ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! 200.000 ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ…ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ! «ΔΗΜΙΟΣ» Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Για το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σωθεί το σπίτι εκείνου που πρέπει να προστατευτεί».

    Επίσης, αναφέρθηκε στην απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας, λέγοντας ότι αυτή θα σήμαινε «την πλήρη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, καθ’ όσον κανείς δεν θα είχε λόγο να πληρώνει τα δάνειά του». Όσον αφορά στον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, ξεκαθαρίζει ότι «θα υπάρχει πρόνοια για τους αδύναμους».

    Εμείς στην εφημερίδα Μακελειό του Σαββατοκύριακου σας αποκαλύπτουμε όλο το ΣΧΕΔΙΟ! Χάνει ο Έλληνας το σπιτάκι του…και πηγαίνει στους λαθραίους – Πώς στήνεται το ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Καλησπέρα Στέφανε,
      Είδα το Παραπάνω Θέμα και Πρέπει να Εκφράσω την Άποψή μου. Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το Έχω Γράψει Πολλές Φορές πως ΔΕΝ θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα του Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας. Τα Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ που θα Κατασκευαστούν θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους. Οι Δήμοι της Χώρας θα Πρέπει να Συμφωνήσουν ΑΜΕΣΑ στην Δημιουργία Αυτών των Κέντρων και ΟΧΙ να Φέρνουν Προβλήματα στην Κυβέρνηση με Καθυστερήσεις και Γραφειοκρατικές Διαδικασίες. Αντίθετα με Αυτά που Συνέβαιναν έως Τώρα που η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα, ο Μητσοτάκης Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
      Όσον Αφορά το Θέμα της Πρώτης Κατοικίας, ο Άδωνις Έχει ΑΠΟΛΥΤΟ Δίκιο με Αυτά που Υποστηρίζει. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ Πληρώνει θα Πρέπει να Βγαίνει στον Δρόμο Ώστε να Παραδειγματίζονται και οι Υπόλοιποι. Στο ΜΙΛΑΝΟ Όπου και Βρίσκομαι σε Καμία Περίπτωση δεν Προστατεύεται η Πρώτη Κατοικία. Και Γενικότερα ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ιταλία ΔΕΝ Υπάρχει η Ανάλογη Προστασία. Εξάλλου Αυτοί που Χάνουν τα Σπίτια τους Είναι οι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ και οι ΑΝΕΡΓΟΙ. Όποιος δεν Έχει Δουλειά ας Φύγει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Όπως Εγώ για να Πλουτίσει.
      Τώρα Όσον Αφορά το Θέμα των Μεταναστών και Προσφύγων ΣΑΦΩΣ και Πρέπει η Κυβέρνηση και οι Τράπεζες να τους ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Κατοικία. Με Αυτό τον Τρόπο θα Γίνει η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ τους Όπως Υποστηρίζω Εδώ και Μήνες και θα Μειωθούν τα Φαινόμενα Βίας και Εγκληματικότητας που Οφείλονται σε Κάποιους από Αυτούς.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Κοιτάτε την διαύγεια να δείτε τι λεφτά δίνουν σε ΜΚΟ και τι λεφτα χαλάνε αλύπητα όλα τα πολιτικά λαμόγια και θα σας φύγει ο τάκος όπως εμένα . Έκανα καταγγελία για μία ΜΚΟ και με μήνυσαν για δυσφήμηση και μου ζητάνε και χρήματα . Τα χαμόγια οι υπηρεσίες που έκαναν ελέγχους όλοι πουλημένοι σε πουλημένες θέσεις . Μέσα και η αστυνομία . Όλα βαίνουν καλώς . Θα φωνάξω τον Στέφανο στο δικαστήριο όταν βγει .

