ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΞΕΔΙΔΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΔΑ

    Κοινοποίηση:
    koritsi

    Έναν εφιάλτη ζούσε το τελευταίο εξάμηνο μια ανήλικη στην Ηλεία, η οποία είχε πέσει θύμα ενός αλλοδαπού ο οποίος τη εξανάγκαζε να εκδίδεται.

    Η κοπέλα, επίσης αλλοδαπή, ζούσε εφιαλτικές στιγμές καθώς αναγκαζόταν να δίνει το κορμί της σε αλλοδαπούς σε περιοχές της Ηλείας έναντι αμοιβής την οποία κρατούσε το τέρας που την εξέδιδε!

    Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που ταυτοποίησαν τον 22χρονο αλλοδαπό μαστροπό, έβαλαν τέλος στα βάσανα του 17χρονου κοριτσιού, το οποίο υποχρέωνε με βία και απειλές να προσφέρει καθημερινά τις ερωτικές “υπηρεσίες” της σε δεκάδες εργάτες γης στη Βάρδα και τη Μανωλάδα Ηλείας.

    Το κορίτσι έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου και έχει ήδη τεθεί σε προστατευτική φύλαξη, ενώ σε βάρος του νεαρού ομοεθνούς της σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΜΠΑ…ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο “ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ” ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ “ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ” ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ??? Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

    2. Τώρα πρέπει να ταίζουμε το ρεμάλι στις φυλακές με όλα τα επακόλουθα και να στηρίξουμε και την πουτάνα αλλοδαπή που δεν ήταν πουτάνα αλλά την έκανε ο άλλος . Δικαστήρια , ψυχολόγοι νοσοκομεία , σπίτια επιδόματα . Τόσο φτηνά πληρώνουμε τους αλλοδαπούς επενδυτές .
      Έκοψαν μισθούς και συντάξεις , μεροκάματα , τίποτε δεν άφησαν όρθιο μόνο τους μισθούς τους τα σκουλήκια για να κάνουν παιχνίδι και να μας δουλεύουν .
      Στο δημόσιο δεν δουλεύει κανείς γιατί τους κατέβασαν λέει τους μισθούς για αυτό τα ραντεβού και οι απαντήσεις στα θέματα του πολίτη δεν υπάρχουν ούτε για τον επόμενο αιώνα .
      Εγώ πάντως ντρέπομαι να πω ότι είμαι Ελληνας στο εξωτερικό .
      Λέω άλλη υπηκοότητα στα καταστήματα διότι όταν ένα γκρούπ Ελληνες στο Λονδίνο μπήκε σε πολυκατάστημα και τους ρώτησαν από πού είναι τους πέταξαν έξω . Εγώ κρύφτηκα μην με πάρουν χαμπάρι .

    3. Ξεφτίλα γενική σε όλους τους τομείς η Ελλάδα .
      Έχει αντίρρηση κανείς ;
      Aς προσέχαμε , τώρα δεν μαζεύεται τίποτε έτσι θα περνάμε .
      Ένας πόλεμος να καθαρίσουμε πρώτα τους εντός και μετά βλέπουμε .

    4. Λίγο πιο μακρυά, στη Γαστούνη, εκδίδονται και οι μικρές γυφτοπούλες. Έτσι είναι η ζωή στον κάμπο, πορνεία, μπόλικη φούντα και εγκληματικότητα.

    5. Άμεσα φυλακή η κοπέλα διότι δίχως επίσημη ανακοίνωση από ιατροδηκαστες τής ΜΚΟ εξέθεσε αυτον τον άμοιρο και αξιολύπητο λαθροπιθηκο! Παρακαλούμε όλοι πανελλαδικά την άμεση αποκατάσταση αυτού του αμοιρου νέου με ένα επιπλωμένο διαμέρισμα και ένα έξτρα επίδομα ευχαριστούμε!

      1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΛΠ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.

    6. Άλλαξε ο κολλιές μεταξύ τους, που είναι το παράξενο ;;;;

    7. Σ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ

    Comments are closed.