«ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ Ή ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ;; ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ -ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΑΘΗΝΑ! ΤΟ MAKELEIO.GR ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    2

    Η  σημαία του Πολυτεχνείου προκαλεί πολιτική αντιπαράθεση

    Έντονη πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την  σημαία του Πολυτεχνείου.

    Η σημαία του Πολυτεχνείου, η οποία όλα τα χρόνια προπορευόταν της πορείας προς την αμερικάνικη πρεσβεία από μέλη της παράταξης της ΠΑΣΠ, άλλαξε χέρια και πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Αυτό το γεγονός προκάλεσε την οργή τωρινών μελών της ΠΑΣΠ, οι οποίοι κάνουν «διαδικτυακή επίθεση» στους πρώην συντρόφους τους, κάνοντας λόγο για «γενίτσαρους».

    Τα μέλη της ΠΑΣΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που είχαν στα χέρια τους το εμβληματικό σύμβολο του αγώνα του Πολυτεχνείου, άλλαξαν κομματική στέγη, και έτσι η σημαία κατέληξε στην Κουμουνδούρου.

    Έτσι, στην πορεία η  σημαία πιθανόν να κρατιέται και από τα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.

    Φρούριο η Αθήνα για την πορεία για το Πολυτεχνείο. 5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερα. Κλείνουν δρόμοι λόγω των μαζικών διαδηλώσεων. Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί. Τι ώρα είναι οι συγκεντρώσεις.

    ΩΡΑ: 15:12 -Απέκλεισαν το Πολυτεχνείο τα MAT! Νέος σχεδιασμός! Πλήρης αποκλεισμός του Πολυτεχνείου – Πρώτη φορά κλειστή και η πύλη στη Στουρναρη

    2

    4

    5

    6

    ΩΡΑ:15:29 – Ξεκίνησε η πορεία

    2

    Σε επιφυλακή και η πυροσβεστική στην Πατησίων

    4

    Ωρα 16.00! «Συντροφικά μαχαιρώματα» στην πορεία του Πολυτεχνείου!  Το σχόλιο Παππά όταν είδε Ραγκούση – Μωραΐτη στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ

    « Σαν τη νεολαία του πασοκ είμαστε»

    1

    1

    1

    1

    “Αστακός” γίνεται το κέντρο της Αθήνας για το Πολυτεχνείο και την κορύφωση των τριήμερων εκδηλώσεων μνήμης για την 46η επέτειο της εξέγερσης.

    Η ΕΛΑΣ έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στα οποία θα συμμετέχουν 5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερο. Παράλληλα θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. αφού δεκάδες χιλιάδες θα διαδηλώσουν, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν και σταθμοί του μετρό.
    Το ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 17:00 στην Σταδίου και θα ακολουθήσει πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία, ενώ άλλες συλλογικότητες και οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στις 16:00.

    “Μάτια” της ΕΛΑΣ… παντού
    Η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει ειδικό σχεδιασμό για το Πολυτεχνείο και για την αντιμετώπιση όσων ανεβαίνουν σε ταράτσες πολυκατοικιών στα Εξάρχεια όπου κρύβουν «πολεμοφόδια», ενώ πετούν από εκεί διάφορα αντικείμενα με στόχο αστυνομικούς.

    Τα δύο drones και το ελικόπτερο θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Σημειώνεται, ότι στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων θα βρίσκονται και αστυνομικοί με πολιτικά.

    Ισχυρές δυνάμεις έξω από την ΑΣΟΕΕ
    Παράλληλα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από κυβερνητικά κτίρια, πρεσβείες, πανεπιστημιακά ιδρύματα και ειδικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών(πρώην ΑΣΟΕΕ) όπου σημειώθηκαν επεισόδια τις προηγούμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται, ότι έπειτα από ειδική αστυνομική επιχείρηση σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν κράνη, κοντάρια, κουκούλες και διάφορα άλλα είδη. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι χώροι αυτοί αποτελούσαν το ορμητήριο για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων. Η διαφορά φέτος, με την κατάργηση του ασύλου, είναι ότι η αστυνομία θα μπορεί να επιχειρήσει και μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους.

    Αναλαμβάνει… δράση η “Δράση”
    Επίσης, για πρώτη φορά θα είναι στους δρόμους και η νεοσύστατη Ομάδα «Δράση» που αντικατέστησε την «ΔΕΛΤΑ». Πενήντα αστυνομικοί, σε πέντε ομάδες των δέκα, που θα επιβαίνουν σε δίκυκλα, θα κινούνται διαρκώς σε όλους τους χώρους του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα στα Εξάρχεια, ενώ θα υποστηρίζουν τις ενέργειες των ΜΑΤ.

    Σημειώνεται, ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ έχει δώσει εντολές στου αστυνομικούς που θα πραγματοποιούν περιπολίες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας, γιατί υπάρχει φόβος για επιθέσεις εναντίον τους.

    «Η αστυνομία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα κάνει ό,τι είναι εφικτό για να διεξαχθούν ομαλά οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Είναι σε ετοιμότητα και θα διαφυλάξει, μεταξύ άλλων, τα δημόσια κτίρια και ειδικά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα», τονίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο σταθμών του Μετρό
    Εξαιτίας των μαζικών διαδηλώσεων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς επίσης και το κλείσιμο κάποιων σταθμών μετρό στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα με εντολή της αστυνομίας, στις 15.00, θα κλείσει ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ Μέγαρο Μουσικής. Στις 16.30 θα κλείσουν επίσης οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα και Ευαγγελισμός.

    Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή και από τις 12:00 ημέρα της πορείας, ενώ θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

    Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες.

    Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ).

    Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
      Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .
      Η ΠΟΥ@@ΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ .
      https://youtu.be/QKZXkbTNGb4?t=20
      https://youtu.be/HLKB-yQtCZY?t=15
      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

    2. προτεινω του χρονου να βαλουμε ρεφενε να νοικιασουμε ενα διαμερισμα εκει κοντα η καποιο βανακι μαζι με ηχεια και ενισχυτες και να παιζει το “το λεν οι πετροπερδικες”

    3. Μεγάααααλο παραμύθι…..μας τελείωσε

    4. Να μου καποιος γιατι πραγματικα δεν γνωριζω,με τινος αιμα ειναι ποτισμενη η Ελληνικη σημαια που τη περιφερουν ξαπλωμενη?

      1. Σιγουρα κάποιας κακομοιρας κότας. Ανθρωπινο αιμα παντως αποκλειεται να ειναι.

    5. Μπροστα μπρζοστα οι πολιτικοι του αυριο. Για το θεαθειν….. και τα σπασμενα θα τα πληρωσει ο φορολογουμενος λαουτζικος που χρονια το επαιζε πολιτισμενος ευρωπαιος. Και του χρονου εις ανωτερα

    6. “Την είχανε τα μέλη της πασπ,που τώρα άλλαξαν στέγη μετακομιζοντας στην κουμουνδουρου” διαβάζω. Μαλιστα…Καταρχήν αυτους τους εχω ικανους να λαμπαδιασουν τη σημαια την ωρα της πορειας,έτσι για αντιδραση στο συστημα.Από εκει και περα,είναι προφανεστατα ιδεολογοι, με σταθερή γραμμή και αξίες.Λειτουργουν πάντα με γνώμονα το καλό της χώρας και πότε για το συμφέρον τους.Τώρα το αν σε λίγα χρόνια θα έχουν πιάσει τις καλύτερες θέσεις στα υπουργεία είναι καθαρά θέμα προσοντων και αξιοκρατιας.Εμετικες όλες οι κομματικες νεολαιες,χωρίς ίχνος φιλοτιμου και μπεσας.Όπου φυσάει ο άνεμος μέχρι να πετύχουμε τον πολυπόθητο διορισμό ή να μας χαρίσουν το πτυχίο.Οι ηλιθιοι γονείς ους γεμάτοι καμάρι διηγουνται σε συγγενείς και φίλους τη μεγάλη “επιτυχία” των τενεκεδων που βγαλανε στην κοινωνια και η ζωή συνεχίζεται με νεες στρατολογησεις φοιτητών με “ηθος” που ειναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για την “ιδεολογια”.Μετά θέλουμε να δούμε και προκοπή σε αυτή τη χώρα, με τέτοιες νοοτροπιες και “παιδειες”.Γι’ αυτο η Ελλάδιτσα μας δε θα δει ποτέ της άσπρη μέρα και πάντα θ’ αντιμετωπιζεται με έλλειψη σεβασμού από τους κάθε λογής ξενοφερτους “ιθαγενεις”.Σταματάω να γράφω,γιατί νιώθω τόση αγανάκτηση και μίσος για όλο αυτό το “συστηματακι” που έχει στηθεί,που μπορώ να γράφω με τις ώρες.ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ.

    7. Γ@ΜΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΑΣ!

    8. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥ΄ΝΝΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ , ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ , ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , ΦΙΛΕΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΡΩΣΟΥΣ ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΟΜΟΦΥΛΩ΄Ν , ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ,ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;
      ΓΙ ΄ ΑΥΤΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ;
      ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΚΑΙ Κ@@@@@ΤΗΡΙΔΙΑ ΩΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
      Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΛΩΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΩ. .
      Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ , ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΤΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ .
      ΠΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ ΤΟΠΟΣ ;
      Υ.Γ. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ : για λιγο σήμερα ειδα την τατιανα και φορούσε σταυρό . τι επαθε αυτή ; Κανονικά πρεπει να φοραει μπουργκα για χαρη των ομόαιμών της , ομότροπών της . ή μήπως θελει να την χαστουκίσει κανενα λάθρο για να γινει και οσία ;
      ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ

    9. Αλίμονο και τρεις αλίμονο!!!!
      Γέμισε η Ελλάδα κουμουνια, μογκολια και μασονια.

    10. Ρεντίκολο πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: Τη μία μέρα πίνει τα ποτάκια του στην Αμερικάνικη πρεσβεία και την άλλη κάνει και πορείες προς τα κει. Δεν υπάρχει ο τύπος!! Όσο για τα λαμογάκια της Πασπ που κατέληξαν στο Σύριζα και πήραν και τη σημαία μαζί τους και το φτύσιμο χαμένο θα πάει – στα χνάρια του καταληψία ηγέτη τους.

    11. Οι φοιτητές και οι νέοι είναι η μόνη μας ελπίδα κατά της χούντας που κυβερνάει αυτή τη στιγμή.

    12. ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

    13. σε τέτοια EVENTS πρέπει αν δίνεται προσοχή στους ανθρωποτύπους, ρουχισμός, περπάτημα, φυσιογνωμία προσώπου, τρόπος ομιλίας, κίνηση χεριών κλπ κλπ κλπ. Θα δεις πάντα άπλυτες, αμόρφωτες, παλαιοκομματικές φιγούρες λαμογιών και κάθε είδους άνθρωπο με ανωμαλίες και διαστροφές που βρίσκει χώρο στην απλυσιά και την πολυμορφία των νεομπολσεβικικών κινημάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    14. ΤΟ ΄΄ΑΦΗΓΗΜΑ΄΄ Μ Ο Υ Σ Ι ΤΟΥ ΚΟΛ@ΤΕΧΝΕΙΟΥ: 1. ΨΩΜΙ= ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ-ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, 2. ΠΑΙΔΕΙΑ= ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚ€ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΄΄ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ΄΄ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΠΕΡΙ ΄΄ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ΄΄ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ= ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΄Η ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΄΄ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ΄΄……………

    15. Δώστε την σε εμάς να την κάψουμε να τελειώνουμε!

    16. Μιλάνε για το ίδιο σχέδιο σημαίας, μπλε άσπρη, Που συνηθως την καίνε, την σκίζουν την προσπαθούν την βρίζουν…Αλλά τώρα την θέλουν για τα μάτια του κόσμου.. νούμερα αλήτες..

    Comments are closed.