ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ JR. ΠΗΓΕ ΑΠΟ… ΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ;;; ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Kokkaliscollage-768x384

    Ο νεαρός Σωκράτης Κόκκαλης, γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, δεν πήγε ποτέ στο επαγγελματικό ραντεβού-γεύμα που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου.

     

    Από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός. Στην συνέχεια η είδηση θα έσκαγε σαν βόμβα: O 34χρονος Σωκράτης βρέθηκε νεκρός στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Είχε έρθει για δουλειές-συναντήσεις που αφορούσαν της Intralot. Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή… διότι – βλέπετε – δεν είχε χρήματα για να κάνει τακτικά …τσεκάπ.

    Ο Σωκράτης Junior ανδρώθηκε επιχειρηματικά, κυρίως στην Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του.

    Ο «πιτσιρικάς», όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε κα μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.

    Τελικά αυτή η… ανακοπή δεν κάνε ταξικές διακρίσεις. Πόσο κόσμο έχει φάει, άλλο πράγμα. Όσο ποιο ψηλά είσαι, τόσο ποιο πολύ κινδυνεύεις να πας από δαύτη.

    Τι ποιο τραγικό να θάβει ο πατέρας το παιδί του. Μας θυμίζει την ιστορία του Ωνάση με τον γιό του.

    Πάντως και η ανακοίνωση της οικογένειας δημιουργεί ερωτηματικά. Τόσο εύκολα αποδέχεται ότι ένα παλικάρι 34 χρόνων πέθανε από ανακοπή; Αντιθέτως, η ανακοίνωση απλά ανακοινώνει τον θλιβερό θάνατό του.

    Διαβάστε:

    «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

    Ο Σωκράτης Junior ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.Συλληπητήρια και ευχόμαστε σύντομα να ξεκαθαρίσουν όλα τα γκρίζα σημεία που αναφέραμε παραπάνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: