ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ! ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΛΗΣΤΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ 4 ΝΕΚΡΟΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage

    Άγρια καταδίωξη στους δρόμους, πιστολίδι μεταξύ αστυνομικών και ληστών και τέσσερις νεκροί ήταν ο απολογισμός της ληστείας-πειρατείας που επιχείρησε συμμορία σε φορτηγό χρηματαποστολής στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Οι ληστές έστησαν ενέδρα στο φορτηγό της UPS, το οποίο μετέφερε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, στην πόλη Coral Gables. Οι δύο ένοπλοι κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα και να αναλάβουν τον έλεγχό του.

    Ακολούθησε άγρια καταδίωξη από την αστυνομία, με πυροβολισμούς και επικίνδυνους ελιγμούς στον δρόμο. Από το πιστολίδι, νεκροί έπεσαν οι δύο δράστες, ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο, το οποίο παρακολουθούσε το κινηματογραφικό σκηνικό που εξελισσόταν δίπλα του.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την καταδίωξη και το σημείο που σταμάτησε το όχημα της χρηματαποστολής:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Δυστυχως εδω οι πολιτικαντηδες εχουν ευνουχησει την Αστυνομια και τα οπλα τα φερουν πανω τους ειναι μονο για διακοσμηση!!!!!!! Μονο νεκροι επιτρεπεται να κανουν χρηση του οπλου!!!!!!! Ζωντανοι επιτρεπεται μονο η χρηση Θυμιατου!!!!!!!!!!!!

    2. Στις ΗΠΑ η αστυνομία γ@μ@ει και δέρνει αλλά κάνει σωστά την δουλειά της.Χωρίς να δίνει σημασία για το ποιός είσαι η απο είσαι.Στο Ελλαδιστάν τώρα οι μπάτσοι είναι μόνο για να κάνουν τους μάγκες μόνο σε εμάς τους Έλληνες.Και κάθονται σούζα και προσοχή μπροστά σε μαχαιροβγάλτες Λάθρο και Γύφτους και μέχρι φάπες τρώνε απο αυτούς!!!

      1. λογικο αφου οι νομοι ειναι μερα με τη νυχτα…

    3. Εκεί είναι Αμερική… είναι χώρα με @ρχιδια και τό κράτος έχει δώσει στην αστυνομία δικαιώματα να κάνει σωστά την δουλειά της… εκεί οι αστυνομικοί θα πάρουν μπόνους, χρήματα, και θα τους κάνει ή πολιτεία ήρωες…. ενώ εδώ στην υποδουλωμένη Ελλάδα κάνει κουμάντο ή καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου…. εδώ θα τους έκλειναν τούς αστυνομικούς φυλακή… γιατί θα έβγαιναν όλοι οι αριστεροί του κ@λου έξω και θα έκαιγαν την Αθήνα. . μετά το 1980 εκεί που φώναζαν οι αριστεροί του κ@λου μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, τό 90% από δαυτους έχουν βάλει τά παιδιά τους στην αστυνομία…. πού νά γλυτώσουμε εμείς οι υποδουλωμένοι πολίτες από τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους δολοφόνους….ας ελπίσουμε ότι θα ξυπνήσουμε και θά ελευθερωθουμε από την υποδούλωση…

      1. Αποτυποσες ολη την αληθεια μεσα σε λιγες λεξεις…ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι ευγε…

      2. το ποιο ωραιο σχολιο,και ας το προοθηση το μακελειο γιατι αυτη ειναι η αληθεια!!!ευγε!!!

    Comments are closed.