ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΆΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ – «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ»

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, όπου τουλάχιστον ένας άντρας έχει οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο.

    Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου.

    «Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε μία από τις εγγραφές που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η οποία διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύκτα στο κτίριο.

    Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνται να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας.

    Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Το μόνον που ελπίζω είναι να μην υπάρχει τίποτε το Αρχαιοελληνικό μέσα στο κωλο μουσείο τους , για τους Γάλλους χεστηκαμε και ζωντανούς να τους φάνε όλους οι αγαπημένοι τους αραπαδες ..πρώην δούλοι τους από τις αποικίες …

    Comments are closed.