ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥ” . ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ “ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ” ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    silipseis

    ΦΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

    Από τις 14 Ιανουαρίου, η Κρατική Ασφάλεια και η περιβόητη αστυνομική “Στάζι” του Τμήματος “Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”( είναι το περιβόητο αντιδημοκρατικό κλιμάκιο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που συλλαμβάνει πολίτες κατά το δοκούν), κατόπιν καταγγελίας βουλευτών και νυν υπουργών που πήγαν και κατέθεσαν σαν ρουφιανο-καρφιά κατά ελευθέρων Ελλήνων πολιτών- ότι δήθεν τους έστελναν μηνύματα και τους τρομοκρατούσαν και απειλούσαν τάχα τη ζωή τους για να μην ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών- έχει ξεκινήσει ένα ανηλεές κυνήγι μαγισσών που επιδιώκει την κάμψη του πατριωτικού φρονήματος του Λαού.

    Συγκεκριμένα, στην δικογραφία κατά πληροφορίες, υπάρχει άρση κινητών τηλεφώνων σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας-κατά παραγγελία του εισαγγελέα-με αποτέλεσμα πολίτες να σύρονται στην Κρατική Ασφάλεια, να αναζητούνται και να διώκονται, για ψύλλου πήδημα και για ανύπαρκτες και σκηνοθετημένες κατηγορίες.

    Μάλιστα, για να καταδειχτεί η απόλυτη κενότητα των κατηγοριών, επιχειρήθηκε να συσχετιστεί αγωνιστικό μήνυμα διαμαρτυρίας που εστάλη σε πολιτικούς από Έλληνα πολίτη, με σοβαρό ποινικό αδίκημα, που στήθηκε από δικογραφία Συριζοφρουρών. Το μήνυμα φέρεται να έγραφε: 

    “Θέμα χρόνου να βρεθείτε στη φυλακή, τι νομίζετε θα είστε στο απυρόβλητο για πολύ ακόμα; 
Έχετε διαπράξει όλα τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας. 
Ο κοσμος είναι οργισμένος τα ανέχτηκε όλα αλλά το διαμελισμό που φέρνετε δεν θα τον επιτρέψει. 
Για τα λεφτά και την καρέκλα προδώσατε τη Πατρίδα θα το βρείτε και από το Θεό και από το Λαό και η τιμωρία σας θα είναι αμείλικτη !”

    Ο πατριωτικός Λαός θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Επιχειρείται η φίμωση του. Πρωτόγνωρες καταστάσεις πολιτικής και κρατικής κατασταλτικής αλητείας.

    Στη σημερινή αλλά και στην αυριανή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όλο το ρεπορτάζ με ονοματεπώνυμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Για αυτό έκανε και τον ναύαρχο υπουργό φοβάται για πραξικόπημα

    2. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    3. αλβανια του Χοτζα. περναμε σε νεα εποχη.

    4. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια έσπαγαν τα πάντα σε κάθε τους διαδήλωση,διαπομπεύοντας τους πάντες με κατάρες κι αφορισμούς,καίγοντας ανθρώπους ζωντανούς(βλέπε τράπεζα)λεηλατώντας περιουσίες,βρίζοντας και φτύνοντας εθνικά και όχι μόνο σύμβολα εις το όνομα της αριστερής,δήθεν Δημοκρατικής Συμμαχίας,έχουν επιδωθεί σε ενα λυσσαλέο κυνηγητό απέναντι σε κάθε τι Πατριωτικό,Ελληνικό,Χριστιανικό και οχι μόνο γιατι γνωρίζουν οι λεχρήτες ότι ο χρόνος που έχουν είναι περιορισμένος και ότι δεν θα έχουν αυτή την ευκαιρία ξανά της αριστερής παρένθεση.
      Για τον λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουμε ότι το διάστημα αυτό θα είναι περίεργο και επικίνδυνο και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα σε αυτά που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε πάντα με θάρρος και πίστη απέναντι στούς επικίνδυνους νεομπολσεβίκους

    5. Θελω να ξερω αυτά τα κτηνη που ψηφισαν τα κουμμουνια τι εχουν να πουν τωρα.

    6. Αυτο το πραγματικο Πρόσωπο της αριστερης χουντας…ετσι καναν και σε μενα….ειναι μεγαλοι ρουφιανοι….μιλαμε για μεγαλους μπαγλαμαδες….δηλ ο μπαγλαμας ειναι και ωραιο οργανο τον προσβαλουμε….αλλα μεγαλος μπαγλαμας ο Τσιπρας….αυτα ειναι παρασιμα μην μασατε….τιμη σας και περηφανεια σας ειναι αυτα….

