ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ MEGA Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ – Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΒΡ@ΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ – ΕΡΙΞΕ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΠΩΣ…

    Κοινοποίηση:
    Image3

    Ο Νίκος Στραβελάκης βρήκε μεροκάματο στον ΣΚΑΙ μετά το κλείσιμο του Mega αλλά φαίνεται ότι συνεχίζει την σχολή που ξεκίνησε από το κανάλι της Μεσογείων.

    Πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων, συνομίλησε σε απευθείας σύνδεση με το Μάτι με γιατρό κάτοικο της περιοχής που έζησε από κοντά την κόλαση της 23ης Ιουλίου 2018.

    Ο λόγος του ξυράφι. Μέσα σε λίγα λεπτά έδειξε ότι ο κοσμάκης ήταν αφημένος στο έλεος του Θεού. Δεν είχαν καμία ελπίδα.

    Όμως, ο κ. Στραβελάκης προτίμησε να τον διακόψει γιατί έκρινε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Κούλη, είναι πιο σημαντική είδηση από αυτό το έγκλημα που παραμένει ατιμώρητο.

    Δεν δίστασε να κόψει στη μέση τον γιατρό και να περάσει σε άλλο θέμα ενώ ο άνθρωπος συνέχιζε να μιλάει.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Βλακα Στραβελακη γλειφτη απο το ενα βοθροκαναλο στο αλλο κανεις προπαγανδα

    2. Ελα ντε αν ειναι δυνατον να ψηφιζουν εναν δολοφονο

    3. Αν έφταιγε ο τσιπρας για το μάτι και για άλλα που του φορτωσαν δεν θα έπαιρνε 32 τοις εκατό φταίνε οι διεφθαρμενοι ελληναρες που εχτισαν αυθαίρετα στα ρεματα και στα δαση

      1. 32% πηρε απο τα πακιστανια που κουβαλουσε στις ομιλιες του απο τους γυφτους που πληρωνε για να χτυπανε παλαμακια απο το αριστερο συνοθυλευμα των αναρχοαπλυτων απο τα κοματοσκυλα του δημοσιου και κατι ελληναραδες σα και του λογου σου! Γιαυτο και οι Ελληνες τον εστειλαν στα αζητητα!

      2. Καντο δια 2 ρε κιτσιο και βαλε μεσα και τη νοθεια της singular.

    4. Το λέει και το όνομα Στραβελακης στραβός ανθρώπος

    5. Γνωστος παπαγαλος ο Στραβελακης,αλλα ο συγκεκριμενος “γιατρος” ειναι πασιγνωστος και μεγαλο νουμερο στη Ρουμανια.Εγινε γνωστος ως ψευδοανταποκριτης ελληνικων καναλιων στην υποθεση Πασσαρη το 2001,και μετα εκανε καριερα στη ρουμανικη τηλεοραση με διαφορες εκπομπες κουτσομπολιου τυπου Λαμπιρη και Τατιανας,σε ταινια επαιξε,τον ατζεντη μοντελων εκανε,σε σκανδαλα και φασαριες με τηλεπερσονες και τηλεπουτανες εμπλεξε..Ακομα και τωρα το παιζει δημοσιογραφος και εδινε ανταποκρισεις για ρουμανικα site στο θεμα του serial killer της Κυπρου,που δυο εκ των θυματων του ηταν μια Ρουμανα και το παιδι της.Καιγεται ολιγον τι να φαινεται στο γυαλι και στα ΜΜΕ.

    6. Μια φορά γλείφτης, για πάντα γλείφτης.Ουστ σφουγγοκωλάριε του συστήματος

    Comments are closed.