ΣΟΚ! «ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΦΤΕΙ»! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ… «ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ…». (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    TORA

      «Έκρηξη» Κασαπίδη: «Ψάχνουμε εναγωνίως, εδώ κι ένα μήνα, να βρούμε το φάκελο (με τη μελέτη στατικότητας) της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων. Δεν υπάρχει ο φάκελος (στοιχείων) για τη δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδος. Εγώ ντρέπομαι!! Αν συμβεί κάτι σε αυτή τη γέφυρα, που παρουσιάζει μια παραμόρφωση (έβγαλαν μια οδηγία για να μην περνούν βαρέα οχήματα πάνω από ένα συγκεκριμένο βάρος), τι θα γίνει; Ντετέκτιβ θα βάλουμε για να βρούμε τις μελέτες γι’ αυτή τη γέφυρα. Η κατάσταση με τα αρχεία της Περιφέρειας είναι τραγική»

      Μιλώντας στην χθεσινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δεδομένα αρχείων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, αναφερόμενος στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, σε γενικές γραμμές, ανέφερε: «Ψάχνουμε εναγωνίως, εδώ κι ένα μήνα, να βρούμε το φάκελο (με τη μελέτη στατικότητας) της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων. Δεν υπάρχει ο φάκελος (στοιχείων) για τη δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδος. Εγώ ντρέπομαι!!

      IMG_1850

      Αν συμβεί κάτι σε αυτή τη γέφυρα, που παρουσιάζει μια παραμόρφωση (έβγαλαν μια οδηγία για να μην περνούν βαρέα οχήματα πάνω από ένα συγκεκριμένο βάρος), τι θα γίνει; Ντετέκτιβ θα βάλουμε για να βρούμε τις μελέτες γι’ αυτή τη γέφυρα. Η κατάσταση με τα αρχεία της Περιφέρειας είναι τραγική».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕ??? ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΧΙ??? ΒΑΛΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ-ΟΧΙ 20 ΜΕΡΕΣ-, ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΑΒΑΣΑΚΙ!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ “ΚΡΑΤΟΣ”!!! ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΑΜΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ,???

    Comments are closed.