    3. Ουτε στα πιο τρέλα τους όνειρα οι λαθρο δεν θα μπορούσαν να εχουν τετοια σπιτια. Απο τις παράγκες οπου έμεναν, τωρα σε διαμερίσματα πολυτελείας. Συν επιδόματα, συν τζαμπα ηλεκτρικό, συν τζαμπα νερό. Ποιος θα φύγει απο εδω;;; Ποιος ειναι αυτος που δεν θα θελήσει να ερθει;;;; Αντι να κανουν την διαμονή τους εδω άσχημη, αυτοι την κανουν και ελκυστική. Μετα μας λενε μπούρδες. Σκέτο σανό μας ταΐζουν και εμεις τον τρώμε και δεν τον χορταινουμε. Οςο για τους Ελληνες, ουτε που νοιάζονται. Η μαλλον νοιάζονται Οςο εχουμε να τους πληρωνουμε. Μόλις φτωχευσουμε μας πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες, οπως θα κανουν με τα σπιτια. Κι εμεις ακομα καθομαςτε, ιςως επειδη νομίζουμε πως εμεις που τωρα εχουμε πεντε φράγκα και μπορουμε και ίσα που επιβιώνουμε, νομίζουμε πως εμεις δεν κινδυνευουμε. Τοσο μυαλό εχουμε. Αν ειχαμε λιιιγο μυαλό, θα δείχναμε αλληλεγγύη σε ολους αυτους που θα χάσουν τα σπιτια τους, γιατι θα ερθει και η σειρα μας. Αλλα πουουου…..Και φανταστείτε,μηδέν θα πάρουν μονο τα σπιτια των δανειζόμενων, αλλα και των εγγυητών. Δηλαδη των παιδιων κάποιου αλλα και το δικο του επειδη μπήκε εγγυητής για το παιδι του σε μια εποχή που ΗΞΕΡΕ πως μπορούσε να πληρωςει το παιδι του, αλλα και ο ιδιος.

      1. Σκασε μωρη φακλανα,τραβα βρες δουλεια που ολη μερα εισαι στον καναπε και μας πριζεις τα παπαρια με της σαχλαμάρες σου!

    4. Οσα λαμογια ειναι στο Δημοσιο και παραλληλα στον Νομο Κατσελη να πληρωσουν….ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ

    5. ρωτατε , ξερετε πως ο ελληνας το βγαζει το προφυλακτο; οχι λεει ο αλλος.
      κλανοντας του απαντα!!!

    6. Επανασταση τωρα φωτια και τσεκουρι σε αυτιυς που δωσαν τα λεφτα τις ανακαιφαλεοποιοισης…των τραπεζων .με αυτη την λογικη δωστε και σε οσους δεν παει καλα η δουλεια τους..οι κολοτραπεζιτες τηραν τα δις απο τι γαμημενο το κρατος και θα παρουν και τα σπιτια…παρτε οπλα και τον πρωτο πουστη που θα ερθη να κατασχεση στο δοξα πατρι…και επισεις στα λαμογια που θα αγοραζουν απο πληστηριασμους..σωθηκαν οι εργολαβοι να αγωρασουν οι οι ιδιωτες….

    7. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ,
      ΜΕ ΤΗΝ ΞΗΦΟ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛ Ο ΚΟΛΠΟ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΛΗΘΙΩΝ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΗΛΑΜΕ? ΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΕΣΥ ΡΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΟΠΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ.

      1. Ρε φολαρακι δεν ξερεις ποια αρχ…δια τους φιφηζουν??????2οοο.οοο.οοο δημοσιοι τη τους βαζεις ολους τους ελληνες στο ειδιο σακι??????ρε φιλαρακι δεν ξερεις την singular logik που καταμετραει τους ψηφους στις εκλογες δεν σου περασαι απο το μυαλο οτι παιζει νοθεια οτι και να ψιφησεις σου βγαινει Μερκελ τη δεν καταλαβες?????? ακομα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΟ ΣΑΚΙ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ

    8. Ρε καραγκιόζη μπουμπουκοφλώρε, πάρε τα σπίτια απ’ τους μπαταχτσήδες (βίλα, μεζονέτα και καγιέν με απλήρωτο δάνειο δεν συνάδουν) αλλά δώσε σπίτια στους Έλληνες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, σε νέα ζευγάρια για να κάνουν οικογένεια. Μου ταΐζεις τους ισλαμοπίθηκους γελοίε

    9. 100% προστασία της δωρεάν παραχωρημένης κατοικίας σε πρόσφυγες και μετανάστες.

      1. ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
        Με την ίδια λογική που παραχωρούν σπίτια σε τέτοια παράνομα και απροσκαλεστα έως καλοδεχούμενα υποκείμενα που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο ελλαδιστάν για να διώξουν τους Έλληνες, έτσι και μεις με ακριβώς αυτήν την λογική θα τους δώσουμε το μπούλο που θέλουν και να απειλήσουν κιόλας

    10. Ε και? Σκασμός τώρα γραικύλοι,ούτως ή ‘αλλως δε θα κουνηθεί φύλλο.
      Η μεγάλη επανάσταση με κινητοποιήσεις και κλείσιμο δρόμων θα γίνει όταν πάνε οι δημόσιοι, ένστολοι και μη να πατήσουν το pin στο atm και βγει κωλοδάχτυλο.Έτσι ραγιάδες?

