ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ! «ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ» ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ – ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο Έντα Γκέμι, ειδικός σε θέματα μετανάστευσης στα Τίρανα, σε παρουσίασή του στην τηλεόραση Κλαν, δήλωσε ότι από το 2011 έως το 2018, περίπου 200 χιλιάδες  Αλβανοί μετανάστες έλαβαν την ελληνική υπηκοότητα.


    Σύμφωνα με αυτόν, η ελληνική υπηκοότητα επιτρέπει τους Αλβανούς μετανάστες να μετακινηθούν πιο εύκολα στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως τα παιδιά των μεταναστών που εγκαταλείπουν την Ελλάδα για άλλες χώρες της Ένωσης.

    «Έχουμε ένα άλλο μέρος μεταναστών, της πρώτης και δεύτερης γενιάς, οι οποίοι έχουν λάβει υπηκοότητα και σήμερα βρίσκονται κυρίως στο Λονδίνο και στις Βρυξέλλες. Από το 2011 έως το 2018, περίπου 200 χιλιάδες Αλβανοί έλαβαν ελληνική υπηκοότητα, γεγονός που διευκόλυνε την μετακίνησή τους στις χώρες της ΕΕ. Εκτιμάται ότι 35.000 Αλβανοί μετανάστες , από τη δεύτερη γενιά στην Ελλάδα, ζουν σήμερα κυρίως στο Λονδίνο και στις Βρυξέλλες», δήλωσε ο Γκέμι.

    Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Μια χαρα ανθρωποι ειναι και αυτοι.
      Πιστευω να μην μου κοψεις και αυτο το σχολιο!!

    2. ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!) ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 2 ΒΙΛΛΕΣ, ΜΑΓΑΖΙ (ΦΟΡΟΚΛΕΒΕΙ ΑΓΡΙΑ!) ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΑΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 500 ΕΥΡΩ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ¨ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΛΒΑΝΕ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ? ΤΟΣΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ . ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    3. Αρκετοί Αλβανοί και Αλβανίδες που ομιλούν πολύ καλά τα Ελληνικά ήλθαν τώρα τελευταία και στις ΗΠΑ και παντρευτικαν με Ελληνοαμερικάνους- ανες , είναι εργατικοί- ες και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα

    4. Ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάνε με μισό μάτι τους Έλληνες του εξωτερικού , που είναι αλβαναρια αλλα περνάνε ως Έλληνες , και σέρνουν μαζί τους την εγκληματικότητα , δολοφονίες ,εμπόριο ναρκωτικών , πορνεια κλοπές ληστείες , και ότι ντροπή υπάρχει στον κόσμο. Αυτό μας ταπεινώνει ως λαό ….. το “Αλβανός” είναι συνώνυμο του υποκόσμου , τώρα πια θα εινα ο υπόκοσμος συνώνυμο του “Έλληνας”

    5. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΝΔ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
      ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΤΡΩΣ ΚΟΥΛΗ ΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΞ ΜΕΓΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !

      1. Αυτό είναι σωστό.. Αλλά ποιος περίμενε τέτοιο καθεστώς έχοντας να βγάλει την μισή χώρα εγκληματίες… νομίζω κάνεις δεν περίμενε κάτι τέτοιο.. μάλλον στο DNA, όχι όλων , υπάρχει κάτι εγκληματικό..
        Όμως κοίτα τι έγινε Μόλις έπεσε η σοβιετικά.. Μόλις έπεσε ο Μαο… γέμισε ο πλανήτης σοβιετική και κινεζική μαφία…

    6. Ταυτότητες, διαβατήρια, ιθαγένεια, υπηκοότητα μόνο με εξέταση dna.Οποιανου και οι δύο γονείς δεν είναι Έλληνες να μην παίρνει τιποτα

    7. αν ειναι να φυγουν δωστε τους και τα εισιτηρια και ας πανε οπου θελουν

    8. Άμεση ανάκληση και επανεξέταση…. δίνουμε μόνο σε ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!!!
      Αν θέλουν υπηκοότητα κράτους της ΕΕ να πάνε στη Βουλγαρία !!!!

