ΣΟΚ! ΟΙ “ΒΡΩΜΙΚΕΣ” ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    tzanakopoylos-1021x576

    Το ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια, είναι κάτι γνωστό αφού το αποκάλυψε η πρώην Υπουργός προεκλογικά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

    Πριν λίγες ημέρες  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δώρο στη σύντροφό του κοσμήματα.

    Πλέον έχουμε και οπτικό υλικό από την αγορά των δώρων με το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι να απαθανατίζει το Δημήτρη Τζανακόπουλο στο κατάστημα κοσμημάτων, στο δρόμο όπου κρατάει τη ροζ τσάντα με το δώρο και τέλος κατά την είσοδό του στο κτίριο της Βουλής.

    Σιγά μην κάτσει να σκάσει για την Novartis. Δείτε το χαμόγελο του. Ξέρει ότι θα περάσει ωραία το βράδυ.

    Δεν γνωρίζουμε αν ήταν στημένη η φωτογράφιση. Αν ήθελε να μην δώσει αφορμή δεν θα περπάταγε κουνάμενος σεινάμενος στο κέντρο της Αθήνας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Καλά ρε πόσο κομπλεξικοί είσαστε; Τι ψυχολογικά κουβαλάτε;

    2. Πριν τον κοντοστούπη μπουχεσοκοπρίτη της καθοδηγήτριας της πούτσας έχουν προηγηθεί τα τσιμπούκια στον Κατρόυγκαλο από το πρώην πρεζάκι.

    3. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ! ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ; ΑΛΛΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ, ΑΛΛΟ ΑΠΑΝΤΑΣ!!! IQ 50 ME 100 ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ…. Ε ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ IQ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…..

    4. Ρε καραγκιόζη ποιός σε λυπήθηκε και σου έδωσε αυτό το κοστούμι που τα μπατζάκια έχουν φτάσει στο σβέρκο σου;; κακομοίρη….
      Ο άντε τράβα τώρα καληνυχτάκια να δώσεις το δώρο του τσίπριιιιι στη τουρκόσπορη

    5. σιγά τον άνδρα, δεν φτύνεις απάνω του, πλάτες κάνει στον Τσίπρα που την έχει γκόμενα για να μη φωνάζει η Περιστέρα

    6. Βγάλε ρε την γραβάτα θα τρίζουν τα Κόκκαλα του Βελουχιώτη (βοήθεια μας)

    7. αχ καλε ειναι και ρομαντικο το καραφλο αγορι

    8. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙ@ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!

    9. κάτι ξέρανε οι ψεκασμένοι που φώναζαν να καεί να καεί το ‘δέλο η βουλή. Ροζ ‘δέλο. …και κάηκε η Μακεδονία, όρνια!

    10. ΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ. ΣΤΗΜΕΝΟ 100% ΓΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ. Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ………..ΣΤΑΡ!!!!! ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ!!

    11. ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΞΥΠΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ Γ 1 ΧΡΟΝΟ Κ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΔΩΡΑΚΙ Ν ΜΗΝ ΠΑΕΙ Κ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ….

    12. δεν τον παω μια τον τζανακοπουλο αλλα θεωρειτε εσεις βρωμοδουλεια οτι πηρε δωρο για την γκομενα του τοτε δεν πατε καθολου καλα.ειπαμε να κανουμε κριτικη αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

    13. Ρε πάτε καλά.
      Να τον ευνουχίσουμε κιόλας τον άνθρωπο.Κακό είναι να πάρει ένα δωράκι στην υποψήφια σύζυγο;;;;;;;;
      Ήμαρτον.

    14. Χοντρά στημένο! αυτός ο τύπος που έζησε 2 χρόνια στο Αιγάλεω….χαχαχχα έχει συνοδεία που δεν θα άφηναν να τον φωτογραφίσουν όταν ήταν στο μαγαζί ούτε να τον ακολουθούσαν. Οι πλούσιοι μπαχαλάκηδες αριστεροί σπάνε πλάκα. Αυτούς τους τύπους είδε από κοντά ο Ερντογάν….

    15. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΣΙΝΑΜΕΝΟΣ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΣ, Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ΄΄ – ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΝΥΝ ΑΘΗΝΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟ……..ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΓΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΣΟΡΟΣ……

    Comments are closed.