ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ TΡΑΓΚΑ! «ΒΡΩΜΑΕΙ» ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ «KILLER» ΤΟΥ. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    TRAGKAS MAKELEIO

    Σχέδιο δολοφονίας κατά του Γιώργου Tράγκα!

    “Φοβάμαι για τη ζωή και την ασφάλεια της οικογένειας μου” λέει ο γνωστός δημοσιογράφος.

    Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Γιωργος Τράγκας από το κανάλι του στο youtube και όχι από την τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του από γνωστούς επιχειρηματίας της χώρας.

    Ο δημοσιογράφος κατονόμασε τους συγκεκριμένους επιχειρηματίας.

    Δείτε το βίντεο

    Επαναλαμβάνουμε και πάλι, η καταγγελία δεν έχει γίνει ούτε από τα parapolitika fm αλλά ούτε και από τoν τηλεοπτικό σταθμό action24

    Στην δημοσιογραφική πιάτσα από τώρα ακούγονται και πάλι φωνές, ότι ο «Θείο Γιώργος» βγήκε και πάλι παγανιά, θέλοντας να αυξήσει τα έσοδα του.

    Εμείς λοιπόν ρωτάμε ευθέως, πόσα λείπουν από το πουγκί του Θείου Γιώργου Τράγκα;

    Κάτι που παρέλειψε επίσης να μας πει ο δημοσιογράφος, είναι αν θα ζητήσει βοήθεια από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, καθώς ο ίδιος, ήταν πριν από περίπου έναν μήνα που αποκάλυψε από την εκπομπή του στα parapolitika ότι είναι Εβραίος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. «ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ…ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ….» (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. μόνο ο ζούγκλας μπορεί να τον ανταγωνιστεί σε ..ποιότητα

    2. Τραγκα , γιατι δεν πας αν φοβασαι στην βιλα σου στην Νοτια Γαλλια ?

    3. Μακάρι να μπορούσαν να έστελναν στόν αγύριστο το σκατολαμόγιο … Αλλά κακό σκυλί ψόφο δέν έχeι

    4. Μια χαρα τα λεει ο Γιωργαρας…τον παω με χιλια..
      Θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα..Οσοι δημοσιογραφοι λενε την αληθεια θα πρεπει να τους ακουμε και να τους σεβομαστε..
      Δεν με ενδιαφερει το παρελθον του καθενος και ποσα λεφτα εχουν..
      Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ενημερωνουν τον Ελληνικο λαο για το γινεται στη χωρα μας.

    5. Τράγκα προεκλογικά που έσκιζες τα ιμάτιά σου για να βγει ο βαμπιροκούλης δεν ήξερες ότι ο Μυτιληναίος, η ΓΕΚΤΕΡΝΑ και οι λοιποί είναι σπόνσορες της αγίας οικογένειας; Δεν ήξερες για το πως γίνεται η μοιρασιά της διαφήμισης ανάλογα με το ποιος πουλάει καλύτερα το παραμύθι της “ανάπτυξης”, της “ασφάλειας” και της “μακεδονίας ξακουστής” στους ηλίθιους νοικοκυραίους στα ανθρωπάκια; Όλοι αυτοί οι ολιγάρχες πληρώνουν και περιμένουν ανταπόδοση, δηλαδή να πιουν το αίμα του αναλώσιμου λαουτζίκου. Τα λεφτά και τα σπίτια του.

      Σε λίγο μήπως θα ανακαλύψεις ότι η συστηματική υπονόμευση της ΔΕΗ από τα ΜΜΕ, αλλά και εκ των έσω, γίνεται για να πουληθεί κοψοχρονιά στον Μυτιληναίο; Μην πέσεις πάλι από τα σύννεφα…

    Comments are closed.