ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ: ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕ, ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ. «ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ» ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ Η ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ – «ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ», ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    balkoni01

    Την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα σε μια ήσυχη γειτονιά του Νέου Κόσμου περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

    Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια.  Μάνα και παιδί σκοτώθηκαν. Οι λόγοι που οδήγησαν τη μάνα στην απόφαση να κόψει το νήμα της ζωής του παιδιού της και να δώσει τέλος και στη δική της ζωή δεν είναι γνωστοί.

    Οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια χωρίς προβλήματα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι η γυναίκα, ελάχιστο χρόνο πριν πετάξει το παιδί και ακολουθήσει, ακόμη και τότε, έδειχνε ήρεμη. Και αποφασισμένη. Τόσο, ώστε οι εκκλήσεις μιας άλλης μάνας, που έζησε λεπτό προς λεπτό την τραγωδία, να πέσουν στο κενό.

    Μάνα και η αυτόπτης μάρτυρας, συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές.

    «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις;», τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. “δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γυαλιά σου” μου απάντησε. Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Έξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι».

    balkoni_main01

    balkoni01

    balkoni02

    balkoni03

    Το μητρικό ένστικτο της αυτόπτου μάρτυρος την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. Δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. “Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ…» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη…»

    Κατέρρευσε ο πατέρας που έφτασε στο σπίτι του όταν όλα είχαν τελειώσει…

    Δεύτερος μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στην οδό Κατσαντώνη ο σύζυγος της αυτόχειρος και πατέρας του κοριτσιού.  Μόλις έφτασε αντίκρυσε όσα είχαν γίνει. Ο μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr περιγράφει πως ο πατέρας πήγε να αγκαλιάσει, να γυρίσει γυναίκα και παιδί. «Δεν τον άφησα… Ήρθαν γρήγορα ΕΚΑΒ, αστυνομία…»

    Ο μάρτυρας, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την τραγική οικογένεια, περιγράφει ότι η αυτόχειρας ήταν μια ήρεμη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα. Ήταν ήρεμο, αγαπημένο ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό. Το παιδάκι είχε πρόβλημα υγείας πολύ μικρό, αλλά το ξεπέρασε».

    Ακούστε τη μαρτυρία: 

    Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων για το θάνατο κοριτσιού

    Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό, ενώ του έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα.

    «Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Εχεις απολυτο δικιο σε οτι λες. Αυτα συμβαινουν γιατι εχουμε διωξει το θεο απο τη ζωη μας και μας κυριευει η απελπισια που ειναι δημιουργημα του σατανα. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ.

    2. Κάποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί για όλα αυτά και θα πληρώσουν.
      Το αίμα θα ξεπλυθεί με αίμα.
      ΣΥΝΤΟΜΑ

    3. Τι να πει κανείς…. Άλλη μια μαχαιριά στην Ελληνική μας καρδιά αυτή η τραγωδία…. Γιατί ρε πουστη μου…

    4. δεν περνάει πλέον μερα και να μην εχουμε αυτοκτονίες, και “αυτοκτονίες” βιασμούς, ληστείες, φόνους…
      κάποτε, οχι και πάρα πολύ πίσω σε χρόνια σπάνιζαν όλα αυτά..
      ακόμα και στη κατοχή και μεταπολεμικά αν και υπήρχε μεγάλη φτώχεια στην χώρα μας, οι Ελληνες δεν αυτοκτονούσαν, οι ληστείες οι βιασμοί και οι φόνοι σπάνια φαινόμενα τότε…

    Comments are closed.