«ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ». ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Τι συμβαίνει στη γειτονική χώρα;


    Φήμες για νέα απόπειρα πραξικοπήματος κυκλοφορούν στην Τουρκία, τις οποίες μάλιστα σχολίασε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

    «Υπάρχουν φήμες για νέα απόπειρα πραξικοπήματος» τόνισε ο ηγέτης του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης σε μία δήλωση-«βόμβα» προσθέτοντας:
    «Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα μείνει κανένας ζωντανός».

    Ο ίδιος προέβη παράλληλα σε μία άκρως εμπρηστική δήλωση :

    «αν κάποιος σχεδιάζει πραξικόπημα, αν υπάρχει κάποιος που σκέφτεται να στρέψει τα όπλα κατά του έθνους, να ξέρει ότι δεν θα πετύχει σε αυτή την άτιμη προσπάθειά του χωρίς να χύσει το αίμα των 82 εκατομμυρίων του λαού».

    «Παίζεται ένα άγριο παιχνίδι στην πλάτη της Τουρκίας» τόνισε ο Τούρκος πολιτικός, και συνέχισε:

    «Σε μια κατά παραγγελία έκθεση ενός think tank, , με χορηγούς το Πεντάγωνο και τη CIA, διατυπώνεται με άθλιο τρόπο το ενδεχόμενο ενός πραξικοπήματος δήθεν εξαιτίας της ανησυχίας που υπάρχει στα μεσαία κλιμάκια των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Πραξικόπημα σημαίνει σκοτάδι, σημαίνει εμφύλια σύγκρουση. Θα σημάνει την ταφή και το τέλος της Τουρκίας».

    Αξίζει να σημειωθεί πως τις φήμες περί απόπειρας πραξικοπήματος σχολίασε μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ (AKP), ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως αληθεύουν οι παραπάνω φήμες:

    «Οι συζητήσεις περί πραξικοπήματος είναι περιττές για την Τουρκία. Όλα τα δημοκρατικά θεσμικά όργανα βρίσκονται σε επαγρύπνηση» τόνισε χαρακτηριστικά.

    Μπαράζ συλλήψεων στην Τουρκία
    Οι Τούρκοι εισαγγελείς που διεξάγουν έρευνα στον στρατό και το υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσαν σήμερα εντολή για την σύλληψη 228 ανθρώπων,
    οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για δεσμούς με το δίκτυο του ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν, το οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

    Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, κατά το οποίο περίπου 250 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεν έχουν σταματήσει οι επιχειρήσεις καταστολής φερόμενων υποστηρικτών του Γκιουλέν, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ. Η αστυνομία συνεχίζει τακτικά να πραγματοποιεί επιδρομές με στόχο υπόπτους.

    Οι εισαγγελείς ζήτησαν σήμερα την σύλληψη 157 ανθρώπων, στους οποίους περιλαμβάνονται 101 αξιωματικοί εν υπηρεσία, στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγουν στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, διευκρινίζει το Anadolu. Η επιχείρηση αυτή των αρχών είχε έδρα την επαρχία της Σμύρνης, στη δυτική Τουρκία, και επεκτάθηκε σε 43 επαρχίες.

    Σε ξεχωριστή τους έρευνα, οι εισαγγελείς στην πρωτεύουσα Άγκυρα έδωσαν εντολή για την σύλληψη 71 ανθρώπων στο πλαίσιο έρευνας που έχει στόχο φερόμενους υποστηρικτές του Γκιουλέν στο υπουργείο Δικαιοσύνης, οι 33 από τους οποίους είναι εν ενεργεία εργαζόμενοι του υπουργείου, σύμφωνα με το Anadolu.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Πριν κανουν οτιδηποτε,ας διαβασουν τα βιβλια για τον Γ.Παπαδοπουλο και τα βιβλια Σ.Παττακου και αλλων για το πως εγινε η επανασταση της 21ης Απριλιου επιτυχημενα και αναιμακτα,και να προσαρμοσουν τις λεπτομερειες στα σημερινα δεδομενα (πχ τηλεπικοινωνιες).Αλλιως θα κανουν παλι μαλακιες πραξικοπηματα Παρασκευη βραδακι 9 η ωρα που και τα μωρα ειναι ξυπνια.

    2. Ειτε αληθινη ειτε ψευτικη η αποπειρα,ειναι σαφες μηνυμα πως ψηνεται εμφυλιος.Υπομονη παιδια,ο μπαρμπα Σαμ εχει ετοιμο τον Γκιουλεν,πρωτα θελει να τους ξεπαραδιασει.

    3. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ-ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ
      ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ!!!
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
      ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ
      Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΑΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ 38 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΞΕΧΝΑ ΤΟ
      ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΚΡΥΑ-ΜΑΦΙΑ- ΧΡΟΝΟΣ-ΚΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.
      ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ Μ’ΑΚΟΥΣΕΤΕ?
      ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΝΑ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ.
      Ο ΠΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ.

      1. Ρε μαστορα θα μας τρελανεις;; οι Τουρκικες εξαγωγες κυριως γινεται με καραβια , και οι νταλίκες τους πιο ευκολα φτανουν στην κεντρικη και βορειοδυτικη ευρωπη μεσω ρωσιας!!!! Αλλα και βετο να καουμε στα τουρκικα προ’ι’οντα , στα μεζεα τους και δυο αυγα τουρκιας ,κανουν και στην ασια εξαγωγες ρε κακομοιρη,εσυ τι κανεις;;; τι παραγεις;;;;τιποτα ραγια κατσε και κλαψε τωρα!!

        1. γιατι βρε μαλακαπιτουρα εσυ νομιζεις οτι ο τουρκικος λαος περνα καλα μεστη χλιδη και τα λουσα?? σκατα ειναι και αυτοι. απλα το ολο συστημα τους απο την γεννηση τους μεχρι να πεθανουν ειναι να μην σηκωνουν κεφαλι σε κυβερνησεις και στο στρατο. καλως ή κακως. ολες αυτες οι εξαγωγες που κανουν ειναι μονο για τους βαρδινογιαννηδες και μαρινακηδες της τουρκιας βλλλλακκαα

          1. Βρε μπουμ μπουμ να;! και στον Καναδα που εχουν ανωτερο επιπεδο δεν σημαινει ότι περνανε ολοι μεσα στην χλιδη!!! κι στην Γερμανια τα ιδια και στην Αμερικη !!! τι μας ειπες τωρα εσυ ρε βλλλλακκα με κεραια;;;; οσο περισοτερο δουλευεις και τρεχεις τοσο περισσοτερο παιρνεις ,αλλα τι λεω εσυ τεμπελης εισαι 34 με 40 και ακομα μενεις με τους γονεις σου και περιμενεις χαρτζιλικι απ τον μπαμπα,φτου σου ξεφτιλλλα!!!

      2. “να σας ντροπιάζει κάθε μέρα ο Τούρκος” τι μέρος του λόγου είσαι, θα μας τρελάνεις η είσαι Εβραίος??

    4. Ψοφος να τους πιασει μαζί με τους δικούς μας πολιτικούς !!!!!

    Comments are closed.