ΩΡΑ 21:44! ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ. ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ – ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    seismos

    Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 21:33 στο Ιόνιο και συγκεκριμένα ανοιχτά της Ζακύνθου. Στα 28 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού εντοπίζεται το επίκεντρο.

    Η πρώτη εκτίμηση που έδωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, έκανε λόγο για δόνηση της τάξης των 4,2 Ρίχτερ. Μετά την αναθεώρηση, γινόταν λόγος για 4,5 Ρίχτερ, ενώ πλέον το Γεωδυναμικό μιλά για 4,4 Ρίχτερ.

    seismos_1909_1-768x568

    To zantepress24.gr γράφει:
    Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν 5 λεπτά 40,1 χλμ νοτιοδυτικά της Ζακύνθου . Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 4 χλμ

    Το imerazante.gr γράφει:
    Σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ τάραξε το νησί μας γύρω στις 21.45 το βράδυ. Η δόνηση αν και ήταν μικρής διάρκειας αναστάτωσε τους κατοίκους που ξεσηκώθηκαν από την ξαφνική επίσκεψη του Εγκέλαδου.
    Το νησί μας προσπαθεί να ξεπεράσει τον σεισμό της 26ης Οκτωβρίου, με την δόνηση αυτή να μας θυμίζει ότι ο Εγκέλαδος παραμένει εδώ κοντά.

    Το makeleio.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για όλα τα νεότερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Γιατί αναφέρεται μόνο αυτός ο σεισμός;; από τις 5 κ μησι το απόγευμα στην περιοχή της Κυλλήνης τουλάχιστον είχε κάνει 5 σεισμούς όλοι με μεγάλη βουή.. Λες κ έριχναν βόμβα.

    Comments are closed.