ΣΚΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ Ο ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ! “ΟΧΙ ΚΩΣΤΑ!” ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΟΤΑΝ Η ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ&ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mana-katsifa

    Ο σπαραγμός της μάνας του σκίζει όλη τη Βόρειο Ηπειρο. Ενα απόκοσμο ουρλιαχτό, ένα «όχι» ακούστηκε όταν η νεκροφόρα με τη σορό του έστριψε την ανηφόρα προς το σπίτι της οικογένειας.

    «Οχι», «Κώστα», συνεχίστηκε ο θρήνος της μάνας που όσο κι αν έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι θα γίνει «μάνα σκληρή», μπροστά στο τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο του παιδιού της λύγισε. Ποιά μάνα μπορεί να μείνει όρθια όταν έχει χάσει το παιδί της; Κι ακόμη περισσότερο, όταν το είδε να χάνεται υπό τις συνθήκες που χάθηκε και επί δέκα μερόνυχτα το έκλαιγε χωρίς να μπορεί να το κηδεύσει.

    Η οικογένεια Κατσίφα μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο των Τιράνων, δέκα ημέρες δηλαδή, μετά το θάνατό του. Για αυτό, ο πατέρας και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα ταξίδεψαν από το χωριό Βουλιαράτες στα Τίρανα.

    Αν και δικαιωμένη η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα που πήρε την σορό του γιου της εκφράζει το παράπονό της ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν τους βοήθησε. Όπως είπε, περιμένει ακόμα, ένα τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό.

    «Γιατί το παιδί μου να κάτσει δέκα ημέρας;», διερωτήθηκε, αναφερόμενη στην άρνηση της Αλβανίας να παραδώσει τόσες ημέρες την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα», λέει με παράπονο. Τον ψηφίσαμε και τι έκανε; Αυτόν ψηφίσαμε. Του έλεγα Αλέξη μου, λεβέντη μου, είσαι στο πλευρό μας. Tώρα δεν βρήκε να πει δυο λόγια», ανέφερε σε ενημερωτικό ελληνικό πόρταλ, η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Διαλύθηκα, κουράστηκα», λέει με όση δύναμη της απομένει.

    Η κυρία Βασιλική Κατσίφα ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και τους εύχεται «να έχουν όλοι την παναγία κοντά τους να τους βοηθάει. Να έχουν τη δύναμη να μπορούν να μιλάνε, να μιλάνε σωστά γα το δίκιο του κόσμου. Αυτό θέλω σαν μάνα».

    Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

    Το συγκινητικό σκίτσο στο πατρικό του σπίτι

    Το συγκινητικό σκίτσο του Ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου από σήμερα βρίσκεται σε μια γωνιά στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

    Όπως είναι αναμενόμενο το κλίμα είναι βαρύ με την οικογένεια να καλείται να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη στιγμή, εκείνη του παντοτινού αποχωρισμού, έχοντας στο πλευρό της φίλους και συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που αναμένεται να δώσει το «παρών» στην κηδεία του 35χρονου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΕΑ “ΜΑΒΗ” ΝΕΑ Χ ΝΕΑ ¨”ΕΟΚΑ” ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΕΙ ΤΡΙΓΥΡΟ ΔΙΠΟΔΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ…ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧ…ΔΙΑ

    2. Μπίλη αν λες για μένα μια διορθωση έχω για σένα: Έφη στην Ελλάδα είναι γυναικείο όνομα άρα “τηγανοκεφαλη”
      Αν και στην Ελληνική μας γλώσσα δεν υπάρχει ο όρος. Είναι δύο λέξεις τηγάνι και κεφαλι. Το κεφαλι έχει αρθο “το” δηλαδή ειναι ουδέτερο. Δηλαδή δεν έχει αρσενικό και θηλυκό.

    3. Για πια Ελλαδα;
      Για πια Ελλάδα Άγγελε μου σκοτωθηκες;
      Για πια σημαία έκλεισες τα μάτια σου;
      Για πια πατρίδα αγόρι μου έδωσες αυτό το μαχαίρι στην καρδιά της μάνας σου;
      Για πιο εθνος;
      Για μια Ελλάδα ξεπουλημένη.
      Για μια σημαία που έκανε πολλές πολλές μάνες να κλαίνε τα παιδιά τους.
      Για μια πατρίδα που σε είχε για ξένο.
      Για μια Ελλάδα που μας έδιωξε.
      Γιατί άγγελε μου;;;;;;

    4. Ετσι θα κλαίει η μάνα σου τηγανοκεφαλε πανω απο την κάσα….μονο που δεν θα σε εχει ολόκληρο αλλα σε κομματάκια

    5. Ο Τσίπρας είναι πιο σοβαρή δουλειά με τον ιερονυμο ο άθεος …..

