ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ! OΤΑΝ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙ@ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑΣ… ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ! ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑ – ΑΥΤΙΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΤΙ. ΤΟ ΔΕ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΜΕ ΤΑ 405.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μακ autias mpalafas

    Και ενώ όλη η Ελλάδα γελάει ακομα με το επίπεδο του ανδρός και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, δείτε εδώ τι είπε στον ΣΚΑΙ.

    Σήμερα το πρωί ο μυστακοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή του Γιώργου Αυτια χτυπησε και πάλι. To ορφανό του Στάλιν με τον βαρύ τραπεζικό λογαριασμό τόλμησε να πιάσει στο στόμα του την πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Για κάποιους μέχρι να έρθει το πρωινό της Δευτέρας θα είναι εφιάλτης. Τα υπόλοιπα στην πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, που από το πρωί θα κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. καπως ετσι ηταν τα πολιτικα σκουπιδια του κοκκινου θιασου για αυτο πηραν στις εκλογες απο τα 3 το μακρυτερο ,..,

      μπαλαφας και που@#$ες μπλε .,.,..

    2. – Εκλασε κανεις? – Οχι,αλλα αρχισε παλι τις μαλακιες ο Μπαλαφας… – Καλα το μυριστικα!!!! μην ασχολειστε με ανυπαρκτους……

    3. Να πλένει το στόμα του με αγιασμό ο γραφικός μπολσεβικός, όταν πιάνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο βρωμόστομά του.
      Ας μας μη για τη χρηματοδότηση της ΑΥΓΗΣ που πουλαέι 300 φύλλα την ημέρα στα γραφεία της Κουμουνδούρου

    4. Το βρήκε χαριτωμένο το σύνθημα της παολα δεν είναι σιλικόνη μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, είναι λέει νεολαιστικο! Όταν οι γύφτοι δολοφόνησαν 7 χρόνων παιδάκι την δολοφονία του παιδιού την χαρακτήρισε απλά…. μια στραβή! Ένα σύνθημα νεολαιιστικο τότε στις συγκρούσεις μετά την δολοφονία του παιδιού ήτανε….. Δεν ήτανε στραβή σκοτώθηκε παιδί, μπαλαφα στο Μενίδι όλοι σε λένε αρ@δι!! Νεολαιοι το έλεγαν και ακουγόταν χαριτωμένο επίσης.

    5. Αγαπητέ Στέφανε,

      Τι να Πεις για το Μπαλάφα. Ότι και να Πεις Είναι Λίγο. Το να Ασχολείtαι Κάποιος με το ΣΥΡΙΖΑ, τον Κατεβάζει Επίπεδο.

      Ας Πάει ο ΣΥΡΙΖΑ να Δει ΠΩΣ Συμπεριφέρονται ΌΛΑ τα ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κόμματα στις Ευρωπαικές Χώρες, και ΜΕΤΑ να Κρίνει, εάν η Δική του Συμπεριφορά Αρμόζει σε Ένα ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ Κόμμα.

      Στην Ιταλία, το Κεντρο-Αριστερό Κόμμα PDS, ( Partito Democratico della Sinistra ), και Όλα τα Κόμματα, Αλλά μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ Θέλει να Συγκαταλέγεται στην Κεντροαριστερά, για αυτό και Αναφέρομαι στο PDS, Έχει Ένα Πολυτισμένο Επίπεδο, και Όπου Καλούνται τα Στελέχη του, σε Όποια Ενημερωτική Εκπομπή, τους Ακούς να Μιλούν με Ένα Ορθό Λόγο, με Ευγένεια, τι να Λέμε Τώρα, Ένα Επίπεδο ΠΟΙΟΤΙΚΟ και Όχι Πεζοδρομίου και Αλάνας.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    6. Σφαίρα στο σβέρκο και πέταμα σε κάνα γκρεμό θέλει το μαρξιστικό απόβρασμα με τις οκταψήφιες καταθέσεις!

    7. ρε βλημα η κασιματη δεν ειναι νεολαια ειναι βουλευτης και την φυλανε οι αστυνομικοι και στο τελος τελος οταν εσεις οι απλυτοι ησασταν στις καρεκλες για θυμησου τι εντολες δινατε σε αυτους ( τους μπατσους γουρουνια δολοφονους) να κυνηγουν συντσξιουχους και πατριωτες στην θεσσαλονικη για τα σκοπια που πουλησατε εσεις την μακεδονια εχεις και αποψη βδεληγμα

    Comments are closed.