    11. Οποιος έχει δουλειά και χρήματα πρέπει να πληρώνει το δάνειό του έστω με ένα διακανονισμό γιατί όπως και να το κάνουμε το ταμείο των νοικοκυριών είναι μείον και αλλιώς ήταν πριν την κρίση, και πάλι αυτό βέβαια πρέπει να αποδεικνύεται με ντοκουμέντα για την οικονομική τους κατάσταση. Ομως όποιος έχασε τη δουλειά του και δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι κρίμα να χάνει το σπίτι του γιατί δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος για την κακή πορεία στη ζωή του, υπάρχουν άλλοι πολιτικοί και κυβερνητικοί που έπαιξαν σαφώς αρνητικό και καταστροφικό ρόλο στον οικονομικό κατήφορο της χώρας!! Επίσης με τα αμαρτωλά δάνεια των κομμάτων, των διαφόρων οργανισμών, καναλαρχών και ψευτο-επιχειρηματιών τί θα γίνει??!!! Είναι ντροπή πάντως να αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων και να τα δίδουν πεσκέσι σε λαθραίους αλλοδαπούς, αυτοί που τα σκέπτονται αυτά δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και έχουν μίσος εναντίον των Ελλήνων!!!!!!!

    12. Soto κοψε τις μαλακιες. Με άλλες προδιαγραφές πήραν οι άνθρωποι τα δάνεια και αλλα έγιναν. Ολα ενα παιχνίδι είναι. Και εσυ που δινεις καθε μηνα ενοίκιο είσαι μάγκας νομίζεις.

    13. Όποιος δεν πληρώνει τα δάνεια ενώ έχει να ανταποκριθεί σε μία λογική μηνιαία δόση βάσει εισοδήματος, τον μπούλο… Αρκετά με τους αεριτζήδες. Από τις λίγες περιπτώσεις που οι κωλοτράπεζες έχουν δίκιο να φωνάζουν…

      1. πινετε ουζα;

        τα λεφτα μας απο την κομπινα απο τις ΠΑΡΑΝΑΟΜΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
        ποτε θα τα παρουμε; πίσω;
        θα φανε κι αλα τωρα;?;?;?

        ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ , ΓΥΦΤΟΙ ΡΟΘΦΙΑΝΟΙ!!!!;?;?

        1. Ρε φιλαράκο, υπάρχουν άπειροι επαγγελματίες κακοπληρωτές που διαθέτουν περιουσία, βγάζουν μαύρο και αφορολόγητο χρήμα, παίρνουν μέχρι επιδόματα ανεργίας και δεν πληρώνουν τίποτα, ούτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Κάτι τέτοιοι χρέωσαν τις τράπεζες με τα δάνεια που πήραν. Βεβαίως να πληρώσουν και οι τραπεζίτες/τραπεζικοί υπάλληλοι που έδωσαν δάνεια σε γνωστούς κακοπληρωτές καθαρά για πολιτικούς σκοπούς ή για να λάβουν και οι ίδιοι bonus. Τέτοια ήταν και η φούσκα που έσκασε στην Αμερική το 2008.

          1. δεν σε ξερω κι ουτε είμαι ξαφνικά …¨φιλαράκος….¨ απο που κι ως που, τι σχεση εχω εγώ, με κάτι σαν κι εσένα; πόσα σου δίνουνε για να κοροιδεύεις τον κόσμο
            ΡΟΥΦΙΑΝΕ;;; ΦΑΙΝΕΣΑΙ ! ! !
            ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;; ΓΎΦΤΟ;;;;;;;
            ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ;;;;
            ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ! ! !
            1. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ! ! !
            2. ΜΕΤΑ,,, ΤΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ! ! !
            3. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΤΑ ΔΙΚΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΆ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

    14. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Από τη μία αυτός που πρέπει να προστατευθεί. Από την άλλη αυτός που έχει αλλά δεν πληρώνει. Αυτόν τον δεύτερο να τον γ@μησει από παντού και δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο. Τι λάθος είπε ο Άδωνις; Έχετε πάθει όλοι μαλακυνση;

    15. Τι μας λέει δηλαδή. Έλληνα θα σου πάρουμε το σπίτι που το απέκτησες υπό άλλες συνθήκες πριν σου κόψουμε το μισθό και θα το δώσουμε δωρεάν να μένουν λαθρομετανάστες?? Εκτός αυτού βλακα Έλληνα θα σου παίρνουμε λεφτά μέσω φορολογίας για να δίνουμε επιδόματα στους λαθρομετανάστες! Επίσης Έλληνα σε χρεωσαμε 110 δις ευρώ για να διασωσεις την ντοιτσε μπανκ, αυτό το είπε ο γιουνκερ ο νταισεμπλουμ και ο κοστατζιο, τα 110 δις πήγανε στην Γερμανία. Σκοπιανό, λαθρομεταναστευση, ενέργεια, χρέος όλα στα μέτρα των Γερμανών. Τσιπρας Μητσοτάκης, οι π@υτανες της γερμανικής κυβέρνησης.