    6. Έφτασε η στιγμή μετά το αίμα Ελλήνων ηρώων να χυθεί και άπλετο των εισβολέων δολοφόνων μέχρι πλήρους καθαρσεως.
      Θα κολυμπάει τρίχρονο δαμαλι και σύντομα.
      Και εθνοκαθαρση βέβαια προ των πυλών.
      Θα κλάψουν αναρχοαπλυτες μανούλες.

    7. Πόσο ήρεμο είναι το πρόσωπο του!! Σαν να μην ταλαιπωρηθηκε καθόλου…. Free pass στον παράδεισο να έχεις! Μας έκανες περήφανους! Κουράγιο στην οικογένεια!

    8. Κουραγιο σε αυτη τη Μανα!!!.Να ειναι υπερηφανη γι αυτον τον Ηρωα..Θα ειναι πιο καλα εκει που παει απο το μπουρδελο που μασ καταντησαν…Να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει..

    9. Άλλος ένας Έλληνας που ψήφισε τον Πινόκιο και είδε … καλό!!!! Όξω ρεεεεεε! Να ξεβρομίσει ο τόπος απο τη κυβέρνηση της ξεφτίλας και της ανικανότητας!!!!!

    10. Αθάνατος!
      Και η πλάκα γράφει δεν ξεχνάμε..
      Όλα εδώ πληρώνονται…στην ώρα τους..

    11. Τα κρυφοπουστρακια που μας κυβερνούν μονο τα αλλα πουστρακια υποστηρίζουν οχι τα παλικάρια σαν τον Κωνσταντίνο

    12. Αν ηταν καμοια πουςτάρα ή καποιος αριστερός μπάσταρδος θα γινόταν τις πουτανας με τα μπουρδελα καναλια του Γιουνισταν των φασισταραδων του ΣΥΡΙΖΑ.εθνικη γιορτή θα τον κάνανε ή αγαλμα ή θα εδειναν και σε κάποιο δρόμο το ονομα του, βλέπεις ειναι Έλληνας γι αυτο τα κουμουνια τον πετάξανε στα σκουπίδια και βγαίνουν ταχα ταχα να μιλήσουν στα τουρκοκαναλα. Ξυπνάτε, το μόνο που δουλεύει ειναι ο νόμος, οφθαλμός αντί οφθαλμού… ΤΕΛΟΣ

    13. Ουκ ΕΛΛΑΤΩ παραδώσω.Αθανατος.Αιωνια σου η μνήμη αδερφέ ημών Κωνσταντίνε ελαφρή να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει.Επραξες αυτό που κάνουν κάθε μέρα στο Αιγαίο οι πιλότοι μας.Δεν παρέδωσες την πατρίδα μικρότερη.ΟΥΚ ΕΛΛΑΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ.ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    14. Αθάνατος! Ήρωας!
      Όμως διρθώστε κάτι στο κείμενο. Στην τελευταία παράγραφο έχει γραφτεί η Παναγία μας με μικρό. Διορθώστε το παρακαλώ.

      1. Διόρθωση: στην τελευταία παράγραφο πριν τα βίντεο.

    15. Μετα λογια δεν γινονται αλλα καντε τα με πραξεις…τωρα ανεβαστε τραπεζικο λογαριασμο αυριο το πρωι να βαλουμε λεφτα…βρειτε μια αποθηκη να μαζευονται πραγματα για τα χωρια της βορειου Ηπειρου ψαξτε για δικηγορους που θελουν να αναλαμβανουν υποθεσεις ανθρωπινων δικαιωματων ψαξτε για δασκαλους μαζεψτε βιβλια για βιβλιοθηκες και σχολια στην Βορειο Ηπειρο να φτιαξουν καφενεια να πηγαινει ο κοσμος να τους επισκεπτεται να ζωντανεψουν τα χωριουδακια που τα εχει φαει η φτωχεια και η λησμονια οι ανθρωποι εκει ειναι τρομοκρατημενοι φενεται απο την πρωτη ματια….