    7. Φατε ελευθερα φασιστικο τσιριζα καραγκιοζηδες ψηφοφοροι του.

      1. χατζηαβατηδες οι ψηφοφοροι του τσιριζα …

    8. Τολμανε να αποκαλουν τους αντιφρονουντες Φασιστες και ναζι …. ωχριουν τα πεπραγμενα των ναζι μπροστα σε αυτην την καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων εκ μερους των κομμουνιστων.
      Οταν μιλουσαν για ελευθερια δεν εννοουσαν την δικη σας , ραγιαδομαλακες. Εννοουσαν την δικη τους ελευθερια να σας κανουν ο’τι θελουν . ΚΑΙ να σας σκοτωσουν ακομα , οπως σκοτωσαν τον Κατσιφα.

    9. Ρόμπες ξεκούμπωτες δημοκράτες του κώλου! Στην φυλακή όλοι οι προδότες επιτέλους για εσχάτη προδοσία. Οι απειλητικές αφίσες και τα σπρέυ στους τοίχους με βρισίδια για την Ελλάδα απο τους μπαχαλάκηδες είναι δημοκρατικές να φανταστώ; Εγώ δεν γουστάρω να περπατάω και να βλέπω μπούρδες και βρισίδια του τύπου το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και γαμώ την Ελλάδα ή την θρησκεία, απο τους μούλους τους! Οι αφίσες των πατριωτών οι οποίες δεν περιέχουν καμιά απειλή τους ενόχλησαν. Έτσι να σας τσούζει φασιστερά σκατά, δεν θα μας φιμώσετε ποτέ!! Εμείς θα σας θάψουμε!

        1. ΣΕ ΠΑΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.

        2. Θα σας τα κόψουμε (αν τελικά έχετε) βρωμοπατσαβούρια !

    10. Ψέματα λέτε, δεν σας πιςτευω. Δημοκρατία εχουμε (Χαχαχαχα) η ετςι μας λενε τουλάχιστον, οποτε μπορουμε να διαμαρτυρηθούμε με κατι που κανει η κυβερνηση μας με το οποιο δεν συμφωνούμε. Κι έπειτα για ποια παράνομη αφισοκόλληση μιλάτε!! Εγω βλεπω αφίσες παντου απο επιχειρήσεις, και γύρω στις εκλογες βλεπουμε αφισες απο κόμματα και πολιτικους. Θελετε να μου πείτε πως οι πολιτικοι ειναι παράνομοι οταν κολλάνε παντου, τις κομματικές τους η προσωπικές τους αφίσες;;; Ε οχι, δεν σας πιςτευω. Οι δικοί ..μας…πολιτικοι δεν κανουν ποτε τετοια πραγματα. Ντροπή σας να λέτε ψέματα. Χιχιχι

      1. Η δημοκρατία τους πιο πάνω απ’την Πατρίδα.

      2. Καθε φορα που γραφεις σχόλιο στον ακουμπάνε και κανεις αχχχ?

    11. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΓΧΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ….ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ……………………ΙΣΤΟΡΙΑΣ .ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ

    12. να η δικτατορια του κομουνισταριατου του ξεκωλαριατου του καροταριατου και ξεφτιλααριατου!

    13. Οποιο μ@@νι ξαναμιλησει για την 21η Απριλιου και την πει “χουντα που δεν μπορουσε ο κοσμος να εκφραστει ελευθερα εναντιον του καθεστωτος γιατι θα τον επιανε η αστυνομια”,θα του τριψω στη μαπα αυτα της “δημοκρατιας” που συλλαμβανει πολιτες γιατι εστειλαν ενα sms η κολλησαν μια αφισα,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ απειλητικο μυνημα.Να μη θυμηθω ποσες φορες και με ποιο τροπο εχουν κυνηγησει το Στεφανο Χιο για τις αληθειες που λεει και γραφει.Ολα αυτα επι “δημοκρατιας”.Ηταν αντισταση να γραφουν στους τοιχους “κατω ο Παπαδοπουλος” και να βαζουν βομβες σε σκουπιδοντενεκεδες που τραυματιζαν περαστικους,ενω ειναι φασισμος και απειλη το “εσυ θα πουλησεις τη Μακεδονια” και τα συλαλλητηρια.Βρωμοκουμουνια και ελαφροδεξιοσοσιαλιστες του κωλου.

    14. …..Η ΚΟΚΚΙΝΗ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ” ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!….ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑ!!….ΚΛΑΙΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!!….<>

    Comments are closed.