ΣΟΚ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΈΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    EKSARXEIA

    Δεκάδες αλλοδαποί, περίπου 100-140, αλλά και ένα κοτέτσι, βρίσκονταν στο υπό κατάληψη κτίριο στη συμβολή των οδών Οκταβίου Μερλιέ και Πρασσά, στην περιοχή των Εξαρχείων, στο οποίο πραγματοποίησε τα ξημερώματα επιχείρηση εκκένωσης η ΕΛ.ΑΣ.

    Το κτήριο ήταν υπό κατάληψη εδώ και τέσσερα χρόνια και οι αλλοδαποί που διέμεναν εκεί είχαν φτιάξει μέχρι και κοτέτσι στην ταράτσα, προκειμένου να έχουν αβγά.

    eikones-apo-katalipsi-exarheia

    eikones-apo-katalipsi-sta-ejaxarheia

    eikones-kataolipsi-exarheia-mesa

    eikones-mesa-apo-thn-katalipsi

    Στο πρώην 5ο Λύκειο Αθηνών, είχαν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, κρατική ασφάλεια), καθώς και 4 πούλμαν προκειμένου να μεταφέρουν τους πρόσφυγες και μετανάστες στη διεύθυνση αλλοδαπών, ώστε να γίνει εξακρίβωση στοιχείων.

    Στη συνέχεια όσοι έχουν αιτηθεί άσυλο θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας (πιθανότατα στην Κόρινθο), ενώ όσοι βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα θα μεταφερθούν στην Αμυγδαλέζα προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία απέλασής τους.

    Στο κτίριο στη συμβολή των οδών Οκταβίου Μερλιέ και Πρασσά που βρισκόταν υπό κατάληψη εδώ και τέσσερα χρόνια οι αλλοδαποί που διέμεναν εκεί είχαν φτιάξει μέχρι και κοτέτσι στην ταράτσα, προκειμένου να έχουν αβγά.

    Ο φωτογραφικός φακός πάντως κατέγραψε για άλλη μια φορά οικογένειες με παιδιά να βρίσκονται σε υπό κατάληψη κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.

    Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΛ.ΑΣ είχε προχωρήσει σε εκκένωση δύο υπό κατάληψη κτιρίων στην οδό Αχαρνών απομακρύνοντας πάνω από 250 πρόσφυγες και μετανάστες που διέμεναν σ’ αυτά.

    Χωρίς προβλήματα εξελίχθηκε η διαδικασία εκκένωσης του κτιρίου στη των οδών Οκταβίου Μερλιέ και Πρασσά στα Εξάρχεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μαύρο σε ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ τους δοκιμάσαμε μας πρόδωσαν απέτυχαν άλλος τώρα ….όσο για το ΚΙΝΑΛ μη μας πουν εμείς δεν κυβερνησαμε γιατί ήταν κάποτε πασοκ το ότι άλλαξαν όνομα και ΑΦΜ για μας οι ίδιοι ειναι ε Γιωργάκη Παπανδρέου? Αλληθεια τι τον έχετε αυτόν που μας έφερε το ΔΝΤ? Όσο για την αλλαγή του ΑΦΜ γίνεται να αλλάξω κ γω ΑΦΜ μήπως και μου διαγράψουν το δάνειο οι τράπεζες? Α ρε απατεώνες….

    2. Ούτε αλλοδαποί, ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    3. Ερυθρές “μπίζνες” εις βάρος της πατρίδας!!!

    4. τι εκπόρνευση ανηλίκων θα γινόταν εκεί…….εδώ στο Πεδίον του Άρεως γίνεται μέρα μεσημέρι.

    5. Βρωμιάρηδες τριτοκοσμικοί που οι κυβερνήσεις θέλουν να ενσωματώσουν. Αφού εδώ ζούνε σε τέτοιες συνθήκες φανταστείτε πως ζουν στις πατρίδες τους. Όμως οι κουνέλες το νου τους στο κοκό . Αραδιάζουνε παιδιά και ήρθαν στη γη της επαγγελίας να τους τα αναθρέψει. Τα λεφτά που δίνει η ΕΕ να τα δίνει στις χώρες τους και να τους υποχρεώνουν να μένουν εκεί. Αυτοί δεν μπορούν να ενσωματωθούν απλά θα μας καταντήσουν χώρα τριτοκοσμική.

    6. Αν δείτε γελάνε γιατί τώρα θα πάνε στα 5στερα οπότε οι αναρχικοί έργο επιτελουσαν καλύτερο. Όσο για το αν υπάρχουν γυναίκες να καθαρίσουν χεστηκα να καθαρίσουν. Αυτές γεννήθηκαν να απολαμβάνουν και να πληρώνουν οι Αθηναίοι τα κορόιδα. Αν μπορούσαν και στα μούτρα τον κουλή θα τον εχεζαν ολόκληρο

    7. Γυναικες δεν υπήρχαν εκει να καθαρίσουν λιγο;;; Αλλα και οι άντρες μονοι τους, δεν μπορούν να καθαρίσουν τον χώρο οπου μένουν;;; Βρωμιαρηδες και γυφτοι ειναι. Ετςι έμαθαν στις χωρες τους, ετςι θελουν να ζήσουν και εδω. Αν ειναι δυνατόν, χολέρα θα πάθουμε.

    8. Ανεμιστηρες, βραστηρες, τηλεορασεις κτλ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ;

    9. Ετσι καταντησαν την χωρα αχρειστοι πολιτικαντηδες!!!!!!! Γεμισαν την χωρα με λαθρο να καταλαμβανουν ξενες περιουσιες με την βοηθεια των βρομιλοαπλυτων και αλητων των ΜΚΟ και αλληλεγγυων πληρωμενων κοπροσκυλων ξενων συμφεροντων!!!!!!!!! Κλειστε τα συνορα να μην περνα κανεις, αλλιως οταν ερθει η ωρα θα παθετε τα καλα των προηγουμενων!!!!!!!!!

    10. ναπαλμ στα εξαρχεια να ξεβρωμισει ο τοπος μια και καλη!

    Comments are closed.