    16. κουράγιο καί υπομονή μάνα ,δυστυχώς στήν ελλάδα εχουμε τύπους – ανθρωπάκια τού κερατ@ ,
      ποιός να σε βοηθήσει πολιτικά η διπλωματικά ?
      κάποιος ψευτοτσίπρας – κάποιος γαβρόβλου ( αυτός ειναι τουρκόσπορος ) – κάποιος πολάκης – κάποια νοτοπούλου – κάποια αχτσιόγλου
      και βέβαια ολοι οι υπόλοιποι αχρηστοι κατά το παρελθόν π.χ. πάγκαλος σαμαράς καραμανλής και σία

      1. Ο μόνος που μπορεί είναι το παιδί της Siemens ο Κούλης. Ο γερμανοπροσκυνημενος…

    17. Ελληνες της Βορειου Ηπειρου μην ξαναφοβηθειται Αλβανο να ζειτε ελευθεροι περηφανοι με τις παραδοσεις σας να βαζεται σημαιες να μιλατε τα Ελληνικα ειστε αυτοχθονες Ηπειρωτες εσεις ποιο πολλα δικαιωματα εχετε σε εκεινα τα μερη απο τους Αλβανους…οποιος σας ενοχλει να μας το λετε να μην φοβαστε τους Αλβανους… σκυλε Ραμα χασισεμπορε εισαι τελειωμενος…

    18. Οτι δεν χριαζεσται ρε Ελληνες παλια ρουχα εργαλεια καρεκλες τραπεζια μπετονιερες σακια με αμμο με τσιμεντα…μην τα πετατε στειλτε στα χωρια στην Βορειο Ηπειρο να φτιαξουνε οι ανθρωποι σχολια καφενεια δρομους καμπαναρια ..να παρει ο τοπος ζωη.. οπως οι γυναικες Ηπειρωτησες ανεβαζαν στα βουνα τα κιβωτια για τις αναγκες του στρατου να στειλουμε και εμεις πραματα…και οσοι δεν μπορουν ενα ευρω ας βαλουν για τα χωρια της Βορειου Ηπειρου να εχουν λεφτα για να μην ειναι ερμαια στους σκυλους τους Αλβανους…οι Ηπειρωτες τοσες φορες ευργετησαν τους Αθηναιους….ολοι μαζι 5 εκατομμυρια ειστε ενα αχ να κανετε θα παρει ζωη ολη η Βορειος Ηπειρος…

    19. Οι Ελληνες της ομογενειας της Νεας Υορκης πανε αυριο στον Ο.Η.Ε να διαμαρτυρηθουν με πανο για καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων στην Βορεια Ηπειρο.

    20. Εγω αρρωστησα απο την στεναχωρια μου με panadol ειμαι και πυρετο….Σκυλοι Αλβανοι ψοφο…

    21. Ο τσιπας)μόνο με τον Ζακ ασχολείται ο νωον νοειτω προδότες του κερατά!!!!

    22. Βαλε τραπεζικο λογαριασμο αυριο το πρωι στην τραπεζα θα ειμαι….ολοι ενα ευρω σαν να αναβαν ενα κερακι να τους βοηθησουμε….

    23. Καλα λεει βαλτε εναν τραπεζικο λογαριασμο για τα παιδια του…ολοι ενα ευρω να βαλουμε θα τους κανουμε πλουσιους…να τους στειλουμε πραματα απο τις πολεις να φτιαξοηνε δρομους σχολεια μαγαζια καφενεια να παρεινπαλι ζωη ο τοπος στους σκυλους Αλβανους να μην ειναι ερμαια…να εχουν δικηγορους νομικους δασκαλους και γιατρους να τους υπερασπιζονται….

