ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ – ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑΝΚ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    455041974

    Η τουρκική προέλαση συνεχίζεται κανονικά ενώ η Άγκυρα αποστέλλει δεκάδες άρματα μάχης στην συριακή πόλη Manbij για να «αναπληρώσει» το κενό που αφήνουν οι Αμερικανοί και φαίνεται πόσο ανεδαφικό είναι να εξαγγέλλουν οι Κούρδοι συμμαχίες τις οποίες πλέον δεν μπορούν να συνάψουν επί της ουσίας.

    Αντίθετα δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες ότι ο συριακός Στρατός έχει εισέλθει στην πόλη της Manbij.

    Αυτό που έχει εξακριβωθεί είναι ότι ο συριακός Στρατός έχει λάβει θέσεις βόρεια και δυτικά της πόλης απέναντι από τις τουρκικές δυνάμεις. Πιθανότατα οι Τούρκοι να επιτρέψουν στους Σύρους να καταλάβουν κάποιο κομμάτι της πόλης, αλλά άμα το θέλουν και μάλλον κατόπιν συνεννοήσεως με την Μόσχα.

    Και φυσικά δεν επιβεβαιώνονται οσοι λενε για κατάληψη της Κομπάνι από τα κυβερνητικά στρατεύματα. Αυτό είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί καθώς θα πρέπει να διασχίσουν 300 χιλιόμετρα μέσα από ένα μέτωπο το οποίο ελέγχουν οι τουρκικές δυνάμεις. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο κατόπιν συμφωνίας με την Άγκυρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τώρα στέλνω ΝΑΤΟ…
      Πούντο; πιάστο-φάτο!!!
      Μισό λεπτάκι…

    2. Κατευαίνουμε κι εμείς κολυμπόντας να τους λιανισουμε

    3. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

      1. Τώρα στέλνω αμερικανάκια. Μισό λεπτάκι

    Comments are closed.