“ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ «ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ» – ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ-ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΔΡΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Διαψεύδει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι έχασε την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, υποστηρίζοντας ότι η ανακαταμέτρηση των σταυρών δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζεται, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Όπως αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και πέντε κουτές με βρεγμένα ψηφοδέλτια και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

    Ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνει ο Σκαι, ανέφερε ότι οι έξι σταυροί με τους οποίους προηγείται ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν είναι αποτέλεσμα της νέας καταμέτρησης αλλά πρόκειται για αποτέλεσμα της αρχικής καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

    Διευκρίνισε πως ούτως ή άλλως θα προσφύγει στο εκλογοδικείο γιατί έχουν βρεθεί πολλά δικά του ψηφοδέλτια ανυπόγραφα από τους δικαστικούς εκπροσώπους, αλλά και για τις κουτές που βρέθηκαν βρεγμένες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Προσπαθουν καποιοι να καλυψουν τις νοθοκλοπες αποτελεσματων της singular Logic,γιαυτο αυτες οι παρατυπιες και τα βρεγμενα.

    2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΟΠΕΤΣΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑΣ-ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ.

    3. Γιαυτους τους άθλιους προδότες η έδρα δεν είναι ξεφτιλισμενη. Είναι η χοντρή κονομα για 5 χρόνια. Άθλιοι ξεφτιλες όσοι τους ψήφισαν.

    Comments are closed.