    24. δεν εχω στενοχωρηθει πιο πολυ για χαμο ανθρωπου που δεν γνωριζα

    25. Λυπάμαι κάθε κατατρεγμένη μάνα που χάνει τον γιο της με τέτοιον τρόπο ή κάθε βάναυσο ξυλοδαρμό σπασμένα κόκαλα και βγαλμένα δόντια κρίμα αλλά ετσι έχουν τα πράγματα!!
      Και ο νοών ννοήτο

      1. απαντησες στο σχολιο μου….παω εισαγγελεα και σε μια ωρα βγαζω τα στοιχεια σου στον αερα…να δουμε πιανου θα σπασεις τα κοκκαλα και τα δοντια…

        1. ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ

    26. Τί σχέση έχει αυτό το παλικάρι με τα αληταρια , τών νεολαίων τών κομμουνιστοσυμμοριτων..

    27. Η Ρ Ω Α Σ !!!!

      Θα παρακαλούσα το makeleio.gr να δημοσιεύσει τραπεζικό λογαριασμό για το παιδάκι του ήρωα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΌΛΩΝ ΜΑΣ να στηριχτεί η οικογένεια τουλάχιστον οικονομικά.

    28. Καμιά επανάσταση δεν ξεκίνησε χωρίς αίμα.
      ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!

    29. Ο τσιπρας και η συμμορία του μισούν θανάσιμα οτιδήποτε Ελληνικό…… αργήσατε αλλά το καταλάβατε……
      τους Ελληνες της Β.Ηπειρου ίσως τους μισεί περισσότερο και απο τον αλβανο ραμα…!
      ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ !!

    30. Ο πορδηπούργος μας, πρώην καταληψίας κτλ κτλ…μόνο στους ομοίους του μπορεί ν΄απευθύνεται και να παρηγορεί. Προκαλεί πλέον με την αδιαφορία του και την περιφρόνησή του για κάθε τι ελληνικό και γι΄αυτούς που του έδωσαν το αξίωμα να τους κυβερνά. Του βγαίνει το κόμπλεξ και η χαιρεκακία του σε κάθε πλήγμα που δεχόμαστε (νεκροι στη Μάντρα …κήρυξε τριήμερο πένθος και πήγε τσάρκα στη Σουηδία μες την τρελή χαρά.., νεκροί στο Μάτι…, όμηροι στρατιωτικοί στην Τουρκία , προδοσίες, αυτοκτονίες , μιζέρια , δολοφονημένος πατριώτης από τους αχάριστους Αλβανούς…..και ποιος ξέρει τι άλλο !) Άδικα περίμενε λοιπόν η χαροκαμένη μάνα παρηγοριά και βοήθεια από την πολιτεία που κάνει πως δε βλέπει. Μέσα στη δική μας ψυχή όμως θα μείνει αξέχαστος ο ήρωας Κωνσταντίνος μαζί με όλους όσους έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας. Καλό του ταξίδι ….

    31. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΦΥΛΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΛΒΑΝΩΝ.

    32. Κουραγιο μανα να εισαι περηφανη για το γιο σου που θα ναι απο εδω και περα ΑΘΑΝΑΤΟΣ….ασε να ντρεπονται οι μανες των νεοταξιτων που τα παιδια τους ζωντανα ειναι σαν πεθαμενα….Σκυλοι Αλβανοι το αιμα στα κεφαλια σας να πεσει…

    33. «Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα», λέει με παράπονο. Τον ψηφίσαμε και τι έκανε; Αυτόν ψηφίσαμε. Του έλεγα Αλέξη μου, λεβέντη μου, είσαι στο πλευρό μας. Tώρα δεν βρήκε να πει δυο λόγια»
      ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΚΗ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
      ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΛΑΘΡΟ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

      1. Αντε αυτοκτονα αφου τον ψηφισες λοιπον γιατι εισαι το ιδιο υπαιτιος και περισσοτερο απο εκεινον!!

    34. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΑΘΕΟΣ!!!

    35. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΑΘΕΟΣ!!!

    36. Σκυλια αλβανοι εξαφανιστειτε γιατι θα πεθανετε με χειροτερο τροπο.

    37. Αναπαυσου εν ειρήνη αδερφε μας.θα σε θυμόμαστε για παντα.ο θεος να σε προσεχη εκει ψηλά.

    38. H συντριπτική πλειοψηφία των αλβανών εντός Ελλάδος, είτε εκδηλώνονται είτε όχι, χαίρονται γιά τον θάνατο του παλικαριού μας. Αυτοί είναι μιά ζωή

      1. Χαχα, γεια σου ρε “long island” εισαι ωραιος! Αμην και πότε, πλησιαζει η ωρα!

    Comments are closed.