ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ – ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΟΥΧΛΗ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Καταδρομείς αντιδρώντας στην εκδίωξη του συναδέλφου τους έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία, τραγουδώντας μαζικά το «Μακεδονία Ξακουστή»!

    Οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν ενοχληθεί σφοδρώς από την αντιμετώπιση του Εμμανουήλ Μπούχλη ο οποίος τιμωρείται επειδή τραγούδησε το γνωστό πατριωτικό εμβατήριο εν ώρα άλματος κατά την εκπλήρωση του σχολείου της ΣΒΕΑ.

    Δείτε το βίντεο:

    Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, είχε σχολιάσει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοιΝωνικά δίκτυα και τον εμφανίζει να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

    Ο ίδιος δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

    14_0

    Μάλιστα, κάνει γνωστό πως έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του.

    H απόφαση του ΓΕΣ υποτίθεται ότι στηρίζεται στο γεγονός της παραβίασης των κανόνων ασφαλείας αλλά αυτό δεν ισχύει καθώς εδώ και δεκαετίες οι αλεξιπτωτιστές βγάζουν φωτογραφίες κατά την διάρκεια των αλμάτων τους και φυσικά τα τελευταία χρόνια που είναι εφικτό τραβάνε και βίντεο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τις ξέρουμε τις φασιστόκοτες των “ειδικών δυνάμεων”. Όταν τις σαπακιάσουμε στην “έξοδό” τους, ας μην το παίζουν “πολίτες”. Έχουν γνώση…

    2. ….ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

    3. Έτσι να βράζουν τα αίματα η Πατρίδα πάνω από όλα όπως και η θρησκεία και η οικογένεια .Όλοι εμείς θα αναστήσουμε την πατρίδα μας μπράβο Ελληναραδες μου τέτοιο στρατό θέλουμε δυνατό και όλος ο λαός μαζί σας

    4. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

    5. Όταν βλέπεις την πρώτη φωτογραφία που αντιπαρατίθεται ο σκατόγερος κουμούνας Αποστολάκης με τον λεβέντη Κρητικό καταλαβαίνεις πολύ καλά γιατί οι κομμουνιστές θα είναι πάντα στην πλευρά των χαμένων. Ηττημένοι και θρασίμια. Ο Μπούχλης δίνει στον γελοίο Αποστολάκη μαθήματα ήθους, ευπρέπειας και αγάπης προς την πατρίδα.

    6. Αυτός πού χαιδεύει την καννη του όπλου καψιμιτζής είναι;
      …..γιατί τον βλέπω σάν να κάνει αγγαρεία.

    7. στηρίζουν τον Μπούχλη, αφού ορκιστούν σε συντάγματα και δημοκρατίες μετά γίνονται λιοντάρια και τραγουδάνε τραγουδάκια ενώ έπειτα θα πάνε να βαρέσουν προσοχή στο κομματόσκυλο διοικητή που έχουν.

    8. στο ιντερνετ μας λενε ο,τι θελουν ομως…” Γυναίκες της Πετρούσας, ισχυρίζονται πως η μελωδία του τραγουδιού αποτελεί διασκευή μιας δικής τους τοπικής μελωδίας, που έγινε «κάπου πιο κεντρικά», και χορεύουν μία συγγενή μελωδία με σλαβικούς στίχους και διαφορετικά βήματα, όμοια με εκείνα άλλων τοπικών παραδοσιακών χορών…” ΣΛΑΒΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ;;;….
      ”Η αρχική εκδοχή των στίχων, που χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα σε περιόδους εθνικιστικής έξαρσης, έκανε λόγο για “τους Βούλγαρους” που εκδιώχθηκαν, υπογραμμίζοντας την εθνική αντιπαλότητα των δύο κρατών και μεταφέροντας την υπερηφάνεια για τις νίκες της Ελλάδας εναντίον της Βουλγαρίας. Ο όρος “Βούλγαροι” χρησιμοποιούνταν μειωτικά για πολλές δεκαετίες για τους σλαβόφωνους κατοίκους της Μακεδονίας και κατ’ επέκταση υβριστικά συνολικά για τους βορειοελλαδίτες, αμφισβητώντας την εθνικοφροσύνη τους. Η αρχική αυτή εκδοχή του τρίτου στίχου απαντάται περιστασιακά σε άτυπες εκδηλώσεις και έχει αντικατασταθεί από τη λιγότερο κατηγορηματική και θεωρούμενη πολιτικά ορθότερη φράση “τους βάρβαρους”, η οποία χρησιμοποιείται πλέον σχεδόν αποκλειστικά και παραπέμπει σε ένα εθνικό σύνολο όχι βαρβαρικό, αλλά πολιτισμένο, που συμπεριλαμβάνει όλες τις πληθυσμιακές κατηγορίες των κατοίκων της περιοχής, ντόπιους και πρόσφυγες….”

    Comments are closed.