ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ – ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ 151 ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

    Κοινοποίηση:
    tsipras_vouli

    Τάζοντας υπουργικές καρέκλες και ο Θεός ξέρει τι άλλο, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τους 151 ψήφους εμπιστοσύνης σε μια διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από άγρια αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση.

     

    Η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα επιμένουν να μιλούν για κυβέρνηση-κουρελού, χωρίς όμως να καταφέρουν να στήσουν τον Τσίπρα και την παρέα του στον τοίχο.  Επέμειναν σε κορώνες εντυπωσιασμού και αναφορές στο παρελθόν την ώρα που το παρόν είναι μαύρο και το μέλλον… κατάμαυρο.

    Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου. Υπέρ της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης ψήφισαν και οι 6 «πρόθυμοι» προερχόμενοι από άλλα κόμματα. Ειδικότερα με επιστολική ψήφο είπε «ναι» η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης και ο διαγραφείς από το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης. Όλοι τους αναλαμβάνουν την ευθύνη για το πολιτικό τους τέλος που έρχεται σε λίγους μήνες με τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου.

    Κατά ψήφισαν 148 βουλευτές – σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης δηλαδή. Απουσίασε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης ο οποίος με επιστολή του δήλωσε ότι αν ήταν παρών θα ψήφιζε «όχι» ωστόσο η ψήφος του δεν προσμετρήθηκε.
    Το ενδιαφέρον τώρα επικεντρώνεται στη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

    Το πολιτικό παρασκήνιο και οι υπόγειες ραδιουργίες του Τσίπρα αναμένεται να κορυφωθούν μετά την εμπλοκή που προέκυψε το απόγευμα και σας ενημέρωσε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ (Διαβάστε εδώ: (ΩΡΑ 17:55! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ – ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ)

    Την μόνη ηχηρή απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο ο λαός. Γι’ αυτό όλοι πρέπει να βρεθούμε την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος για να δώσουμε όλοι οι πατριώτες μια ηχηρή απάντηση απέναντι στους εθνομηδενιστές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Όσο υπάρχει έστω και μία φωνή, όσο υπάρχει έστω και μία αντίδραση, όλα μπορούν να αλλάξουν, έτσι ξεκινάνε οι πυρκαγιές.

      Όσοι χάνουν ελπίδα και παραιτούνται, χάνονται για πάντα

      Όσοι πάλι βαριούνται και τα περιμένουν όλα έτοιμα, βρίσκουν ένα κάρο δικαιολογίες για να μη κουνηθούν, και αυτοί είναι οι χειρότεροι υποκριτές

      Μπορώ να πολεμάω για πάντα σε έναν αγώνα, διότι όσο πολεμάω πάει να πεί οτι έχω αντιπάλους, και όσο έχω αντιπάλους πάει να πεί οτι τίποτα δεν έχει κριθεί, μπορεί να χάσω τις μάχες αλλά να κερδίσω στο τέλος το πόλεμο, ακόμα και σε βάθος χρόνου οι ήττες είναι καθοριστικές, οι απουσία είναι απλά εγκατάλειψη.

      Και ένα τελευταίο, για όσους έχουν τρόπο σκέψης το “δέ βαριέσαι δε θα βγει και τίποτα στο τέλος” καλύτερα να προσπαθείς και να αποτυγχάνεις, τουλάχιστον άμα σε ρωτήσουν θα πείς οτι μιά φορά άφησες το καναπέ και έδειξες ενδιαφέρων, έστειλες ένα μήνυμα,είδες τη κατάσταση με τα μάτια σου και κινήθηκες, όταν το παιδί σου μεγαλώσει και σε ρωτήσει “εσύ τι έκανες τότε μπαμπά/μαμά; ” πές του οτι ήξερες οτι δε θα βγεί τίποτα τα έγραψες στα @@ σου και χάζευες, να δούμε τότε αν θα μετανιώσεις που παρ’έδωσες άπραγος τέτοιο μέλλον.
      Μπράβο.

    2. Πως μπορούν να είναι τόσο αριβίστες και τόσο σάπιοι! Ο ελληνικός λαός λέει ΟΧΙ και αυτοί τον γράφουν. Ίχνος συνείδησης, ίχνος ήθους! Ακόμα και να ήταν καλή η συμφωνία εφόσον ο λαός λέει ΟΧΙ όφειλε να το σεβαστεί. Ο σεβασμός κερδίζεται δεν χαρίζεται, αυτό που έδωσε σε εμάς θα το πάρει πίσω με τόκο. Να είστε σίγουροι πως ο Τσίπρας θα πληρώσει, όταν δεν θα είναι πλέον ο χρήσιμος ηλίθιος των ξένων, θα μπεί φυλακή.

