«ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ… ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ…». Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

    Κοινοποίηση:
    KOULIS MOUNTZOYRIS

    Το βίντεο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Τετάρτης ήταν η αιτία που ακυρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη την Πέμπτη.

    Στο βίντεο ο κ. Μουτζούρης κάνει λόγο για «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» αναφερόμενος στα ΜΑΤ, ενώ για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό λέει «Δεν πάω στο ραντεβού με Μητσοτάκη, να κι αν είναι οργισμένος», κάνοντας τη χαρακτηριστική προσβλητική κίνηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Η προσβλητική κίνηση δεν εγινε απο τον περιφερειάρχη ,προσβλητικά ήταν τα λόγια προφανώς του συνομιλητή του όταν του είπε οτι ο Πρωθυπουργός ήταν οργισμένος, δηλαδή τι;θα τον έκανε ντα;απάντησε όπως θα απαντούσε ο καθένας και ας αφησουν οι δημοσιογράφοι τα παιχνίδια των εντυπώσεων

    2. Ρε σεις υποστηριξτε τον ανθρωπο κ τσ νησια, ….

    3. ” Ίσως έπρεπε να υπάρξει, κάποτε, νόμος <> .Γιατί οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν . “

    4. ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!

    5. Αν ζουσε ο μακαριτης πρωην προεδρος της Τουρκιας, Τουργκουτ Οζαλ, η χαρα του θα ηταν απεριοριστη, εγινε και γινεται αυτο που ελεγε τοτε, κατεκτησε Ελληνικα εδαφη,χωρις τουφεκια, η Τουρκια, εφαρμοζοντας το σχεδιο του, στελνοντας χιλιαδες λαθροεποικους στα νησια και κατ’ επεκταση σ’ ολη την Ελλαδα!!!!!!! Και οχι μονο αυτο, αλλα μας εβαλαν να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!!!!!!!!!!! Αντι οι νησιωτες να πεταξουν με τις κλωτσιες στην θαλασσα ,αυτους που παιζουν μπιλιαρδο στην πλατη τους, οπως ειναι οι αλητες των ΜΚΟ και καποιους αλλους λαθρολαγνους και να απαιτησουν απο την κυβερνηση να παψει να δεχεται τις βαρκες, αυτοι σκοτωνονται με τα ΜΑΤ!!!!!!!!!

    6. Μια χαρά τα είπε ο περιφερειάρχης. Όταν υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση και οι άλλοι από τα γραφεία τους είναι στον κόσμο τους, λογικό και αναμενόμενο είναι κάποιος που ζει έντονες καταστάσεις να εκφραστεί έτσι.

    7. γιατι τι θα του κανει ο κουλης το 80% των Ελλήνων αυτο λεει για το παιδακι του harvand χωρις ενα ενσημο ουστ

    8. Πολύ καλά είπε ό δήμαρχος καί ποιός είναι ό πρωθυπουργός;
      Υπάλληλος μας είναι καί τόν πληρώνουμε νά λύνει τά προβλήματα μας.
      Είναι όμως κατώτερος τών περιστάσεων δυστυχώς.
      Τόν μπούλο λοιπόν.

    9. Ο/Η ΤΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ λέει:

      θα πολιτογραφηθώ νησιώτης!!! οι νησιώτες μας ξυπνάνε απ τον ύπνο της ρέκλας…ΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ…!!!!

    10. Όλοι τον έχουμε γράψει στα …… με τέτοια φάτσα κανε καλώ γκράφιτι…

    11. Εκει τον εχω γραμενο και εγω..οι προδοτες θελουν κρεμασμα…αφησαν τα λαθροπιθικια να μπουν στην χωρα μας τα μουνοπανα οι νδ και συριζα και μας βαζουν να σκοτωθουμε μεταξυ μας στα αρχιδια μου σας γραφω αρχιδια πολιτικοι…

    12. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ,ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ.–ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.–Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ.–

    13. Κώστας Μουτζούρης περιφερειάρχης.
      “Λές καί ήταν στρατός κατοχής”.(τά ΜΑΤ))
      Οταν εισέβαλαν οί Γερμανοί στή Ελλάδα δέν ήταν τόσο άγριοι όπως τά ΜΑΤ στά νησιά.Τούλάχι-
      στον στίς αρχές.Τά ΜΆΤ πού μέ μεγάλη πιθανότητα δέν ήταν Ελληνες αλλά Αλβανοί.Βούλγαροι,
      Τούρκοι φέρθηκαν στούς νησιώτες ,”στούς μπαχαλάκηδες”όπως τούς ονόμασε η Ντόρα,μέ πολύ
      βάναυσο τρόπο.Εριξαν αμέτρητα δακρυγόνα σέ παιδιά καί γυναίκες.Αυτοί είναι οί νταήδες τού
      Κούλη τού γουρλομάτη.Κούλη νά τούς χαϊρεσαι.
      Γιάννης Λάκων

    14. Ν’ αγιάσει το στόμα του, καλά είπε. Ο πρωθυπουργός πρέπει να λογοδοτήσει, όχι οι νησιώτες.

