ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΡΑ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ… [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    ea3639c4210c46deb247ceeecdc0f34b

    Η Τουρκία σε μια προσπάθεια να καλύψει τον απαιτούμενο αριθμό των τουλάχιστον έξι ειδικών πλοίων που απαιτούνται τεχνικά για την υποστήριξη των δύο γεωτρύπανων, αγόρασε και ένα 5ο πλοίο από εταιρεία ελληνικών συμφερόντων. Κάποιος προδόταρος εφοπλιστής προτίμησε τις τουρκικές λίρες από το να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα.

    Αυτό είναι το «Orhan Bey» το οποίο από τον Δεκαπενταύγουστο υποστηρίζει τις παράνομες δραστηριότητες του «Yavuz» νότια του Αποστόλου Αντρέα. Δείτε πως έχουν τα πράγματα.

    Το «Πορθητή» υποστηρίζουν τρία νορβηγικά πλοία τα οποία η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου (TPAO) αγόρασε τον περασμένο Μάιο. Τα πλοία αυτά είναι σήμερα στο τουρκικό νηολόγιο με τα ονόματα «Korkut, «Sancar» και «Altan».

    Το  «Yavuz» αρχικά ήταν να ακολουθήσουν στην παράνομη γεώτρηση νότια του Απ. Αντρέα και εντός της κυπριακής υφαλοκρηπίδας, δύο πλοία της ολλανδικής Vroom και ένα της ασιατικής PACC Offshore. Όμως τελικά κανένα από τα πλοία αυτά δεν ακολούθησε την παράνομη δραστηριότητα του Yavuz.

    Έτσι η Τουρκία προχώρησε τον Ιούλιο στην αγορά ενός εκ των πλοίων αυτών, του «POSH Sincero», το οποίο αφού εντάχθηκε στο τουρκικό νηολόγιο μετονομάστηκε σε «Osman Bey». Όμως, τα τέσσερα σκάφη υποστήριξης υπεράκτιων δραστηριοτήτων δεν επαρκούσαν για να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα δύο γεωτρήσεις και μάλιστα σε αντίθετες κατευθύνσεις.

    82a4174662e0fb6a4d2a2cd70fcc3381

    Ετσι η Τουρκία εξασφάλισε τις τελευταίες μέρες το πλοίο ελληνικών συμφερόντων «Hellespont Dawn» με σημαία Λιβερίας και τέθηκε υπό τουρκική σημαία με το όνομα «Orhan Bey».

    Τέλος όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι από τις αρχές της εβδομάδας και με περίπου 30 μέρες καθυστέρηση, το Yavuz ξεκίνησε να πραγματοποιεί παράνομη γεώτρηση εντός της κυπριακής υφαλοκρηπίδας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. μηπως ειναι ο ανθρωπος που εβαλε το τσιπρα να βγαλει νομο και εισεβαλε με αττιλα το 2017 στη περιοχη μας με τους πρεζακηδες οπαδους του για το κατασκευασμα εκτρωματος για κατι πρασινα χαρτακια σε βαρος μας και των λοιπων κατοικων;;;; ποτε δεν θελαμε το εκτρωμα, με το δημαρχο μας δεν εγκριναμε επιστροφη στη βια και το χαος.

    2. Το τελευταίο της «απόκτημα», που ήδη από τον Δεκαπενταύγουστο υποστηρίζει τις παράνομες δραστηριότητες του «Yavuz» νότια του Αποστόλου Αντρέα, είναι το «Orhan Bey», πρώην «Hellespont Dawn» που αγοράστηκε από την ελλαδικών συμφερόντων εταιρεία -με παρουσία στο παρελθόν και στην Κύπρο- Hellespont, της οικογένειας Παπαχριστίδη.

      Πηγή: Εγκαταλείπουν την Τουρκία: Αγοράζει δικά της πλοία υποστήριξης για τις παρανομίες στην ΑΟΖ https://hellasjournal.com/2019/08/toyrkia-afoy-oloi-tin-egkataleipoyn-agorazei-dika-tis-ypostirikta-ploia-gia-tis-paranomies-stin-aoz/

    3. Λεμε τωρα ….βλακα κανενας και ποτε δεν παρεδωσε το α/τ βελος σε ιταλους ,εφυγε ο κυβερνήτης και καποιοι αξιωματικοι που πηραν πολιτικο ασυλο ,και το βελος επεστρεψε στην ελλαδα βλακα …λεμε τωρα και καλα εκαναν και στασιασαν βλακα…εβλεπαν το κακο που ερχοταν…βλακα και μετα από 14 μηνες βλακα μου οι τουρκοι μπηκαν στην κυπρο βλακα μου….και είναι εκει εδώ και 45 χρονια βλακα …

    4. Άντενα τρυπίσει και την κωλοτρυπίδα μας ο σουλτάνος να ησυχάσουμε. Αϊ σιχτίρ βαρέθηκα.

    5. ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ .

    6. Γιατι ψαχνετε τον εφοπλιστή και δεν κοιτατε τον μεμετη πως κανει για τη χωρα του, και να συγκρίνετε με τους δικούς μας ηγετες ; αυτος αγοράζει ρε και οι δικοι μας πουλανε, αντε ανοιχτε τα μάτια σας πια μπας και δείτε ΠΟΙΟΣ αγαπάει τη χωρα του και ποιος οχι

    7. Το 73 οι του Πολεμικού Ναυτικού ξερανε να κανουν ανταρσια κατα του Παπαδόπουλου και να παρουν το Βελος να το παραδώσουν στους Ιταλούς.
      Οψιμη “αντισταση,” επενδυση με αμεση ρευστοποιηση αμεσως μετα την μεταπολίτευση.
      Τωρα δεν βρισκεται ενας “στασιαστης” να τους αρχισει στις τορπιλρς με κανα υποβρύχιο;

      1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ.ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΣ.
        Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ??

    8. Εισαστε υποκριτες.Τα τελευταια 25 χρονια Ελληνικες εταιρειες στελνουν τα βαπορια τους για επισκευες στα Τουρκικα ναυπηγεια αφηνοντας εκει εκατομυρια δολλαρια.Επισης ολοι εσεις παρακολοθειται τουρκικες σειρες στα ελληνικα καναλια τα οποια ειναι πουλημενα σε Τουρκους.Η Θρακη ειναι πουλημενη στις Τουρκικες Τραπεζες.Και βγαζει πρωτη ειδηση την σκουνα που πουληθηκε σε τουρκους. Εισαστε σοβαροι?

    9. Παντως, συμφωνα και με δημοσιευματα, η Γιαννα Αγγελοπουλου, τους εχει πουλησει.

    10. Όνομα και μακελειό Εκπομπή άμεσα ! Θα σε κάνει με τα κρεμυδάκια ο Χίος. Εκπομπή και θα είσαι στο YouTube μόνιμα προδότη με κανένα δυό εκατομύρια views!.

    11. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ………
      ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ……..

    Comments are closed.