    9. η σουηδία έχει γεμίσει αλβανούς το κακό είναι ότι μερικοί δολοφονούν η κλέβουν και δηλώνουν ότι είναι έλληνες και φυσικά τα μμε γράφουν ότι είναι έλληνες αφού έχουν ελληνικά διαβατήρια …..πάθαμε μεγάλο τραμπακούλα μ αυτούς ……

    10. Aς ειναι καλα ο Αντωνακης ο γκαβουλιακας της Νεας Δουλοκρατιας και η φωφαρα η Γεννηματα που χρειαστηκε να κανει επεμβαση στον καρπο απο τις πολλες υπογραφες πουβαζε για ελληνοποιησεις τηγανοκεφαλων κατσαπλιαδων,μουσχαρια προβατοφραπεδοψηφοφοροι να τους χαιρεστε.

      1. Ξεχασες και τα σκατα του Συριζα που τους εσκασε στα επιδοματα.

    11. 200.000 X “3 Pieces and A Soda” ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ=600.000 Pieces and 200.000 Sodas!!!ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ,ΔΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΠΕΛΑΤΕΣ

    12. Η ελλαδα οπως την ξεραμε τελειωσε,ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Δεν την σωνει πια τιποτε.

    13. Στο Ελληνικό προξενείο στο Λονδίνο υπαρχει υπαλληλος που μιλα την Αλβανική ακριβως για να εξυπηρετει κατα δεκάδεςτους Αλβανους χωρις να γνωριζουν γρι ελληνικα και δεν ξερω με τι δικαιολογητικά να τους δινουν ελληνικά διαβατήρια υπό το βλέμμα του πορτρέτου του Πακη επιτελους δεν υπαρχει ενας εισαγγελέας;;;;

    14. Πείτε και το άλλο….. Ο Ελληνικός στρατός είναι γεμάτος με αλβανά τα οποία περιμένουν να γίνει το μπαμ με καμιά τουρκία και θα μας φάνε εκ των έσω…. Τέτοιος λαός ηλίθιος όπως οι Έλληνες δεν υπάρχει στο υπερπέραν άλλος….

    15. Η μοναδική χώρα στον κόσμο που οι πολίτες της ψηφίζουν προδότες και ανώμαλους.
      Εύχομαι με την βοήθεια του ΘΕΟΥ όσοι σκέφτονται μόνο την τσέπη τους και την πάρτη τους να του περιποιηθεί κατάλληλα ένα από τα λαθροπηθίκα που έχουν εισβάλει στη χώρα.
      Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι πατριώτες σύντομα.

    16. Γιατι να μην γινονται Ελληνες ρε σεις? τιμη τους είναι δειτε το κι αλλιως??? αμα θελετε και εσεις 2χιλιαρα πατε να βαλετε και καμια Ελληνιδα να γεννησει…αντε σας εχει φαει η μαλακια και το πληκτρολογιο τρομαρα σας!!!!!!

    17. ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΧΘΕΣ

    18. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ & ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ , & ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ & ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Η ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ & ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ , ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ & ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    19. ΛλΓιατί να μην αποτησουν την ελληνική υποκοοιτοιι οι νόμιμη άνθρωπο η εμείς είστε βάρβαροι ρατσιστές και ότι άλλο οι Έλληνες που πάνε στης άλλες χώρες πως την παίρνουν την ατοιστιχη υποκοοτιτα ασ σκευτουμε κ λίγο όχι πολλά στον αερα

    20. …και μετά έχουμε απορία ,γιατί ο προδοτικός ξύριζα-σφύριζα,πήρε 31%,παρά τις προδοσίες και πουστιές που έκανε…

      Αυτό δεν είναι τίποτα,μπροστά σ’ ότι έρχεται με τις -πολύ- σύντομα ελληνοποιήσεις των παρεπιδημούντων υπόλοιπων μουσλιμιών -λαθροόρκ ,που γεννοβολάνε σαν κουνέλια.. Υπολογίζονται όλοι αυτοί στα 2-3 μιλιόνια και λίγα λέμε…

      Καληνύχτα στην Γραικυλοπιθηκία…

    21. Θα γεννανε οι Αλβανιδες και …θα παιρνουν και το 2χιλιαρο απ’τον Κουλη…
      Να μη μιλησω για τις γυφτισες…που θα γεννοβολανε αβερτα…

    22. Ελλας το μεγαλείο σου, περνανε μας πηδανε και φευγουν, εχουμε γίνει η πορτα της Ευρώπης

    Comments are closed.