«ΣΕΙΣΜΟΣ 7,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ». Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΙΔΗ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    seismos poli

    Ενώ ακόμη η Τουρκία μετρά τα θύματά της από τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού σόκαρε την κοινή γνώμη αποκαλύπτοντας ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για μεγάλου μεγέθους σεισμό στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα 25 χρόνια.

    «Στην Κωνσταντινούπολη περιμένουμε έναν σεισμό 7,5 Ρίχτερ. Ο πιθανός σεισμός που περιμένουμε είναι 7,5 Ρίχτερ. Άρα και εμείς εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το σενάριο», δήλωσε ο Σοϊλού στο CNN Turk.

    Image2

    Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, οι σεισμολόγοι συζητούν εδώ και καιρό για το ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού στην Κωνσταντινούπολη, μια πόλη με πολλά ετοιμόρροπα κτίρια και 18 εκατ. κατοίκους, αλλά κανείς έως τώρα δεν είχε μιλήσει συγκεκριμένα για το πότε μπορεί να γίνει και ποιο θα είναι το μέγεθός του.

    Ο Σοϊλού προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας ότι στα σενάρια της κυβέρνησης υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο κατάρρευσης του Τοπ Καπί και το πώς θα προστατευτούν τα εκθέματα που φιλοξενούνται εκεί.

    «Αν γίνει σεισμός εξετάζουμε τι θα συμβεί με όλα τα εκθέματα στο παλάτι του Τοπ Καπί. Αν καταρρεύσει όλο το παλάτι που θα τα μεταφέρουμε και πως θα τα προστατεύσουμε με ασφάλεια», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Oi της ερημου του Σινα τοκογλυφοι της Κων/πολις μετα τον σεισμο των 8 ριχτερ θα χασουν πολυ χρημα ΑΛΛΑ θα ησυχασει η ψυχη του Βυζαντα του Μεγαρεα με τις ηλιθιοτητες που βλεπει και ακουει μεχρι σημερα απο ολους τους αθιγγανους της πολις.

    2. Αμην και ποτε,να ξαλαφρωσει λιγο η γη απο τα μιασματα που κουβαλαει.

    3. Να μην μείνει ,πέτρα επάνω στην πέτρα ! Ας κάνει και 9 Ρίχτερ τέτοιοι που είναι οι Τούρκοι,δεν μας νοιάζει!!!!

    4. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΠΑΣΤΙΤΣΙΟς ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΓΕΛΟΥΣΑΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΥΓΚ!!!

    5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ?ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ 8 ΡΙΧΤΕΡ Η ΑΓ,ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    6. Δεν το κάνεις 8 βαθμούς να καθαρίσει το σύμπαν απο τους μογκόλους?

    7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ!!!! ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΤΡΑ !!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΡΙΞΤΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!

    8. Οι γραφές θα πραγματοποιηθούν όπως οριστικές από τον Θεό.!!!! Τώρα ότι και να λέμε ο καιρός πλησιάζει. Όλα θα γίνουν κατά γράμμα. Η Τουρκια θα πάει εκεί που ήταν στο πουθενά. Αργά πλέον για Μετάνοια!!! Έρχονται οι έσχατο καιροί. Σεισμοί, λοιμοι, καταποντισμοι και όποιος λαγαρισει!!!

      1. Εσυ μωρη μαιμου με ρασα ποιον προσπαθεις να τρομάξεις;;; ακου εκει λοιμους και καταποντισμοι!!!

    9. Την Αγιά Σοφιά δεν την φοβούνται πάντως… Είναι το μόνο που θα μείνει όρθιο σε περίπτωση τοσο μεγάλου σεισμού!!!

    Comments are closed.