    3. Συνέλληνες, ήρθε η ιερή ώρα της επανάστασης και της αποφασιστικής και καταλυτικής δράσεως! Όλοι την Κυριακή στο Σύνταγμα! Αν φέρουν την ψήφιση του κατάπτυστου συμφώνου πιο νωρίς, τότε πράττουμε αναλόγως. Το παρόν και το μέλλον της φυλής μας εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από εμάς! Η Ελλάδα θα ζήσει στους αιώνες! Ζήτω το αθάνατο έθνος μας, τιμή και δόξα στους ένδοξους προγόνους μας που θυσιάστηκαν υπέρ πίστεως και πατρίδος! Ζήτω η Μακεδονία μας! Ή τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς!

    4. Θα του κλασετε τα @@. 1ον δε μπορειτε να κανετε τπτ και 2ον χεζεστε πανω σας σαν ορφανα του Κεμαλ που ειστε.

    5. Φασίστες προκαλούν τον κόσμο!!!! Ζήτω η διαφορετικότητα ρε παλιό χιτλερικοί και μειοψηφίες!!

      1. Μεγαλύτεροι φασισταράδες από εσάς κομμούνια ορφανά του Στάλιν, δεν υπάρχουν όσο και να χτυπιέστε!

        Ελεεινά παράσιτα που έχετε καταβρομίσει τον τόπο!!! Ψόφος ρε ανθελληνικά καθάρματα!!! ΨΟΦΟΣ!!!

    6. Καταραμένοι εσείς και οι απόγονοι σας από Θεό και ανθρώπους να ‘στε ελεεινοί πουλημένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

      ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ!

    7. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΜΗΜΟΝΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ !!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      1. Βάλε καμιά σημαιούλα παραπάνω να δείχνει οτι εισαι πιο μάγκας απ τους άλλους μη σε περάσουν και για μαλάκα.

    8. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε ή να φωνάζουμε όλα έχουν πάρει το δρόμο τους μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα? Και αν ναι πως? Είναι όλα καθορισμένα… δηλαδή όταν πριν λίγα χρόνια που πατούσες και ακόμα είναι στην Google το όνομα Makedonia ήταν καλύτερα και έβγαζε τα Σκόπια.. πείτε μου?? Ή που στα ξένα πανεπιστήμια οι μαθητές των Σκοπίων ονομάζονται Makedonian students. Τουλάχιστον δεν θα ακούμε άλλο αυτό το σκέτο Μακεδόνες, και όσοι λέτε οτι θα έχετε διαβάσει την συνθήκη των Πρεσπών ψεύδεστε όπως και αυτή η εφημερίδα που μόνο φασιστοειδή τέρατα δημιουργεί στα μυαλά των καταπιεσμένων ανθρώπων..Πιστεύετε ότι οι Αμερικάνοι θα τους αφήσουν, έτσι τζάμπα λόγια του αέρα πάμε να πολεμήσουμε και τέτοια.. είμαστε καταδικασμένοι…Κάτω τα φασιστικά γουρούνια!!!!!

    9. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε ή να φωνάζουμε όλα έχουν πάρει το δρόμο τους μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα? Και αν ναι πως? Είναι όλα καθορισμένα… δηλαδή όταν πριν λίγα χρόνια που πατούσες και ακόμα είναι στην Google το όνομα Makedonia ήταν καλύτερα και έβγαζε τα Σκόπια.. πείτε μου?? Ή που στα ξένα πανεπιστήμια οι μαθητές των Σκοπίων ονομάζονται Makedonian students. Τουλάχιστον δεν θα ακούμε άλλο αυτό το σκέτο Μακεδόνες, και όσοι λέτε οτι θα έχετε διαβάσει την συνθήκη των Πρεσπών ψεύδεστε όπως και αυτή η εφημερίδα που μόνο φασιστοειδή τέρατα δημιουργεί στα μυαλά των καταπιεσμένων ανθρώπων..Πιστεύετε ότι οι Αμερικάνοι θα τους αφήσουν, έτσι τζάμπα λόγια του αέρα πάμε να πολεμήσουμε και τέτοια… είμαστε καταδικασμένοι.

    10. Καταραμενοι απο τον θεο να ειστε…. το αιμα των προγόνων μας στα κεφαλια σας και στα κεφαλια των παιδιων σας….

    11. Οι έλληνες με μικρό “ε” οδηγοΰν BMW, Mercedes και Audi και θέλουν Porsche.Δεν χαλιούνται με πατριωτικά θέματα αρκεί να βολευτούν στο δημόσιο. Το σανό έχει ωραία γευση κ είναι εθιστικό. Οι υπόλοιποι χαρακτηρίζονται ως φασίστες κ γραφικοί. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η χαρισμένη Μακεδονία θα έχει συνέχεια με σπώλεια κ εδαφών.

      1. Έλα με τη γαλανόλευκη πατσαβούρα σου να στην κάνουμε κλύσμα.

    Comments are closed.