ΣΟΚ – ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΑΖΕΙ “ΧΕΡΙ” ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    thirides

    Την «αξιοποίηση» του πλούτου που υπάρχει στις τραπεζικές θυρίδες των ιδιωτών σκέφτεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

    Μιλώντας με αφορμή το σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για μπλόκο στις τραπεζικές θυρίδες όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο κ. Αποστόλου υποστήριξες πως «υπάρχουν γύρω στις 230.000 θυρίδες όπου εκεί βρίσκεται ένας πλούτος που έχει τη δυνατότητα και μπορεί να βοηθήσει και γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιηθεί».

    «Οι συναλλαγές δεν πρέπει να γίνονται κανονικά; Όταν έχεις μια οικονομία που μπορεί να σταθεί στα πόδια τα δικά μας, δεν πρέπει να γίνουν κινήσεις που να εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες; Όλα αυτά γίνονται για το καλό του ελληνικού λαού», σημείωσε ο κ. Αποστόλου.

    «Δεν πήραμε το μάθημα από τον υπέρογκο δανεισμό που μας έστειλε στα μνημόνια; Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποσαφηνίσω ότι δεν ξέρουμε ακόμη τι θα υπάρχει στο σχέδιο νόμου. Δεν γνωρίζουμε τα μέτρα, μια πρόταση έχει πρόταση.. Γίνονται συζητήσεις δεν είναι κάτι οριστικό.», ανέφερε.

    Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, δήλωσε: «αντιλαμβάνομαι την συμπαράστασή σας στους έχοντες θυρίδες αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε και μια ολόκληρη ελληνική κοινωνία που πρέπει να τύχει της ανάλογης συμπαράστασης, αλλά επαναλαμβάνω ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

    Υπολογίζεται ότι συνολικά στο τραπεζικό σύστημα υπάρχουν περίπου 320.000 τραπεζικές θυρίδες, από τις οποίες είναι μισθωμένες περίπου οι 220.000 (ή το 70%).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΟΠΛΟ, ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    Comments are closed.