    15. Μιλάμε ο Μουτζούρης πρέπει να τα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ …. Πρώτη φορά βλέπω ένα Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση να θέλουν να κρυφτούν από πίσω ….

    16. Καλά τα είπε σοβαρά και ωραία. Ακόμα και την κίνηση που έκανε την έκανε με τακτ. Ας τον ρωτήσει η κυβέρνηση πως να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Πολύ σωστά τα είπε. Εύγε δήμαρχε.

    17. Μια χαρά τα έλεγε ο άνθρωπος. Ήρεμος, λογικός και με την σιγουρια της εμπειρίας και της ηλικίας του σωστά αξιολόγησε ότι τπτ δεν θα μπορεί να του κάνει. Δηλ. Ειναι οργισμενος ο γουρλοκουλης γιατί οι ντόπιοι δεν κέρασαν τσάι και γλυκό του κουταλιού τα ματ που ο ίδιος έστειλε για να δείρουν τους ντόπιους. Ρε πάνε καλά;;

    18. η ετσι η αλλιως ολοι θα θελαμε στην περιφερεια μας εναν αντιστοιχο περιφερειαρχη να τους μιλησει ετσι…και ας ειναι στημενο ,αισχρο η οτι αλλο το λετε!

    19. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναζήσει το επίσημο ελληνικό κράτος. Να βάζει η αστυνομία τα πόδια στο κεφάλι και να φεύγουν άρον άρον ματ και αστυνόμοι, άλλοι με πολιτικά, άλλοι φορώντας μισές στολές, οι κλούβες σπινιάροντας μέσα στα οχηματαγωγά… Να φεύγει ο επίσημος κρατικός επιχειρησιακός βραχίωνας από ελληνικό έδαφος κυνηγημένος από μια χούφτα κατσικογάμηδες γιδοβοσκούς. Τι άλλο θα δούμε σ΄αυτή τη χώρα.

    20. Τι είπε ρε ο άνθρωπος…. τα αυτονόητα είπε γιατί βάζει τον ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    21. Και λιγα του λεει του προδοτη! Ειναι ενα δειλο και τρισαθλιο ανθρωπακι! Ανθελληνας και μισελληνας μαζι!
      Παιδι της λεσχης Μπίλντεμπεργκ ή μαλλον “σκυλακι” της! Ο Κισσιγκερ τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση γιατι το σκυλακι του εκτελει πιστα τις εντολες του! Ο δε Σόρος κρυφογελα γι’αυτα που κανει το κουταβι τους!

    22. Σας θίξαμε τον Κούλη Στεφανάκο ? αν θες να δεις τι λέει ο λαός δες τα σχόλια στο youtube.

      Μην καταντήσετε γράσο του συστήματος . Ξέρω πρέπει να βγει το μεροκάματο αλλά όχι έτσι ρε παιδια

    23. Στους ανθελληνες πολιτικους ετσι και χειροτερα πρεπει να μιλαμε. ΤΕΛΟΣ. Οποιος πολιτικος οποιουδηποτε κομματος δεν σκεφτεται την Ελλαδα και τους Ελληνες ειναι ανθελληνας και θα εχει την τυχη των δοσιλογων.

    24. ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΗΣ…………

    25. οτι θελουμε θα λεμε στον κουλη γιατι εμεις τον πληρωνουμε και δεν ειναι θεος

    26. Χίο δεν μας τα λες καλα
      Ακαντομαστες εκφράσεις από τους κατοίκους..
      Προσβλητικά λόγια για τον πρωθυπουργό
      Τι λες Ρε;
      Είσαι πατριώτης η ελλαδεμπορος?
      Εχει δίκιο ο Βελλοπουλος τελικα

      1. Εισαι βλακας νικολακη;;; τι δεν καταλαβες,τι δεν καταλαβες;;;; αι στο διαολο που θα χαρακτηρίσεις τον Χιο ελλαδεμπορα,αντε αγορασε καμια αλοιφή για την κωλοτρυπιδα σου απ τον φιλο σου τον Μπεεεε λοπουλο τον μνημονιακια ταγματαλητη!!!

    Comments are closed.