ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ! Ο ΤΟΣΚΑΣ ΑΚΟΥΕΙ; ΜΠΑΡΑΖ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΓΡΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    astynomia-Makeleio

    Τρία απανωτά περιστατικά με μπαράζ πυροβολισμών στην Αθήνα δείχνει το χάος που επικρατεί στην πρωτεύουσα στη μέση του καλοκαιριού. Σε Αλιμο, Εξάρχεια, Πεδίον του Αρεως, κακοποιοί γάζωναν ανενόχλητοι ο ένας τον άλλον ενώ στην πρώτη περίπτωση μόνο ως παρωδία μπορεί να χαρακτηριστούν οι κινηματογραφικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν.

    Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι στην Αστυνομία μετά από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ληστείας στον Άλιμο. Ο ληστής επιτέθηκε σε άνδρα χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Ομήρου & Ιωνίας.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε τον υπάλληλο της χρηματαποστολής και με την απειλή όπλου επιχείρησε να αρπάξει από τα χέρια του το ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς των χρημάτων.

    Για να αναγκάσει τον υπάλληλο να του παραδώσει τα χρήματα ο δράστης δεν δίστασε να πυροβολήσει στον αέρα.

    Για κακή τύχη του ληστή ενεργοποιήθηκε η “χρωμοπαγίδα” και έτσι αναγκάστηκε να φύγει άπραγος.

    Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στην ευρύτερη περιοχή γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

    Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν αργότερα, με τον δράστη να διαφεύγει από το σημείο με μικρό κλεμμένο μηχανάκι, το οποίο χάλασε και τον άφησε λίγα μέτρα πιο πέρα.

    Με την απειλή όπλου προσπαθεί να ακινητοποιήσει διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όμως, πατάει γκάζι και φεύγει.

    Στη συνέχεια προσπαθεί να σταματήσει μία γυναίκα οδηγό με δύο παιδιά, αλλά κι εκείνη απομακρύνεται έγκαιρα από το σημείο, τραυματίζοντας ελαφρά τον κακοποιό.

     Ωστόσο, την… νύφη φαίνεται να την πλήρωσε ένας 50χρονος που έκανε μάθημα οδήγησης.

    Ο ένοπλος άρπαξε το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε 4 με 5 χιλιόμετρα εγκαταλειμμένο.

    Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο δράστης διέφυγε με άλλο αυτοκίνητο πιθανόν κλεμμένο.

    Άγριο πιστολίδι τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας -Άρχισαν να πυροβολούν μέσα στη μέση του δρόμου

    Οι σφαίρες έπεφταν σαν βροχή χτες στις 3 τα ξημερώματα στην οδό Μαυροματαίων στα Εξάρχεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες 10 άτομα – πιθανότατα μέλη αντίπαλων συμμοριών νονών της νύχτας – ενεπλάκησαν σε κανονική μάχη!

    Κάτοικοι ακούγοντας τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και κατάφεραν να συλλάβουν τρεις από αυτούς!

    Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν, ύστερα από πεζή καταδίωξη στην οδό Μαυρομματαίων τρεις ενόπλους Αλβανικής καταγωγής.

    Στην κατοχή τους βρέθηκαν τρία πιστόλια των 9μμ και χρηματικό ποσό.

    Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο από τους τρεις αλβανούς είναι σεσημασμένοι.

    Ο ένας για υποθέσεις μαστροπείας και απαγωγές και ο άλλος για εκβιασμούς αφού είχε συλληφθεί το 2015 όταν είχε γίνει η εξάρθρωση της συμμορίας των νονών της Ηλιούπολης!

    Αρχηγός αυτής της συμμορίας είναι ένας δολοφονημένος μπράβος. Και οι τρεις κρατούνται και ανακρίνονται, ενώ γίνονται και έρευνες στα σπίτια τους. Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από την βαλλιστική εξέταση στα όπλα που είχαν πάνω τους.

    Πάνω τους βρέθηκε συνολικά το ποσό των 13.000 ευρώ!

    Και οι τρεις κρατούνται και ανακρίνονται, ενώ γίνονται και έρευνες στα σπίτια τους.

    Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από την βαλλιστική εξέταση στα όπλα που είχαν πάνω τους

    Σκηνές από την… Άγρια Δύση στο Πεδίον του Άρεως – Μπαράζ πυροβολισμών κοντά σε μπαρ

    Μπαράζ πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως, κοντά σε μπαρ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα με πλούσιο ιστορικό.

    Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν λίγο μετά τις δυο και μισή όταν συνεπλάκησαν πάνω από έξι άτομα με κάποιους εξ’ αυτών να αρχίσουν να πυροβολούν. Αμέσως κατέφτασαν στο σημείο άνδρες της της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι συνέλαβαν τρία άτομα. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν τρία διαφορετικά όπλα, ένα σε κάθε συλληφθέντα και χρηματικό ποσό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μπράβων και «νονών» της περιοχής.

    Οι έρευνες θα συνεχιστούν προς πάσα κατεύθυνση», είπαν στον «Ε.Τ.» οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τις έρευνες. Οι αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες από το σημείο της συμπλοκής ενώ έλαβαν και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

    Σημειώνεται πως οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες είχαν «βαρύ» ποινικό παρελθόν. Ειδικότερα, ο ένας από αυτούς είχε συλληφθεί για μαστροπεία και συμμετοχή σε απαγωγές ιεροδούλων το 2006, ενώ ο άλλος συμπεριλαμβανόταν στη μεγάλη δικογραφία που είχε σχηματιστεί το 2015 για την υπόθεση εκβιασμών στην Ηλιούπολη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: