ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΟΚ! «ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΕ»! 2.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    ektakto εκτακτο

    Πάνω απο 2.000 διαδηλωτές έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών καταλήγοντας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη.

    Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και υπολογίζεται ότι σε αυτή συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι των Σερρών οι οποίοι διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα μέτρα ασφάλειας χαρακτηρίζονται πρωτόγνωρα για την πόλη καθώς στο κέντρο της και δη στη πλατεία Εμπορίου, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ακροβολιστεί δεκάδες αστυνομικοί καθώς και μια διμοιρία των ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο.

    Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, ηχούν τύμπανα, το συγκεντρωμένο πλήθος ανεμίζει Ελληνικές σημαίες τραγουδώντας τον ύμνο της Μακεδονίας, ενώ ορισμένοι διαδηλωτές ανάβουν καπνογόνα και ταυτόχρονα ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του Σερραίου υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η Τσίπραινα πρέπει να πάει να αυτοκτονήσει που έβγαλε αυτό το τσουλάκι και δεν το έπνιξε στην κούνια. Οι κατάρες θα πιάσουν και θα στοιχιώσουν τα παιδιά του και όλη την φάρα του. Άσπρη μέρα δεν θα δείτε προδότες! Η κατάρα του αδικημένου που δίνεται με πόνο ψυχής πιάνει πάντα και δεν γυρίζει πίσω σε αυτόν που την έδωσε. Κακός ψόφος στους συριζαίους και σε ό,τι σπείρανε!

    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

    3. ΝΑ ΜΠΟΚΑΡΙΣΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ , ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ , ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΥΛΕΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ , ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ & ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

    4. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    5. Ολοι οι Ελληνες σε ολες τις πολεις εξω στους δρομους….Συναγερμοοοοος!!!!Ολη η Ελλαδα εξω….

    6. Ωρε μαγκες γερα…ξεσηκωνεται ολη η Ελλαδα….ολη η Ελλαδα στους δρομους να σωσουμε την Ελλαδιτσα μας ρε…Ολοι στους δρομους νυχτα μερα…..Ζητω η Ελλαδα μας ρε….

    Comments are closed.