ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ! ΔΕΙΤΕ LIVE – ΑΝΔΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΟΥΤΡΕΧΤΗΣ – 3 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΔΙΕΦΥΓΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Συναγερμός σήμανε στην αντιτρομοκρατική της Ουτρέχτης στην Ολλανδία μετά από πυροβολισμούς σε τραμ.3 νεκροί μέχρι στιγμής!

    Ένα άτομο φέρεται να άνοιξε πυρ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 άνθρωποι και νατραυματιστούν αρκετά άτομα, όπως ανέφερε η αστυνομία. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Αρχών, ενώ στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, μονάδα της αντιτρομοκρατικής, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή.

    Το περιστατικό συνέβη στις 10:45 το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα).
    tram-ollandia-dyo

     Σύμφωνα με πληροφορίες ολλανδικών μέσων ενημέρωσης, ένας άντρας που επέβαινε στο τραμ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον αρκετών επιβατών. Ο άντρας αυτός αναζητείται από την αστυνομία, καθώς κατόρθωσε να διαφύγει.

    Ήδη τραυματίες έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα και ελικόπτερα προς νοσοκομεία της πόλης, αν και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί συνολικός αριθμός.

    Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο δράστης διέφυγε. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι του ενός δράστες.

    Το tweet της ολλανδικής αστυνομίας για το περιστατικό:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Την Ελλάδα την φοβούνται, αν ήταν τόσο καιρό θα χτυπούσαν

      1. Σιγά μην φοβούνται την Ελλάδα! Απλά δεν τους ενδιαφέρει προς το παρόν γιατί ο στόχος τους είναι να φτάσουν στην Ευρώπη. Αν δεν καταφέρουν να φτάσουν στις χώρες που θέλουν να δούμε τι θα κάνουν και εδώ που δεν υπάρχει κράτος και αστυνομία να τους σταματήσει.

      2. Ε ναι ο Τσίπρας ικανοποιεί 6-7 τσέπες με την βοήθεια του Ερντογάν χαρίζοντας του Ελληνική γη!!!

      3. Δεν μας φοβούνται, απλως ακομα ερχονται και χρησιμοποιούν την Ελλαδα σαν πύλη εισόδου. Οταν έρθουν οσα εκατομμυρια χρειάζονται, τοτε δεν θα μας χρειάζονται πια και θα χτυπήσουν και εδω. Να εισαι σίγουρος.

    2. ΔΙΝΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ:
      ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ 60%
      ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ20%
      ΒΟΡΕΙΟΑΦΤΙΚΑΝΟΣ 20%

    3. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ……………… ΠΕΡΙΕΡΓΟ…………………..

      1. Τι φοβομασταν και βλακειες?? Ποσο εχετε λουφαξει ολοι??? Δηλαδη οταν χτυπουσαν τα τζιχαντια χωρις λογο οποτε γουσταραν εκει δεν φοβοσουν?? Τωρα σε επιασε ο πονος και καλα τα ”αντιποινα”? Οταν τα τζιχαντια ειχαν στα βιντεο τους την ακροπολη για τα επομενα χτυπηματα εκει δεν ”φοβοσουν”?? Δεν ξερετε τι σας γινεται! Και μετα λεμε πως βγηκε το αναρχοκωλοπαιδο 2 φορες.

    4. Τα αντίποινα θα είναι Πολλά κ παντού απο τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους Τώρα ξεκίνησαν έναν Παγκόσμιο θρησκευτικό πόλεμο

    Comments are closed.