ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    TOURKOS-OUTREXTI

    Τον τρόμο πάνω από την Ευρώπη έφερε ξανά σήμερα το πρωί ένας 37χρονος Τούρκος, μετά την επίθεση στο τραμ της Ουτρέχτης, με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς και πέντε τραυματίες.

    Πρόκειται για τον Γκιόκμεν Τανίς, που θεωρείται πως είναι ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην ολλανδική πόλη, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους πέντε.

    Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που διήρκεσε πάνω από 8 ώρες, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη της επίθεσης.

    Embedded video

    Ο αρχηγός της αστυνομίας Ρομπ φαν Μπρέε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον δήμαρχο της Ουτρέχτης, απέφυγε να σχολιάσει το κίνητρο του 37χρονου Τούρκου Γκοκμέν Τανίς. Λίγο νωρίτερα, το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας προσπαθούν να διευκρινίσουν αν υπήρχε κάποιο τρομοκρατικό υπόβαθρο για την επίθεση ή αν τα κίνητρα του δράστη ήταν προσωπικά.

    Τις ώρες που προηγήθηκαν, της σύλληψης η αστυνομία έκανε εφόδους σε αρκετά σημεία, προκειμένου να τον εντοπίσει, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εισαγγελέας.

    Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρα της επίθεσης, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, αλλά παράλληλα εξετάζουν και άλλα σενάρια.

    «Τα κίνητρα του δράστη είναι ακόμη ασαφή. Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα και φήμες» δήλωσε και ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Δευτέρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Εγω λεω να το εκμεταλλευτουμε αυτο οσο μπορουμε, κανοντας ροπαγανδα στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης κατα των τουρκων, ωστε οι ευρωπαιοι να τους σιχαθουν

    2. Ολα φτιαγμενα απο τους σιωνιστες………… παμε για πολεμο θρησκειων ολα τα εχουν προσχεδιασει και ο μακελαρης της Νεας Ζηλανδιας βαλτος απο αυτους ητανε λογο της ανοδο των εθνικιστικων κομματων στιν Ευρωπη καναν γερη προβοκατσια αλλοστε ο μακελαρης που εβρισκε χρηματα να γυριζει τον κοσμο και να εκπαιδευεται…..με ενα μανιστο που απο το 16 τοχε δημοσιευση……..γεμισαν την Ευρωπη μουσουλμανους δολοφονους του ΙΣΙΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ……..

    3. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      1,32 ΤΟΝ EΔΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
      ΤΣΕΤΣΕΝΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ……….

    Comments are closed.