ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΈΝΑΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΛΛΗ

    Κοινοποίηση:
    danelis

    Τις υποψίες κίνησε άγνωστος άνδρας που έμοιαζε κάτι να ψάχνει έξω από το σπίτι του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Ηρακλείου Σπύρου Δανέλλη, που βρίσκεται στην Φρεατύδα και στη συνέχεια μπήκε μέσα, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι.

    Η φρουρά του βουλευτή -που πρόσφατα αυξήθηκε κατά δύο άτομα- έσπευσε για να εξακριβώσει την ταυτότητα του αγνώστου.

    Όπως αποδείχθηκε ο νεαρός ήταν ντελιβεράς και συνοδεία των αστυνομικών μπήκε στην πολυκατοικία για να παραδώσει την παραγγελία του.

    ΩΡΑ 22:43

    Συναγερμός στο σπίτι του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

    Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκεται στο σπίτι του Σπύρου Δανέλλη στη Φρεατίδα και εξετάζει ύποπτο δέμα.

    Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του τις προηγούμενες ημέρες και εξαιτίας αυτών των απειλών είχε ενισχυθεί η φρουρά του με δύο επιπλέον αστυνομικούς. Ωστόσο, τώρα στο σπίτι του βρέθηκε ένα ύποπτο δέμα και αμέσως πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο.

    Να θυμίσουμε ότι χθες βράδυ ο Σπύρος Δανέλλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, γεγονός που τον οδήγησε σε διαγραφή από την ΚΟ του Ποταμιού.

    Από τις έρευνες από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί με εισαγγελική παραγγελία η Ασφάλεια Αττικής έχει διαπιστωθεί πως τουλάχιστον 30 άτομα έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Έτσι θα ζείτε από δω και στο εξής με τρόμο.,.

    2. Κρεμασμα απο τον λαο το μονο που χρειαζονται και φοβουνται τα τομαρια θαρθει η ωρα τους

    3. Εχουν χεστει πανω τους τα ξενοφερτα υπαλληλακια που μας εχουν επιβαλει ((ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ)),ετσι βεντουζα να φοβουνται και τη σκια τους οι παλιοκαραγκιοζηδες.

      1. Ειναι ΔΗΜΟΠΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
        ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ
        ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ

    4. Έτσι ρε προδοτικά παλιοτόμαρα να χάσετε τον ύπνο σας και τελικά εκεί που δεν θα το περιμένετε να έρθει κάποιος τρελαμένος πατριώτης να σας πάρει το κεφάλι !
      Κακό ψόφο στα προδοτικά σκυλιά !

    5. ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ; ΠΑΛΙΟΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ , ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ……..ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ …..

    6. ΧΑ ΧΑ έτσι θρασύδειλα ανθρωπάκια από δω και πέρα θα τρέμετε.Δεν θα μπορέσετε να χαρείτε τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας, το αίμα των Μακεδονομάχων θα σας κυνηγά και πέρα από τον τάφο σας.

    Comments are closed.