    16. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα κάνουν , εγω ήμουν βλάκας που δεν έπαιρνα δάνειο και προτιμούσα το ενοίκιο ? το σπίτι λέγετε δικό σου οταν δεν χρωστάς σε κανέναν

      1. τι λες ρε τουρκοσπορε πακιστανογαμμενε; Όποιος δουλευε και το πληρωνε και γονάτισε λογω κρισης και παλευει με νυχια και δοντια να ξεπληρώσει, και επειδή ήταν πιο εργατικός από σενα τον τεμπελχανα που σε νοιαζει μονο ο φραπε και το fb, γιατί να το χάσει;
        Αφγανολαγνε που γραφεις ότι θα κανουν και καλά

        1. Ανόητε eleos , πηγαινε και δίωξε τους λαθρομεταναστες και θα δεις πως θα πέσουν οι τιμες στα σπίτια και θα ανεβούν οι μισθοί και οι παροχές που θα εχεις απο το κράτος και ασε της αμπελοκουμμουνιστικες φιλοσοφίες , οκ ?

      2. Κ για χρεη ΕΜΦΙΑ, ΔΕΗ κλπ σ περνουν τ σπιτι. Αν καποιος εχασε τν δουλειατου δλδ θ χασει κ τ σπιτι του

      3. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ. ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ. ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΗΛΙΘΙΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

      4. ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

      5. Και γιατί ρε μεγάλε εγώ που δεν έχω δάνεια να πληρώσω την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών, με ποιο δικαίωμα με χρεώνουν? Από την στιγμή που το κράτος έδωσε πολλά δις στις τράπεζες χρεώνοντας τον λαό, με ποιο δικαίωμα θέλουν πίσω τα λεφτά τους στο ακέραιο μάλιστα? Να μου επιστρέψουν τώρα τα λεφτά που με χρέωσαν για να τα δώσουν στους τραπεζίτες, γ@μω το σπίτι τους, τα λεφτά τώρα πίσω από τις ανακεφαλαιοποιησεις.

    17. Τις τράπεζες γιατι τις ανακεφαλαιοποιησαμε;;; Ξέρει κανεις να μας πει;;; Ας ρωτήσει καποιος τον …κυριο…Γεωργιάδη. Μηηηπως εκείνος ξέρει.
      Αλλα βεβαια τόσοι λαθρο που βρίσκονται ηδη εδω και αλλοι τόσοι και περισσοτεροι που θα έρθουν, που θα μεινουν;;; Στα σπιτια μας φυσικα. Οςο για ρους Ελληνες δεν τους νοιάζει, αλλα ξερουν πως οι Ελληνες μπορούν να φύγουν στην ΕΥρωπη, ενω αυτους δεν τους θελουν. Οποτε σκεφτονται με εναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Και οι Ελληνες θα φύγουν απο την Ελλαδα, οπου στο εξωτερικό σε μια δυο γενιές το πολυ θα εξαφανιστούν και θα αφομοιωθούν και η Ελλαδα θα γινει οπως την θελουμε, Μουσουλμανική δηλαδη. Για οςους Α Ελληνες μεινουν θα αναγκαστούν να συμβιώσουν μεσα στο ιδιο τους το σπιτι με τους λαθρο. Αν και πιςτευω πως οταν ξεσηκωθουν οι λαθρο και λεω οταν και οχι αν, γιατι ειναι σίγουρο πως θα ξεσηκωθουν και θα σφάζουν, νομιζω πως τοτε θα κλείσουν τα σύνορα τους οι Ευρωπαίοι και για μας, με την δικαιολογια πως μπορει να περάσουν στο έδαφος τους και τζιχαντιςτες, Οποτε θα μας αφήσουν εδω να σφαγιαστουμε. Κάποτε έγραφα πως οι Ευρωπαίοι θα κλείσουν τα σύνορα τους και θα εγκλωβίσουν εδω τους λαθρο και με έβριζαν. Δυςτυχως επιβεβαιώθηκα.

      1. μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Γιανη και τον Αλεξη ? λεω εγω , μπας και γνωρίζεις τι έγινε τον φεβ του 2015 ?

    Comments are closed.