακοίνωσε το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία.

    Σε μεγάλης κλίμακας επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα οι ισλαμιστές στις περιοχές Κμίνας και Ναϊράμπ​ της Ιντλίμπ, υποστηριζόμενοι από τουρκικά στρατεύματα ο συριακός Στρατός κατέστρεψε ένα τεθωρακισμένο όχημα, έξι οχήματα πεζικού και πέντε φορτηγά φορείς βαρέων πολυβόλων.

    Τέσσερις Σύροι στρατιώτες τραυματίστηκαν από το τουρκικό πυροβολικό, το οποίο εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση των ρωσικών μαχητικών.

    Σύμφωνα με το Ρωσικό Κέντρο, η Τουρκία σταμάτησε τους βομβαρδισμούς εναντίον συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων όταν η Ρωσία ενημέρωσε την Άγκυρα ότι είχε εντοπίσει από πού έρχονταν τα τουρκικά πυρά.

    «Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις υποστηρίζουν εξτρεμιστές. Προκειμένου να αποφευχθούν τα περιστατικά, καλούμε την τουρκική πλευρά να σταματήσει να υποστηρίζει ενέργειες τρομοκρατών και να τους παρέχει όπλα», υπογράμμισε ο Ρωσικό Κέντρο.

    Την ίδια στιγμή ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όπως αναφέρει το dimpenews.com μιλούν για: 3 Ρώσοι στρατηγοί, μεταξύ αυτών ο εγγονός του Ρώσου YΠΕΞ Λαβρόφ, σκοτώθηκαν από τον τούρκικο βομβαρδισμό του αεροδρομίου Hmeimim….

    3 Ρώσοι στρατηγοί, μεταξύ αυτών ο εγγονός του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ, σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό του αεροδρομίου Hmeimim από τούρκικο πυροβολικό….Δεν υπάρχει βέβαια επίσημη επιβεβαίωση ακόμη….

    ce9aceb1cf84ceb1ceb3uhi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. φοβάμαι ότι Τελικά η Ρωσία θα κάνει μόκο όπως έκανε και με τούς δύο Ρώσουν πιλότους και τόν πρέσβη που εκτέλεσαν οι Τούρκοι .. .

    2. Στέφανε παρά τις υπερβολές των ειδήσεων είσαι το μοναδικό πατριωτικό site. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε δεν είναι τα μεμετια αλλά οι εκ των έσω προδότες. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να αναδειχθεί αυτή τη στιγμή. Λέγαμε ότι η πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνήσεις μας οδηγούν σε πόλεμο, δυστυχώς οι άρχοντες του τόπου κινούνται φανερά σε μια άνευ όρων παράδοση κ δε βλέπω πως αυτό μπορεί να ανατραπεί χωρίς μια πατριωτική αντιπολίτευση. Οδεύουμε ολοταχώς προς αφανισμό του σπουδαίου εθνους μας οι εξελίξεις είναι ραγδαίες κ τρομακτικές.

    3. Δεν χτυπάνε Τούρκους στρατιώτες οι Ρώσοι αλλά απλά μισθοφόρους Τζιχαντιστές που πολεμάνε τον σύμμαχο τους Άσαντ.Και όλα αυτά εντός Συρίας δεν τολμάνε να μπούνε στην Τουρκία.Όλοι θα παραδεχτούμε την αρκούδα και τον Πούτιν αν χτυπήσει κανονικά Τούρκους στρατιώτες.Αλλά τι λέω σιγά μην χτυπήσει τους στρατιώτες του φίλου του Ερντογάν που του μοσχο-πούλησε τους S-400 και έχουν υπογράψει και ένα σωρό εμπορικές συμφωνίες.

      1. θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος,
        μ’ αρέσει στα κρυφά κι ο συριζοπάνος Έλληνας νεοέλληνας.

        1. Όποιος λέει δηλαδή την αλήθεια και δεν λιβανίζει όλη μέρα Ρωσία και Πούτιν είναι δηλαδή πράκτορας των Αμερικανών έτσι?Πολύ καλή η μ@λ@κία σου τράβα τώρα να εισπράξεις τον μισθουλάκο σου απο την Ρωσική πρεσβεία.

      2. Ρε αυτοκρατορα εαν η Ρωσσια μπει σε Τουρκικο εδαφος τοτε μπαινει στη μεση το ΝΑΤΟ, μπορει ομων να καθαριζει Τουρκους που εχουν εισβαλει μεσα στη Συρια.

    4. Οι τούρκοι είναι τόσο βλάκες,που σκάβουν μόνοι τους το λάκκο τους

    5. Εχει αποδειχθει πως τα γροσια της Τουρκιας απο τις παραγγελιες οπλικων συστηματων κ οχι μονο,ειναι γλυκα σταζουν μελι,απαλυνουν οποιοδηποτε Ρωσικο πονο.

    6. Μια χαρα , να φαγωθουν μεταξυ τους τα Μογγολια με τους Χαζαρους να ησυχασουμε !! Χειροτεροι εχθροι της Ελλαδας απο αυτους τους δυο δεν υπαρχουν . Το ξανθο γενος ειμαστε εμεις κ οχι οι Χαζαροι που νομιζετε ολοι εδω μεσα . Ξυπνατε και μαθετε ιστορια !!!

      1. θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος,
        μ’ αρέσει στα κρυφά κι ο συριζοπάνος Έλληνας νεοέλληνας.

    Comments are closed.